Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 199
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Хелоу. След поредния уикенд на палатки (започна да ни става навик). ММ вика, кога ще си останем в къщи да си починем  Laughing И аз съм си тук цяло лято, ама то с океан и къмпинзи на една ръка разстояние къде да ходя. Ама като се приберете всички от моретата и ние си идваме в БГ.
Моята бебка яде всичко. Каквото остане - мама, тате и маце, чакат като хиени. Много били вкусни тези бебешки манджички  Joy
Тук като не мерят хемоглобина - едно главоболие по-малко  Embarassed
Питах за кашите, защото тук има само един вид - чисти зърнени.
Като ходите на плаж как опазвате бебоците от пясъка? Рая вчера така се зарови и толкова пясък си нахвърли в очите. И като взе да ги търка - мале, мале... Днес още изкарва песъчинки, дано да не се е надраскала.

# 211
  • в Надежда-та
Ние на плаж ходим колкото да се изкъпем, за краткия престой го държа или на шезлонга или на шатра.
Догодина ще наваксваме с плажа....няма да ни избяга Wink

# 212
Банановата каша на Хумана е с прясно мляко, а не АМ  Shocked! Да правели преход към обикновеното мляко. Нещо не мога да го приема. И май и в другите им каши е така.

# 213
  • Пазарджик
Банановата каша на Хумана е с прясно мляко, а не АМ  Shocked! Да правели преход към обикновеното мляко. Нещо не мога да го приема. И май и в другите им каши е така.

доколкото знам в всички млечни каши има обезмаслено мляко и АМ,поне това което съм чела,нека някой с повече опит да каже.

Стефи   bouquet

# 214
  • sofia
Аз пък имам едно питане за проходилките- не съсипват ли мебелите и стените, когато се удрят в тях и има ли предодвратяване?

На Милупа сега чета пише, че е с АМ

# 215
Стефи, добре дошла!

Броколите наистина миришат гадно, но пък Кали ги обожава  Grinning

За проходилките: голямата ми дъщеря е изгледана в проходилка, само там ядеше, и нямам спомен да са се съсипали мебелите. Ама и тя беше много спокойно дете, незнам какво се случва напр.  след засилка с проходилката  Mr. Green  Може би сега ще разбера   Thinking

Утре ще гледам глутеновите каши, реших, че вече е време за глутен.

# 216
Девойки, най-разпространените АМ не са ли на основата на краве мляко?
(има и разни соеви, но те са при непоносимост към белтък от краве мляко)

# 217
  • ул. "Мечтание"

Да, нормалните АМ-та са от краве мляко.

stefi_krasimirova, добре дошла!  bouquet

Искрен яде брокол (моя грешка че го разварих и за това така го маже)

Как яде кайсия -

и как си хапва шипкови листа  Mr. Green - http://youtu.be/BVCbvtqBtok (и какъв рев му удари, когато батко му си взе обратно клона - http://youtu.be/vFVmGoseyac)

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 21:29 от Нощни очи

# 218
  • sofia
Точно, на кутията пише Състав:обезмаслено мляко...........................

# 219
Стефиwelcome дай малко повече инфо за да те добавя на 1-ва страница

Ох, мерси за съвета за тиквата и моркова. Аз така правя 70% от тях и другите 30% там каквото трябва да яде...ама то не може само тикви и моркови  Sad та почнах да мешам плодове със зеленчуци...сега добре ама после, аз в нас готвя нормално не мешам сладко и солено  Crazy

# 220
кашата на хип е с преходно мляко съобразена с възраста на бебето на кутията пише 4месеца което ще рече че е напълно подходящо Winkс оризово брашно е ...http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=186199.0 тук има много каши ...но май ви е време и за глутенови  Laughing
Стефи,  welcome дай малко повече инфо за да те добавя на 1-ва страница

ами бебе мартина родено на 22ри декември .....термина ми беше 4 януари ,но беба забърза ...нормално раждане 3.650кг и 50см ....аз тогава бях на 23г и съм от Сливница друго ако трябва казвайте Crazy
забравих да кажа за проходилките (за момичета) е хубаво да се сложи бебето едва когато започне само да сяда и да прави опити да се изправи ...така каза ортопеда при който ходихме преди има няма 2 седмици Partyбило опасно за момиченцата ,но така и не ми разясни повече ,защото го нападнаха студенти явно са  рядкост 6 месечните бебета в горна баня Laughing

# 221
  • sofia
Жоржи, нали не е хубаво да се дават плодове преди и след хранене поне час, по тази логика и с храненето не е добре, заради ферментацията

# 222
  • sofia
Леле, Нощни, какво мазане пада, добре, че е лято и може да го оставиш гол да се опитва да яде.

# 223
Жоржи, нали не е хубаво да се дават плодове преди и след хранене поне час, по тази логика и с храненето не е добре, заради ферментацията
newsm78 я кажи за плодовете...за пресни плодове ли говориш или пюре?

# 224
  • sofia
Всъщност е за пресните плодове, ако важи и за пюретата ме поправете.
Причината е същата, поради , която и ние не трябва да ядем плодовете като десерт.

Общи условия

Активация на акаунт