Предстои ми ИН ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-43

• 62 803
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
hristina21 ,  Успокоително ми подействаха думите ти, явно такива гадости са по "дифоулт" при стартиране. Вече бях почнала да се панирам какви са тези - коремна операция, киста, какво ли не.  Crazy 

Darlena,  аз пак казвам, на голямо търпение ни учат от сега малките купонджии.  Crossing Arms

Идеята за прибирането на квартирантите и веднага на веселба, много ми хареса и на мен. Аз моите ги бях стегнала за едно пътуване извън Европа, но като не им се ходи, ако щат.  Whistling  Crazy Crazy Crazy

# 46
здравейте, сладурки Wink
много добра реколта, Аничка Simple Smile пожелавам ти всички да станат хубави ембриончета Wink
Аз пак имам въпросче  newsm78
Когато ви правят ултрасуанда на 3 ден от цикъла и броят антралните фоликули, правят ли ви тест за ФСХ, нали уж показвал качеството на яйцеклетките. На мен досега не са ми правили, дори не са ми пускали Инхибин Б и анти-мюлеров хормон за да се провери яйчниковия резерв, и сега ме гложди тази мисъл? Дали не е добре да си поискам да ми се изследват тези хормони на 3 ден? Също да ви питам имам опаковка пренатал витамини- вит. Б, С,Е, бета каротен, фолиева 5мг,цинк, желязо, калций и т.н., та въпроса ми е след като към средата на август планираме ин витро хубаво ли е да ги почна от сега или да чакам да стартираме ин витрото и тогава? Също, знам че са витамини но има ли значение в кой ден от цикъла ги почвам, т.е. за да помогнат не е ли хубаво да се почнат със стартирането на цикъла? Могат л ивместо да помогнат да направят положението по-лошо? Мерси

# 47
На 21-ви съм на преглед и ще се разбере кога ще е пункцията. Днес д-р Персенска каза неделя или понеделник, но нищо не е сигурно.

# 48
anichka, отлична реколта, стискам палци за отлични резултати на всяка стъпка  Praynig.
dreaming, за витамините мисля, че колкото по-рано толкова по-добре. И на мен ми ги препоръчаха от лекарския офис, най-важна е фолиевата. Не би трябвало да оплескат нищо.
А за ФСХ-то, на мен ми го пуснаха само при диагностиката преди няколко месеца плюс Кломидното предизвикателство (Кломид от 5-9 ден и после ФСХ пак на 10). В клиниката  правят този тест за резерва, а не знам защо не ми пуснаха Анти-мюлеров и инхибин Б  newsm78. В началото на стимулацията на 2 ден естрадиол и прогестерон и след това само естрадиол до пункцията.

# 49
на мен през ден ми пускат Е2, прогестерон и LH, на 1-ви ден от стимулацията, на 4-ти и 6-ти. На 21-ви отново.

# 50
мерси много,ето това са http://www.pregvitfolic5.com/ значи ги почвам от утре, че пише по 2 пъти на ден в упътването.
Относно хормоните, на мен ми изследват само естрадиол в деня, в който ми насрочат пункцията, т.е. 3 дни преди пункцията, но аз съм в Северна Америка и тук явно нещата са такива. Само в началото в предварителните излседвания ми пуснаха ФСХ на 3 ден и беше в норми. След това само естрадиол са ми пускали 3 дни преди пункцията. Оф, дано докараме до бластоцист, трансфер и бременност този път, пък ако може и до замразяване че ни е последния опит, финансиран донякъде от държавата.
много стиснати палци за всички

# 51
Привет момичета, някой знае ли каква е успеваемостта на ЗЕТ в БГ? Предварително ви благодаря!

# 52
dreaming, витамините би трябвало да са наред, само много тая фолиева киселина (5 мг при препоръчана дневна доза фолиева за бременни около 0.8 мг  newsm78). По принцип се предполага, че каквото му идва в повече на организма той просто го изхвърля  newsm78. Можеш да се консултираш с клиниката. Много силно ви стискам палци да успеете този път  Praynig Praynig Praynig.
tayrissima, по принцип е около 20-30% на цикъл (малко по-ниска от "свежите"). Не знам дали в България би била различна.

# 53
Darlena, ами именно от клиниката ми ги препоръчаха, след като питах за витамини, които мога да пия. И аз видях че фолиевата  е доста, но знам ли, след като те ги препоръчват не би трябвало да има проблем мисля, знам ли и аз

# 54
Щом е така тогава си ги пий спокойно  Peace. Най-вероятно е невъзможно да се предозираш с фолиева  Laughing

# 55
  • USA
Аз пих 1.6 по време на стимулацията по преценка на доки и знам,че до 2 няма проблем при стимулация,но за след трансфера май трябва да се намали newsm78 Поне така чета в моите книги ама докторите си знаят твоя случай.

# 56
Здравейте, момичета .В коя клиника правите инвитро
Момичета, много ви благодаря на всички за хубавите пожелания  Blush  bouquet. Дето се вика от вашите уста в Божиите уши  Praynig.

burty, дано това ембрионче си е твоето бебче след 9 месеца  Praynig
Maybe, съжалявам, мила, всякакви пречки са гадни  Hug. Не ни стига това, че става по трудния начин, ами накрая и други препятствия  #Cussing out. За щастие и това ще мине, пък и ние сме корави  Hug.
кате, и на мен ми харесва идеята да ги водиш на купон  Laughing. При мен цикъла закъсня по дългия протокол с около 2-3 дни, ако тази инфо изобщо може да ти помогне, все пак всеки е различен.

Аз да помрънкам малко, че прогестерона ми разказва играта  Tired. Блокажа ряпа да яде. Гадене, умора, сънливост през деня и сън по 9-10 часа през нощта. Поне се надявам това да е добре за мъниците. А имах толкова много енергия преди да го започна, ама явно е време да се кротна  Simple Smile. Пък и нали съм бременна вече, я стига мрънкане  Wink

# 57
Момичета, аз от вчера нямам апетит, от както съм на Меногона, отделно видях вчера че съм отслабнала и хич не се радвам. Вие губили ли сте апетит? И дали като сменя лекарството пак ще си хапвам добре? Че вчера кантара показа 44,400кг, не искам вече да свалям, за да им хареса на бебетата след трансфера Simple Smile

# 58
ами да се надяваме че няма да се предозирам, иначе мога да си пия и само фолиева по 0.4 мг. както досега и отделно витамин С, Е, Б, или пък да потърся пренатал витамини с по-малко фолиева киселина. Знам че е добре да се взима малко повечко по време на процедурата, но не знам колко. Не знам дали е нормално да е толкова много 5 мг., но същите са изписани и на моя приятелка, която е по дълъг протокол и сега започва стимулацията. Явно го считат за нормално.

# 59
Момичета някой пил ли е М2 ТОН,това са едни капсули за по добро фукнциониране на яйчниците и за по качественна яйцеклетка,една приятелка ми го сподели че го пила и е много доволна,билкови са мисля да се консултирам с доки да почна да ги пия не са скъпи пък и до септември има почти 2 месеца  newsm78,накой ако е пил нека сподели..)))

Общи условия

Активация на акаунт