Предстои ми ИН ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-43

• 62 835
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Брррр, наистина много тъпа ситуация. остава да се молиш в лабораторията да ги изкарат за 1 ден...  #Cussing out

# 661
  • Русе
Това ще правя, ще се моля, но те са едни в лабораториите, че се съмнявам да ми влязат в положението. Ще пробвам пък каквото стане. Но ще ми е много много мъчно ако всичко пропадне заради тях, защото не могат да излязат в срок, защото доктора забравил да ми каже за тях.

# 662
На едни обезателно им искат микробиология, на други не се и сещат да попитат...  ooooh!

Мисля, че няма как да стане за 1 ден, самото изследване има т.нар време за обработка и независи от лабораториите.

# 663
  • София
Пете,на практика,докторът ти е прав,защото,ако има някоя инфекция, трябва да се излекува преди това,иначе,опитът ти може и да е обречен. Вярно е,че не всички се сещат да ги пускат,обаче. Дори и да се помолиш в лабораторията,май има някакво техническо време,не е ,като взимането на кръв newsm78

# 664
  • Русе
АЗ тая надежда да намеря лаборатория, която да не почива и да може да ми ги направи до края на седмицата. Мисля да пробвам в болницата, все си мисля, че там може и да работят всеки ден, нали трябва да изследват болните, но друг е въпроса дали ще ми ги приемат за изследване.
Иначе съм съгласна, че са необходими тези изследвания за опита, но трябваше доктора да ми каже това по-рано и да имаме време да ги направим, а не така да се притесняваме. Уж трябва да сме спокойни за опита, а то -  така ме ошашка, че направо съм разстроена , че всичко може да отиде по дяволите, а толкова го планирахме този опит. Аз и юни месец имам един неосъществен опит и направо това ще ме срине, ако пак всичко пропадне. Cry

# 665
Само да вмъкна,че ако се съгласят да ги работят през почивните дни,ще станат иначе аз като съм ги пускала няколко пъти обработват ги 3-4 дни..)))по рано няама как,но ако влезнат в положение могат и да ги направят,обясни ситуацията..)))УСПЕХ!!!Не се притеснявай всяко зло за добро,имай вяра..)))

# 666
Петя, спокойно, знам колко гадно е да си отлагаш старта. На мен ми се наложи 2 месеца подред и чакането да започна ми беше по-тежко от чакането на резултата после.
Но дори да не стане - не се ядосвай. Може пък да е за добро   bouquet

# 667
Здравейте и от мен. Аз много се надявах да не предприемам пореден опит тук в БГ. но поради финансови причини май ще е тук. Та исках да ви попитам заповедта от фонда ми изтича на 15 ноември дали ако почна опита няколко дни преди това да речем 4-5, ще ми позволят да се изплатят парите на клиниката, т.е кога най-късно мога да започна опита.

# 668
Сиси, доколкото знам трябва да стартираш процедурата преди изтичането на 6-те месеца. А може да я приключиш и извън тях.
Нека и някой по-запознат да каже.
От друга страна ако ти се забави цикъла 3-4 дни или нещо стане и изтървеш срока...  newsm78

# 669
Birenka там е работата че док ми каза да пусна на 3 ден от цикъла хормони и да му се обадя ако всичко е ок, не изпускам ли началото на стимулацията това ме притеснява.

# 670
Сиси, коментирали ли сте по какъв протокол ще си. Ако си по къс започваш с инжекциите на 2-ри ден. На мен не ми бяха пускали хормони преди това, доки гледаше хормоните ми за фонда. Но схемата за лекарствата ми я беше дала няколко дни по-рано.
Ако си по дълъг, тогава с инжекциите за блокаж ще започнеш около 20-тия ден от цикъла и това се брои за начало. Пресметни си дали ще ти важи заповедта.
Мисля, че имаше начин и за удължаване, но сложно.

# 671
  • Криворазбраната Европа
Сиси, не се притеснявай за заповедта. Можеш да започнеш и един ден преди изтичането. При мен беше така.

# 672
  • Русе
Здравейте отново. Днес сутринта на рано подадох материалите за микробиология в лабораторията в болницата. Казаха ми понеделник да се обадя за резултати, а можело и вторник. Остава да чакам, да се моля да ми закъснее цикъла или пък доктора да се съгласи да почнем стимулацията, а резултатите да му ги дам с малко закъснение. Вчера ми беше казал, че такъв вариант не приема, но пък в края на седмицата може да му дойде друг акъл. Дано тези резултати са добри и да почнем както сме го планирали.  Praynig
sisiTR на мен доктора ми каза, че тябва на първи ден като ми дойде МЦ да се обадя да си взема час за следващия ден /т.е. 2ри ден на МЦ/ за преглед - следобед, като преди това сутринта на 2ри ден да си пусна хормони ЛХ, ФСХ и Естрадиол. За мен допълнително ще има и ТСХ и Пролактин, понеже си имам проблеми с тях и да са сигруни че са в норма. Така, че за мен вземането на тези хормони на 2ри ден, при теб на 3ти ден си е начало на старта по къс протокол, ако всичко е ОК обаче .
Пожелавам успех на всички на които им предстоят процедури, на всички в процедури вече, както и на чакащите тестчета, и успешни финали. Дано всички излезем от тази тема час по - скоро. Praynig Hug

# 673
Петя, стискам палци всичко да е наред с изследванията и да си започнете нормално процедурата.
и не се притеснявай - докато чакам да започнем на мен ми се бяха появили бактерии, които ги оправихме за 5 дни след като ми свърши цикъла и преди пункцията  Wink

# 674
Петя78, Megi_78 успокоихте ме момичета много се бях притеснила а тези хормони ми ги иска и на мен ЛХ, ФСХ и Естрадиол те могат ли и на втори ден да се правят не ли от 3-5 ден. на мен ми каза да ги направя и да му звънна

Общи условия

Активация на акаунт