Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 093
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Еления дано се оправите бързо  Hug

Големи разходки днес, голям кеф  Mr. Green

Имам си и 8 Митачета, доброто Ноемче ни купи  Hug

Оф, утре вече трябва да ходя да подам документи за еднократната помощ  ooooh! Доколкото разбрах първо семейно положение в Общината и после в Социалното, ако греша моля някой да ме поправи  newsm78

# 631
Честита половин годинка на Елина на АниперHeart Eyes  Hug

Клечо, ще мине срока, докато се наканиш...  Mr. Green

# 632
  • София
Честита половин годинка на Елина на АниперHeart Eyes  Hug

Клечо, ще мине срока, докато се наканиш...  Mr. Green

Joy Направо  Mr. Green

# 633
  • София
Еления,дано бързо да се оправи Викчо Praynig

# 634

Оф, утре вече трябва да ходя да подам документи за еднократната помощ  ooooh! Доколкото разбрах първо семейно положение в Общината и после в Социалното, ако греша моля някой да ме поправи  newsm78

Да, Клечо, първо в Общината за сем. положение и после до социалното, обаче си вземи от банката документ за нои за банковата сметка, понеже мен веднъж ме върнаха заради това.

Еления, много гадно, дано да се оправите по-бързо!

Ние днес бяхме цял ден в Сердика, уж нищо нямаше да си купувам, ама се върнах с 3 торби, големи намаления има  Laughing Laughing Laughing

# 635
ау след 2 дни извън софия съм като новааа! друго си е! имам си и пореден нов шал. дрехи не си купувам, че нали ужким ще се отслабва, но с шалове се презапасих Simple Smile))

та, веднъж и аз да кажа за прИмоция - в Хит, ако си купиш пакет памперси на Памперс и мокри кърпички на Памперс можеш да спечелиш или стикер за кола, или рекламно оделце, или още един пакет памперси. ние сме с един пакет памперси напред Simple Smile

елениа, много кофти! между другото аз доскоро давах линнекс бейби и давах 3 пъти на ден по половинка. ти по една на ядене ли даваш?

# 636
  • София, Лагера
Хау! Ние се прибрахме от вилата, много приятно изкарахме, чудя се дали да не оставя Пресиян на майка ми за ден-два (досега никога не съм й го оставяла)...

Еления,  Hug Hug Praynig. За съжаление не мога да помогна със съвет, но пък с цяло сърце желая на всички здрави бебоци!  Hug

И моето момче хапва по малко пюрета, до 100-ина грама максимум, но това защото не замествам хранене, а кърмя и преди, и след ядене  Mr. Green

Инка, аз бих дала акъл ти да приготвиш пюренце, така ще знаеш какво да сложиш  Peace

Клечо,  Hug

# 637
  • в Надежда-та
та, веднъж и аз да кажа за прИмоция - в Хит, ако си купиш пакет памперси на Памперс и мокри кърпички на Памперс можеш да спечелиш или стикер за кола, или рекламно оделце, или още един пакет памперси. ние сме с един пакет памперси напред Simple Smile
същата е и в Кауфланд, ама до днес. Ние сме с одеало.

# 638
  • София

Да, Клечо, първо в Общината за сем. положение и после до социалното, обаче си вземи от банката документ за нои за банковата сметка, понеже мен веднъж ме върнаха заради това.

Еления, много гадно, дано да се оправите по-бързо!

Ние днес бяхме цял ден в Сердика, уж нищо нямаше да си купувам, ама се върнах с 3 торби, големи намаления има  Laughing Laughing Laughing

Какъв ли е този документ  newsm78

# 639
  • София
Клечо, искай удостоверение за банкова сметка

# 640
  • Пазарджик
Клечо ,ако питаш за банковата сметка,това е едно листче на което ти пише банковата сметка и печат от банката или демек удостоверение за банкова сметка.Отиваш в банката където ти е сметката и искаш такова удостоверение.

п.с.bimbim вече ти е писла

# 641
  • София
Благодаря ви момичета  Hug И на вас ли ви искаха  newsm78

# 642
  • София

моя приятелка ме предупреди предварително, че ще ми трябва и аз бях подготвена  Mr. Green

# 643
  • Пазарджик
smile3521

# 644
  • София
Страхотни сте  Hug

Някой бил ли е в Норвегия?

Общи условия

Активация на акаунт