Предстои ми ИН ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-43

• 62 825
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Русе
Мерси Birenka.   bouquet
sisiTR според мен може и на 2ри и на 3ти ден и ще ти кажа защо. Аз съм пациентка на д-р Персенска и с нея бяхме уговорили да правим есента икси, и думите и  бяхя на 2ри ден да отида в клиниката да пусна хормони и съответно час да  си взема за 2ри ден. Каза ми, че МОЖЕ И НА 3ти ДЕН, НО НЕ ПО - КЪСНО. С ДВЕ ДУМИ ИЛИ НА 2ри ИЛИ НА 3ти ден. Това бяха думите на Персенска от клиника Малинов.
По стечения на обстоятелства, хистероскопия, както и други фактори, аз станах пациентка и на д-р Богомил Бойчев от клиниката в Тутракан, където също почнаха да правят опити инвитро и икси. Д-р Бойчев ми каза изследвания и преглед на 2ри ден.
Така, че спокойно , може и на 2ри и на 3ти ден от МЦ. Слушай какво ти казва твоя доктор  Peace

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 15:53 от Петя78

# 676
Аз утре трябва да започвам по къс протокол при д-р Персенска-т.е 2 ри ден от цикъла.Тя не ми е казала преди прегледа да пускам хормони.Имам час за 12,55ч..Какво да направя да отида ли по рано към 10,00ч и да пусна хормони и то кои?Или да изчакам да мине прегледа и след това.Няма ли да стане късно за изследването и резултата.

# 677
Не прави нищо на своя глава. Хормони се пускат по време на процедурата .

# 678
mo4i, хормоните стават за 1-2 часа, така че дори да трябва да пуснеш, имаш време.
ако си пускала хормони преди това, може и да не трябва пускаш сега. докторката знае най-добре.

# 679
  • София
За започване по къс протокол искат ФСХ, ЛХ и Е2.
Не е нужно да са готови за прегледа, но е добре да ги пуснеш по-навреме, за да може по-бързо да ти назначат лекарствата.

# 680
Да ,това имах в предвид,тъй като ще пътувам обратно и да  не стане много късно.
Благодаря ви за отговорите, колежки!

# 681
Здравейте, момичета. Моята пункция мина днес. Резултата- 7 яйчица. Утре ще ми кажат какво се случва и с колко. За сега док е доволен.
За хормоните- и аз бях на къс протокол. Хормони бях пуснала преди 3 мес. Сега не ми искаха нищо.

# 682
За хормоните- и аз бях на къс протокол. Хормони бях пуснала преди 3 мес. Сега не ми искаха нищо.

Не ти пуснаха хормони преди началото на стимулацията?  Shocked Извинявай, при кой лекар си?

# 683
Аз утре трябва да започвам по къс протокол при д-р Персенска-т.е 2 ри ден от цикъла.Тя не ми е казала преди прегледа да пускам хормони.Имам час за 12,55ч..Какво да направя да отида ли по рано към 10,00ч и да пусна хормони и то кои?Или да изчакам да мине прегледа и след това.Няма ли да стане късно за изследването и резултата.

моят преглед беше по обед, веднага след прегледа отивох в лабораторията с листчето, което тя ми даде (ако си по ФАР Силвия Стефанова ти дава едно листче, с което не плащаш хормоните, иначе на регистратура плащаш и тогава отиваш в лабораторията). След 2 часа са ти готови резултатите, изчакваш за протокол (питаш на регистратурата дали ти е готов протокола, за да ти бият или дадат да си биев инжекциите) и това е.
После вече предварително ще имаш какви изследвания да правиш, аз ги пусках преди прегледа, за да са готови и да не ми се бави протокола, за да мога до 13-13.30 да ми бият инжекцията.

# 684
За започване по къс протокол искат ФСХ, ЛХ и Е2.
Не е нужно да са готови за прегледа, но е добре да ги пуснеш по-навреме, за да може по-бързо да ти назначат лекарствата.

освен тези 3, ми пуснаха и прогестерон преди стартирането.

# 685
  • София, Бургас
Margaritka , сега при второто ми икси ми искаха хормони, чак на шести ден/пети стимулация/..отидох малко преди цикъл, прегледаха ме и направо ми изписаха стимулацията за 5 дни..аз бях на противозачатъчни, ако има значение де..общо взето този път всичко на всичко пусках хормони на шести, осми, единадесети и дванадесети ден..предния път пусках хормони преди процедурата и всеки ден след четвъртия ден..аз бях при две различни лекарки..може би подходът е различен при всеки Rolling Eyes

# 686
Здравейте момичета!Предстои ми ИКСИ по дълаг портокол,трябва да отида на 20 ден от цикъла за блокаж.Ще  ви бъда много благодарна ако ми кажете и обясните какво ще следва след този блокаж и въобще как протича един дълаг портокол.За първи път ще съм със стимулация,имам два неуспешни на ЕЦ.

# 687
Благодаря ви момичета!Успех на всички!

# 688
Здравейте момичета!Предстои ми ИКСИ по дълаг портокол,трябва да отида на 20 ден от цикъла за блокаж.Ще  ви бъда много благодарна ако ми кажете и обясните какво ще следва след този блокаж и въобще как протича един дълаг портокол.За първи път ще съм със стимулация,имам два неуспешни на ЕЦ.

Момичета, мисля, че ще е много полезно, ако тези от вас, които пускат новите теми, "заковат" в самото й начало следния линк за това как протича една стимулация по къс и дълъг протокол:

http://www.ivf.no-meat.org/link_infertility/ivf_cycle/

# 689

Не ти пуснаха хормони преди началото на стимулацията?  Shocked Извинявай, при кой лекар си?

Не, не ми пуснаха. Трябваше да стартирам преди 3 мес. и тогава ми пуснаха хормоните, обаче не стартирах по други причини. Сега ми пуснаха кръвна картина,спин, васерман, хепатит и микробиология на мен и мъжа ми. Дано всичко е наред.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 18:15 от слънце

Общи условия

Активация на акаунт