Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 134
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
За боровинките (blueberries & cranberries) пише, че може към 7-8 мес., но и те са висококиселинни и за предпочитане на пара или печени (което много не си го представям), но е факт, че има готови пюрета с боровинки за 6 + мес.

Че даже и 4+ пише.
Аз днес дадох от него : ябълка с боровинка.

Мажа с една писалка на Чико, която я водят за успокояване на сърбежа и то е билково.

# 436
Ноеми пусни го тоя списък тук, че да не го разпращаш на всеки по отделно  Laughing

Аз се справих мн прилично с багажа за утре - 1 куфар, 1 раница, 1 торбичка + количката (лятната, тя е малка) Party

За сядането и Мартин не може още, ама аз не го и слагам. На няколко дена го пробвам иначе hahaha

За режима честно ви казвам нямам идея колко пъти на ден ядем  Thinking то преди лягане, след ставане, между ляганията....+ 2-3 пъти през ноща Crazy Ядене не съм заместила давам пюре когато се сетя, по колкото иска (е ако не въвеждам нещо ново де) Mr. Green

П.П. ViFresh (+ 3 Скрит/и) и 3 Гости преглежда(т) тази тема. що ме изоставихте толкова рано тази вечер Crossing Arms
добре си се справила ела да видиш колко торби пълня аз когато ходим на село или на почивка ...как се събират в тая кола (деу ланос) не питай и количка возим а нашата е голяма ,че лятната е лилава ужаснаааа....и не искам и да я поглеждам ...ние днес седнахме ,а се мъчим от месец вече...

# 437
  • Пловдив
Айде и аз последна да честитя на именниците   bouquet

За режима честно ви казвам нямам идея колко пъти на ден ядем  Thinking то преди лягане, след ставане, между ляганията....+ 2-3 пъти през ноща Crazy Ядене не съм заместила давам пюре когато се сетя, по колкото иска (е ако не въвеждам нещо ново де) Mr. Green
И ние не сме режимни. Като четах режими и часове,  мислих че само ние я караме като вас - яде и спи когато си иска. Преди се събуждаше през нощта да си похапне и заспиваше, а от два вечера става към 4-5 сутринта, яде и иска да си играе час-два, после пак дремне. Искам и аз спящо цяла нощ бебе  Embarassed

Цикъл нямам, не ми липсва Stop

Бебчо не може да седи сам, не може да пълзи. Когато някой го държи е поседнал, или подскача изправен. Другото му любимо е да застане на колене, да се подпира с ръце и да се поклаща напред-назад. Много е смешен.

# 438
A фенистил не може ли?Че имам един за каката...Горката много я бомбандират ежедневно,мажа я с аутан,спирали райд палим и пак с по 10 бобяка я прибирам.Таз вечер и Топчев има 3 ухапвания,но неговите не се подуват като на кака му...Дали е от бебешкия имунитет? newsm78
хм,заваля... Rolling Eyes

# 439
  • в Надежда-та
vall_t изобщо не ми пречи нощното ядене от както си го взех да спи при мен (и изгоних баща му Mr. Green).
Ама от 3-4 дена се буди преди 7 Shocked, направооооо.....шок и ужас ooooh! Тъкмо стана, оправя леглата, сутрешния му тоалет и той пак си ляга hahaha, а моя сън - приключил Tired

Цикъл нямам Peace

# 440
  • Пловдив
vall_t изобщо не ми пречи нощното ядене от както си го взех да спи при мен (и изгоних баща му Mr. Green).
Ама от 3-4 дена се буди преди 7 Shocked, направооооо.....шок и ужас ooooh! Тъкмо стана, оправя леглата, сутрешния му тоалет и той пак си ляга hahaha, а моя сън - приключил Tired

Цикъл нямам Peace

Тая грешка да спи при мен няма да я правя пак. Каката още не мога са я отделя. Тя спи при мен. Бебчо в кошарата. Таткото където намери - поне има избор Laughing

# 441
 Добро утро!

На всички на които съм пропуснала, а и на тези които имат повод днес, Честит празник! Да сте живи и здрави!   bouquet

Ноеми, добре завърнала се!

Режим и аз трудно бих могла да кажа че имаме, т.к. Ивайла си суче по всяко време. Около 13-14ч. изяждая 180-190гр. пюре, следобед яде каша с плод понякога около 100-120гр. , понякога, 160-170гр. ,като след хранене пак суче.

Тя си спи в креватчето, но и аз като Вал направих на времето грешката да взема баткото при мен, първо защото много се будеше нощно време, после защото много боледуваше и да ви кажа честно много трудно го отделихме.

Цикъл имам от четвъртия месец, а захраних на 5 месеца и половина.

Колкото до теглото, освен, че е разбира се и до начин на хранене,  е и до ген или пък често пъти и до неправилен метаболизъм., поне аз така мисля.
 Пепинка и ние не можем да минем 6кг., но пък и на ръст е по-дребна, и при вас ли е така?
 Толкова много сте изписали, че забравих още какво исках да пиша...

Бубе, моята педиатърка, когато я питах за кашите "лека нощ", които са с пълномаслено мляко, пък и за кисело мляко, ме погледна учудено и ме попита защо толкова съм се забързала, след като кърмя? При бебетата на АМ нещата стоят по различен начин...Не искам да натрапвам мнение, просто споделям  Peace , а за краставицата, предполагам, че е заради семките.

Еления, много яко стихче, разсмя ме  

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 07:56 от адис

# 442

Добро утро!
Имам такива лепенки и съм залепила на едната количка- но бяхме с другата  Confused
Всъщност не знам дали действат, но тайничко се надявах да имат ефект, защото не искам да мажа децата с някакво химии. Имам и Аутан, обаче плескам само каката и то в много крайни случаи.
Ще потърся това билковото. Благодаря на всички за съветите  Hug

# 443

Цикъл нямам Peace

Тая грешка да спи при мен няма да я правя пак. Каката още не мога са я отделя. Тя спи при мен. Бебчо в кошарата. Таткото където намери - поне има избор Laughing

Я кажи как го приспиваш. Аз мисле днес да съединя кошарата със спалнята и да се кикерча да я приспивам в леглото и. Вечер си разперва ръцете и краката и за мен остава 10см място  Rolling Eyes Confused

Явор беше научен да спи сам в кошарата си, обяче откакто се роди Тея, спи с баща си в другата стая. И съответно човека си го взима да спи при него, че трудно бил заспивал /пълни глупости/ и сега Явор заспива само в легло ако някой го гушка.

# 444
  • в Надежда-та
Добро утро.

Бе да не кажа голяма дума, ама баткото го отделихме без големи драми, месец преди да "прибере" Мартин hahaha Joy Joy Joy

Уф Мартин нещо е с хреме Tired, минаваме през докторката и тръгваме.

Хубав ден на всички и до довечера Hug

ПП Не пишете мн, че да успея да Ви изчета Mr. Green

# 445
  • ул. "Мечтание"
За режима честно ви казвам нямам идея колко пъти на ден ядем  Thinking

И аз така. Не знам кога яде и колко пъти. Сега и честичко ожаднява, вода неще. Единственото сигурно е, че суче към 22 часа преди да заспи и после към 6-7 часа за закуска.
Все се каня да засека ориентировъчно колко пъти суче на ден, ама тц. Забаравям да броя!  Joy

Не отчитам за грешка, че децата спят при нас с мъжа ми. Имат нужда - спят. когато желаят винаги могат да и отидат в техните си легла или да е вънат обратно. От известно време Божидар само полягва за мако при нас и после сам си иска в леглото. Подозирам, че когато се преместим в къщата ще иска даже да си спи сам в стята.

Отивам да се изкъпя. От снощи се опитвам да го направя. Но първо заспах, тая сурин пък ме занимаха и се занимах с други неща, но след малко е мятам в банята каквото ще да става.

# 446
  • Пловдив
Добро утро!
ВиФреш лек път!
Бебеш бебчо заспива или докато суче и после го слагам в леглото или си го оставям да си играе с биберона, някоя играчка за дъвкане и той по някое време се обърне по корем и си заспива.

# 447
  • Пазарджик
Привет и от мене!!!
Тази нощ Нели спа много не спокойно,търсеше си бибата постоянно,имам чувството ,че през 20мин. се будеше и сега съм  Tired
Вече направих ме една бърза разходка по магазините и пуснах тото,да видим дали ще стягаме апартамента без кредит  Praynig

Еления аз мажа децата с псило балсам,мисля ,че е по безвреден от фенистила

Мила ,ползвам лепенките вече има ,няма десетина дни,Нелката няма ухапано(залепвам ги на сенника на количката),на Таня и лепя на панталонките и при нея има ефект,а играят в едни шубраци.Взех ги най вече заради кърлежите,че много ме е страх от тях,особено след като за малко не изпуснаха майка ми заради марсилска треска.
ВиФреш чакам те  callme

# 448
о, тути, и вие ли имате нощни бибапремеждия?
при нас в началото дара искаше да я обръщаме, бях ви се оплакала, сега се научи да си спи по корем, но пък си търси бибата. понякога се случва да е 2-3 пъти на нощ, но понякога ставаме по 15 пъти. особено когато я мъчат зъбите. абе само дара ли няма зъби още? никъде не виждам бяло, подуто или какъвто и да било нишан, че ще се появят скоро.

# 449
абе само дара ли няма зъби още? никъде не виждам бяло, подуто или какъвто и да било нишан, че ще се появят скоро.

И Сами още няма зъби.  Wink Но дъвкане на всичко, лигавене и мрънкане има. Peace

Днес му дадох пюре от ябълка на Гербер - хареса го. Да ви питам - когато давате нова храна, по колко дни я предлагате, и правите ли пауза в дните? Например - днес 2-3 лъжички ябълка, утре вече въведена храна, на третия ден пак ябълка....и т.н??? newsm78

Също не броя хранения. Като Нощни все се каня, ама не го правя.

Общи условия

Активация на акаунт