Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Приемате ли нови членове в този супер клуб на майсторите?
Как мога да актуализирам стари мебели, като същевременно запазя оригиналния им цвят?
Как да премахна миризмата от стара дъска за гладене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Приемате ли нови членове в този супер клуб на майсторите?
-
Как мога да актуализирам стари мебели, като същевременно запазя оригиналния им цвят?
За освежаване на стари мебели, като същевременно се запази оригиналната им цветова схема, помислете за използване на лак на водна основа. Преди да започнете, почистете старателно мебелите от всякакви мазни или мръсни петна. След това внимателно нанесете лака с помощта на четка или кърпа и оставете да изсъхне напълно според инструкциите на производителя, което може да отнеме няколко часа до няколко дни.
-
Как да премахна миризмата от стара дъска за гладене?
За премахване на миризмата от стара дъска за гладене, можете да използвате мокра кърпа с няколко капки ментово масло. Освен това прясното мляко може също да помогне за облекчаване на неприятната миризма. Важно е обаче първо да тествате малък участък от дъската, за да сте сигурни, че избраният метод няма да навреди на материала й.
-
Как мога да почистя и освежа кожен диван от изкуствена кожа?
-
Как мога да премахна миризмата от стари гардероби и мебели?
раджам се 4е ви хареса! Като довьрша декора - пак ще покажа

)
Може да сложиш крачета, а може и колела със стопери, зависи останалите мебели с какво са. Стъклата от витринките какво ще ги правиш?
Няколко пъти се връщах да го гледам. Дъщеря ми също трудно се откъсна от компа, даже питаше защо няма тук синьо, там- кафяво
Наистина тези дръжки са си били за тази ракла. И аз да питам гардероба и машината какъв цвят ще са? Машината работи ли или ще я ползваш за шкафче? Точно такава преди месец /счупена самата машина/ стана на бледо лилав шкаф за телевизорче в спалнята на старците. Избуших всички железа, надрах я с шкурка 80, минах я с контактен грунд, 2 ръце латекс и накрая 1 ръка лак /ще слагам още 1 ръка лак като отида другата седм/. Отвътре отрязахме 2 парчета шпертплат за рафчета, отпред сложихме дръжчица и магнитче вместо ключалката и стана супер шкафче
Имам и един точно като твоя модел с дървени летвички през ширината му, замислила съм му и на него предназначение, но няма да го почвам докато не свърша с малкия на дъщеря ми за списанията.
че щях да си разсипя кафето... Няма да можеш да промениш тъмен фурнир към по- светъл. Не е нужно и с шкурка 80, защото ще протриеш фурнира, само я надраскваш еднопосочно със 180-200. Колко точно да шкуриш преценяваш на място. Обикновено го правя, за да има грапавост на повърхността за последваща обработка и за махане на мръсотията /да речем от мазетата или контейнерите
/ Как точно искаш да ти изглежда масата? Просто да и подновиш лака или в цвят? На тези маси и на каката им много им отива цвят
.
.
!
Някой правил ли е такава трансформация на толкова изкуствено ПДЧ, да каже как се държи през времето. На този шкаф стои и компютъра и децата непрекъснато го блъскат със стола, дали няма да се начука и обели много скоро?