Предстои ми ИН ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-43

• 62 810
  • 739
  •   2
Отговори
# 15
Днес ми дойде М. , бях на ехограф в моя град - кистата дори се е увеличила и то с почти 2см за 2 дни.  Thinking Нещо ми е странно и то до толкова, че след малко си хващам пътя за София и отивам при моята лекарка в клиниката на д-р Щерев утре сутрин. Поне знам, че каквото ми кажат е наистина така и ще може директно да решим какво да правим.

# 16
Здравейте и от мен!
Днес ми е 4-ти ден от стимулацията (5-ти ден от МЦ, който от вчера го няма:) ) и се чувствам много добре. 3 дни бях на Гонал 150, а днес и утре програмата е Гонал 225 и Цетротид 1. Не запомних колко са фоликулите на прегледа днес, във вторник повече ще внимавам Simple Smile Иначе лигавицата ми е 6мм.
Също днес бях на акупунктура, беше отпускащо Simple Smile Утре и във вторник отново.

# 17
и от мен запис, пожелавам на всички да успеем съвсем скоро и да изпразним тази тема

# 18
Привет и отвъд Атлантика  Simple Smile.

Ние стигнахме до траснфер, много съм щастлива  newsm44, не знам защо имах притеснения, че може и да не откараме до там.
Прибрахме си двечки вкъщи (поколебахме се за по-малко  newsm78). С половинката ми се шегувахме, че едното прилича на него, а другото на мен  Laughing - едно бързаче дето беше дръпнало солидно в растежа и едно дето се дели по-бавничко, но перфектно. От тук нататък смятам да се считам за бременна докато някой ме убеди в противното. Останаха и още няколко да ги следят за замразяване, но гледаха да не ни дават големи надежди. Ще се обадят в случай на успех.

May be, правилно решение да си идеш до клиниката. Не съм лекар, но и на мен ми е странна киста дето расте докато хормоните падат. Пожелавам да ти дадат зелена светлина   Praynig.
anichka, хубави фоликули и на теб  Praynig.

Силни палци за всички от юлската група - burty, Gugi, (и май пропуснах някой, извинявам се  Embarassed) и успех на всички между процедури  Hug

# 19
  • USA
Darlena пожелавам ти след 10 дни пак да говориш така ентусиазирано за 2-те бебета и да се гушкате след 8-9 месеца.
anichka.bs,Gugito,burty скоро всички в отчетната с мартенички  stork-boy stork-girl

# 20
  • София
Дарлена,пожелавам ти това наистина да са вашите бебета и след девет месеца да ни ги презентираш на изписването  Praynig Hug...и да остане за фризер,за да можеш да си чакаш теста спокойна  Peace

# 21
  • Малта
Кате, Бела, Бърти, Дрим  и мили момичета, Благодаря ви за прекрасните пожелания и стиснатите палчета. И аз много ще се зарадвам на двенки, ама нали знаете и едно е Божи Дар за нас  Praynig

МОЛЯ се ви СЪВСЕМ СКОРО да ВИ СПОХОДИ и ВАС ТАЗИ РАДОСТ  Hug

Бърти, абе нещо никъде не прочетох какво стана с пункцията ти в Неделя? Не се спотайвай - споделяй бързо  Praynig

# 22
  • София
Меди, ето ме  wavey - все пак излюпих две яйцеклетки, което си е цяло чудо, като се има предвид, че бях на ЕЦ /е, знаеш, че малко побутнахме втория фоликул с две Мерионал-чета от 150 и едно Оргалутран-че/. Днес ми казаха, че едната "девойка" нещо се е излигавила и не става, но другото ембри си го прибирам утре  Laughing

Чакам с нетърпение да разкажеш за срещата със сърчицето и много силно ти стискам палци Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

Дарлена, хайде дано и двечките да останат с теб още девет месеца  Praynig Praynig Praynig

# 23
burty , честито и успех ! Дано скоро видиш чертичките и чуеш сърчице!

Аз минавам да се отчета, че кистата е 42мм и почвам противозачатъчни. Не ми е никак приятно, дори вече почвам да падам в дупката, понеже дори не можем да започнем, а какво остава да чакам резултати...

# 24
  • София
Меди, ето ме  wavey - все пак излюпих две яйцеклетки, което си е цяло чудо, като се има предвид, че бях на ЕЦ /е, знаеш, че малко побутнахме втория фоликул с две Мерионал-чета от 150 и едно Оргалутран-че/. Днес ми казаха, че едната "девойка" нещо се е излигавила и не става, но другото ембри си го прибирам утре  Laughing
Praynig fingerscrossed babydust7

# 25
  • София
Криси, благодаря за прашеца Hug - веднага се пъхвам под него  newsm68

May be, миличка, знам колко зле се чувства човек, когато плановете му се объркват spoko- и аз бях доста вкисната, когато разбрах, че вместо пореден опит, трябва да направя диагностична лапароскопия. А след нея и още три месеца бях и на Лукрин /инжекция, с която спира цикъла/, та не можех и физиотерапията да си направя... и така мина почти цяла година Close. Уви, за повечето от нас има големи или малки препятствия по пътя към сбъдването на мечтата, но по-лесно се преодоляват, когато не се поддаваш на отчаянието. Ще я пребориш тая глупава киста, стискам ти палци  Praynig

# 26
  • София, Бургас
burty, щом сами са се харесали значи ще стане работата..след десетина дни ще чакаме да се похвалиш с  EFP
Аз също си мисля да пробваме с инвитро, а не икси следващия път..

Дарлена, пожелавам ти една спокойна и лека бремнност, която да завърши след 8-9 месеца  Laughing

May be, ти не се отчайвай, понякога трябва да сме търпеливи..с нашите процедури винаги има опасност да забавим някой опит, защото трябва да сме в перфектна форма, когато приемаме квартирантите..наслади се на лятото, защото то малко остана от него..колкото по-спокойна си толкова по-бързо ще си пак във форма  Laughing

# 27
  • София
burty, щом сами са се харесали значи ще стане работата..след десетина дни ще чакаме да се похвалиш с  EFP
Аз също си мисля да пробваме с инвитро, а не икси следващия път..

Катенце, аз дотук съм много доволна, защото програмата ми се изпълнява на 100 процента: исках си опит на ЕЦ, с ин-витро и прибран ембрион... Сега остава и последният, най-важен етап от плана - да се имплантира!  Praynig Дано и при теб стане както си го планирала  Praynig А ти кога обмисляш да е следващият опит?

# 28
  • София, Бургас
Еми, аз искам да е август и така говорихме с доки..проблемът е, че сме кумове на 27 август и всичко зависи от цикъла ми..сега бях на дълъг протокол и доколкото чета, може да има забавяне на цикъла след това..решила съм ако ми дойде до 8 август да действам, но ако закъснее, не ми се рискува.. ако бяхме само гости на сватбата нямаше да има проблем, но в този случай не искам да трябва да избирам - трансфер или сватба без кума..представям си на мен да извъртят такъв номер Laughing ..затова ще ходя на море другата седмица и се надявам като се напека повечко да си ми дойде навреме..а иначе, ако пропусна август, ще трябва да го отложа чак за октомври, защото доки е на обучение..а не искам друг доктор..и все пак съм с положителна настройка и съм сигурна, че на сватвата вече ще съм си прибрала мъничетата и този път ще е за 9 месеца Laughing

# 29
И аз съм на сватба края на август, но при нас е лесно - ние сме гости.

Общи условия

Активация на акаунт