Предстои ми ИН ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-43

• 62 811
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
слънце, при малка бройка оплодени обикновено се прави на 3-ти ден.
В много редки случаи се прави и на 2-ри...
Стискам плаци да имате още оплодени. Вие с ICSI ли сте?
Тези две са се оплодили ин витро. Аз като попитах ИКСИ ли ще сме ми казаха, че това ще се разбере на по-късен етап. Ако не се справят сами- тогава. Моля се утре да са повече, че...

# 721
слънце, значи все пак има вероятност до утре да имате нови оплодени.
При мен при обаждането ми казаха 6, а после още една се беше оплодила - бяха ги разделили - половината ICSI, другите ин витро

# 722
При нас от 9, на 5-ти ден върнаха 2 и на другия замразихме 2. Останалите не оцеляха.

# 723
  • USA
При мен бяха 10 яийчица,10 оплодени.На 5-ти ден 6.Върнаха 2 и 4 замразихме.
Имаш още време не се притеснявай щом са инвитро аз си мисля,че са по-надеждни чрез естествения подбор Peace

# 724
здравейте мо мичета аз пак се връщам тук при вас.днес ми приключи опита с отрицателен резултат.не мисля да се отказвам а от другия месец да пробвам пак ще видя само какво ще каже доки.много ми е тежко немога да спра да плача но трябва да съм силна и да продължа.

# 725
Съжалвам, Ками  spoko
Попрачи си, така психиката най-добре се справя.

# 726
  • София, Бургас
kami, не се предавай..поплачи и смело напред.. Hug Hug Hug Hug

# 727
  • София
КамиHug Пъривя ден е най-тежко,така че си го изплачи сега...после постепенно минава и се стягаш за следващия опит  Hug

# 728
  • USA
Кураж Ками  Hug Всички тук знаем как е.Смело напред и в следващата тема ще е и твоя + тест.

# 729
аз отсега съм готова.ще изчакам да ми дойде лелката и заминавам да видим доки какво ще каже,аз искам още следващия месец да започна стимулацията.

# 730
Ками, съжалявам.  Със сигурност следващия опит ще е твоят- най-искрено ти го пожелавам! Hug

# 731
Имаш още време не се притеснявай щом са инвитро аз си мисля,че са по-надеждни чрез естествения подбор Peace
слънце, значи все пак има вероятност до утре да имате нови оплодени.
Дано сте прави, момичета. Ще видим утре какво ще ми кажат.

# 732
слънце не се притеснявай за Е и при мен на 1 ден имаше само 7 оплодени от 17 и даже док. ме извика за ЕТ, като отидох ме върна за след 2 дни та стигнахме и до бластоцисти. Те не ги отварят постоянно да ги гледат, защото ги "смущават" някак си.
Успех.

# 733
Здравейте, вчера отидохме в клиниката да видим какво се случва с нашите Е. Бяха се оплпдили 3 (ин витро). Двете разделени на 4, а третото на 2. Прибрах си ги и трите. Казаха, че няма смисъл да се чака до 5-ти ден. В матката (при мама) била по-добра среда за тях. Чакало се ако са повече. Това обаче не намалявало шанса за бременност. Четох в една друга тема, че кръв по катетъра е почти сигурен неуспех. Показаха ми моя- беше чист. Сега се моля и се надявам да се хване едно. Според док шансовете са добри, защото двете се били развивали точно както трябва. Успокоиха ме с това, че ако не са били добре изобщо е нямало да се стигне до трансфер. Думите накрая му бяха " Технически нещата са повече от добре, другото е Божа работа" Та сега се молим, какво да правим. Като че ли ме поуспокоиха малко.. знам ли и аз. Благодаря и на  ddnchv , която също ми вдъхна малко кураж, че бая се бях сдухала вчера.

# 734
слънце, всичко ще е наред  Hug
сега си ги топли и се грижи за тях. и за да изпреваря всичките ти страхове и притеснения по време на чакането - следвай златното правили "ТИ СИ БРЕМЕННА ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО" Повярвай, много помага  Wink

Общи условия

Активация на акаунт