Предстои ми ИН ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-43

• 62 808
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте момичета, наближава (надявам се) моята първа процедура и с нея и въпросите Simple Smile Следващата седмица имам среща с док на втори ден от цикъла, но си запазих час за следобед. Трябва ли да пусна сутринта някои от хормоните, за да назначи стимулация или да изкчам прегледа и на следващия ден да ги пусна? Чудя се защото тя държеше да отида на втория ден и останах с впеатление, че още тогава ще започна амко всичко е ОК, но пък нищо на каза за изследвания  Thinking

Хубави празници!

# 736
Freedom, някъде по-нагоре мисля, че беше писано, че няма проблем хормоните да се пуснат на 2-ри ден и стимулацията да започне от вечерта или от 3-ти ден. Изчакай докторът ти да ти назначи хормоните. те стават за 1-2 часа и веднага след това ще ти подготви схемата.
успех  Hug

# 737
  • Русе
Момичета, няма ли кой да пусне нова тема?

# 738
хайде някоя щастлива мама или бременна да пусне новата тема,да провлачи крачета момичета и да поръси с прашец.

# 739
Момичета, в тази тема намерих много подкрепа и много ценни напътствия. надявам се новата тема бъде също така полезна и уютна (но не твърде много) за всички останали
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=612948.new#new

Общи условия

Активация на акаунт