Предстои ми ИН ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-43

• 62 841
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Thx, разбрах и двете обяснения. Това ме връща обратно на въпроса какво и е на моята матка, че не стигам до имплантация...
Може нищо да и няма,. И аз имах такива мисли, че трябва нещо да не е наред там вътре, за да няма имплантация. Въпросната пък взе че се получи без никаква намеса.

# 631
Влизам в темата само да направя публикация.
Подарявам gonal f pen 300 iu, срок на годност 11.2011г.
Тел за контакт 0885116115.

Извинямав се че отново навлизам в темата ви, но само да съобщя че подаръка си намери своя притежател.
Желая успех на всички ви и здрави и красиви бебета на финала!

# 632
  • Русе
Момичета ужас. Днес направо ме  fight От вчера съм на тръни защото чакам резултати от имунология и да се реши дали след седмица стартираме опита. Вчера ми казват - няма резултати. Днес ми казват има резултати, но доктора няма да бъде днес в клиниката и няма кой да ми ги разчете. Казаха ми да се обадя в понеделник след 15 часа. Кошмар. Как мислят, че ще спя тези 3 вечери, като съм в невидение какви са резултатите ми и какво ще стане с моя опит  newsm45

# 633
Благодаря ви момичета, опитвам се да пия 2-2.5л вода пък квото стане накрая. Дано поне 5-6 от тези 17 да растат заедно и поне 7-8 поне да са узрели че да се оплодят и поне 1 да стане бластоцист, тъй като имаме уговорка да правим трансфер само на бластоцист, понеже ни е последен безплатен опит. Дано всичко е наред

# 634
Петя, спокойно, минала е седмица, на мен за резултати ми казаха 10 дни, може би затова няма още такъв, постарай се да не мислиш за изследването, мен също много ме притесняваше резултата ми, но се оказа, че няма причина, желая ти търпение и успех Simple Smile

# 635
Момичета искам да попитам някой чувал ли е за Медицински Център “РепроБиоМед” и за доктор Г.Николов и дали има някоя от вас която да е правила там опити?И ако е така какво ви е мнението?

# 636
  • Русе
Мерси  anichka.bsHug Знам, че трябва търпение и спокойствие, но ми е нервно като не знам какви са резултатите. Те са готови от вчера още, но от регистратурата отказаха да ми ги кажат, защото това трябва да направи доктора, а той го нямаше на работа.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 21:57 от Петя78

# 637
Момичета искам да попитам някой чувал ли е за Медицински Център “РепроБиоМед” и за доктор Г.Николов и дали има някоя от вас която да е правила там опити?И ако е така какво ви е мнението?

Разбира се! Там водеща е д-р Табакова, която е един от първите лекари, практикуващи ин витро в България! Тя има вече така да се каже "внуци", т.е. децата, заченати ин витро с нейна помощ, вече имат свои деца...   bouquet А д-р Николов й е син. Като цяло моето впечатление е, че клиниката не е сред най-популярните, но успеваемостта й в никакъв случай не е по-ниска от тази на по-известните!  newsm10

# 638
  • София
Имам въпрос.Вчера ми биха Декапептил, днес имам болки в яйчниците и температура.Нормално ли е?Случвало ли се е на някой от вас?

# 639
Здравей Петя!На мен резултатите и заключението  ми ги изпращат по електронен път на имейла.Но може би там където си ги правила нямат тази екстра.

# 640
  • Русе
Здравей Петя!На мен резултатите и заключението  ми ги изпращат по електронен път на имейла.Но може би там където си ги правила нямат тази екстра.
Не. Практиката е аз да звъня и от регистратурата да ме свържат с лекаря, който ще прави опита и той трябва да разчете какво пише и да каже какво ще правим.

# 641
Момичета, минавам само да ви честитя (вече на патерица) празника. Честит имен ден на всички   bouquet. А независимо дали сте именници или не ви пожелавам да живеете живота си изпълнен с много Вяра, Надежда и Любов и малко Мъдрост. А ако някога ги изгубите, пак да ги намерите.

Петя, отвратително е. И на мен така ми се наложи да чакам важни резултати събота и неделя и в петък следобяда мислех, че ще откача. Но в един момент си казах, че ще го мисля в понделник и забравям за тях за два дни, малко помогна, а освен това гледах и да съм заета. Кураж!
Dreaming, онзи ден се чудех до къде я докара. Те верно са се престарали, на мен на 2-ри ден ми казаха само - почвай Гонала и намали блокажа. 17 антрални фоликула ми звучи така - има потенциал  Simple Smile. Успех!

# 642
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Здравейте,предстои ми икси, което ще стартираме другият месец. Успяхме да осигурим средства за един начален опит. Бихте ли могли да ми кажете какви изследвания се правят преди старта на самата процедура ? И още един въпрос/ ние сме с мъжки фактор и в момента половинката ми е на хормонално лечение,от което са минали месец и половина/- дали е удачно сега да правим икси или да изчакаме резултата от лечението му?

# 643
Здравей!Издледванията са доста и много от тях отнемат време за резултата.
А вие какви сте правили до момента?
Относно лечението на съпруга ти- моят мъж също беше на хормонално лечение и препоръката на андролога беше да се прави опит след 3 мес. най -рано.Тоест да се минат пълни 3 месеца и на четвъртия,тъй като сперматогенезата трае толкова.
Успех!

# 644
  • СОФИЯ
Здравейте момичета,
моля Ви за Вашето мнение. Днес пуснах хормони, които са ми необходими за документити за фонда.Ето резултатите, искам Вашето мнение за тях:

Е2 - 41pg/ml  реф.стойности /24-114/
PRL - 8.75ng/ml /3.30 - 26.70/
FSH - 9.99iu/l /3.85-8.78/
LH - 5.68iu/l /2.12-10.89/

Благодаря Ви предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт