Предстои ми ИН ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-43

• 62 801
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • София
burty,ти си го беше планирала,като за едно с ЕЦ,ТО трябва да е  Praynig Hug
May be,за съжаление,освен всичко+нашето нетърпение да сме приключили по-скоро, за да е още по-гадно,от време има и такива изпълнения  #Cussing out И аз никога не бях правила кисти,включително и 6-те месеца,когато ходех на фоликулометрия-тогава поне са ме следили непрекъснато,но,започнах ли опитите-веднъж задържан,втори задържан...поне се пукаха сами,де...Но, и това минава  Hug
Кате,тъкмо,ако съвпадне трансфера със сватбата-връщат сутринта  рано ембритата и ,после ги водиш на купон  Peace

# 31
  • София, Бургас
[
Кате,тъкмо,ако съвпадне трансфера със сватбата-връщат сутринта  рано ембритата и ,после ги водиш на купон  Peace

Еми, бих искала да е така, но сватбата е в Сандански и трябва да съм там най-късно в 11-12 часа..трябва да сме свършили с трансфера предния ден или доки трябва да дойде малко по-раничко..например към ... 6 сутринта Joy .. затова съм решила да чакам до 8ми август и ако не, здраве да е..вече не се ядосвам и се научих да съм търпелива.. Laughing

# 32
  • София
Аз имах пункция в 7,след нощна на доки-тя е голям фен на тези "нощни"процедури",както и трансфер в 6 вечерта,в неделя,което за Щерев си е изключение,така че,нищо не пречи да се уредиш Wink

# 33
  • София, Бургас
 Laughing незнаех, че правят такива неща..ти при коя докторка си? .. тя моята няма почти сигурно да е на трансфера, защото от 18ти е на обучение..мога за всеки случай да настоявам за някоя ранобудна докторка да ме довърши Simple Smile

# 34
  • София
Д-р Тимева  Grinning

# 35
  • София, Бургас
Мерси, ще я имам в предвид Grinning

# 36
Момичета,
можете ли да ми кажете ПКК кога се пуска? Бях чела някъде, но сега не го намирам.
И в клиниката ли или може и в друга лаборатория?

# 37
  • София, Бургас
Момичета,
можете ли да ми кажете ПКК кога се пуска? Бях чела някъде, но сега не го намирам.

До колкото знам ПКК се пуска сутрин на гладно и жадно..незнам за коя клиника питаш, но в Шерев може да се пусне без проблем..

# 38
  • София
Момичета,
Най-вече,когато ти го назначат  Wink,обикновено 1,2 дни преди някаква манипулация/пункция,хидротубация,цветна снимка,лапаро...и т.н./.Сутрин,гладна,жадна,може и в друга лаборатория/ако клиниката е "Щерев",до колкото знам,признават и от други места резултатите/  Peace

# 39
Благодаря ви Simple Smile
Забравих да спомена, че ме вълнува за пункцията. Това за жадното също беше добро напомняне. А после за трансфера (ако стигнем до там  baby_neutral) пак ли се пуска?
Опитвам се вече да си направя графика с отсъствия от работа, а и започва да ме тресе треска.
Ако гадната киста се махне с МЦ след 2-3 дни почваме...

# 40
  • София, Бургас
Аз си пусках ПКК преди пункцията..не са ми искали за трансфера..  Simple Smile

# 41
Момичета, много ви благодаря на всички за хубавите пожелания  Blush  bouquet. Дето се вика от вашите уста в Божиите уши  Praynig.

burty, дано това ембрионче си е твоето бебче след 9 месеца  Praynig
Maybe, съжалявам, мила, всякакви пречки са гадни  Hug. Не ни стига това, че става по трудния начин, ами накрая и други препятствия  #Cussing out. За щастие и това ще мине, пък и ние сме корави  Hug.
кате, и на мен ми харесва идеята да ги водиш на купон  Laughing. При мен цикъла закъсня по дългия протокол с около 2-3 дни, ако тази инфо изобщо може да ти помогне, все пак всеки е различен.

Аз да помрънкам малко, че прогестерона ми разказва играта  Tired. Блокажа ряпа да яде. Гадене, умора, сънливост през деня и сън по 9-10 часа през нощта. Поне се надявам това да е добре за мъниците. А имах толкова много енергия преди да го започна, ама явно е време да се кротна  Simple Smile. Пък и нали съм бременна вече, я стига мрънкане  Wink

# 42
  • Малта
Darlena не си сама в мрънкането, прогестероновите лекарство и на мен ужасно ми се отразяват: сънливост, подути яйчничи, запек, мръсно бельо, главобол и гадене вечер ... да продължавам ли  Mr. Green НООО, кокто ти казваш радостта от бремеността е по-голяма, тъй че както и да е ще търпим  Praynig само бебо да е наред!

# 43
От днес вместо Гонал 225 съм на Меногон 225. Лигавицата ми е 9мм за 6-ти ден стимулация, което нищо не ми говори  Laughing Реколтата е добра - 10 фоликула на десен ячник и 8 на ляв. Надявам се всичко да е наред до края.

# 44
  • Малта
Браво Аничка! Реколтата ноистина е добра, а лигавицата преди трансфера е добре да е достигнала около 12 мм, доколкото знам  newsm78, но ти имаш още колко дена стимулация???

Общи условия

Активация на акаунт