Да преправим старите мебели - 9

• 102 644
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
Мдааа, така си е, просто гледам по разни сайтове как си шият завеси за баня (със сигурност не от непромокаем плат) ама нещо не ми се връзва...

# 331
  • София и там където не се пуши
Heart Eyes

А имате ли идея как да се направи завеса за баня (или в кухня под шкаф), но с плат обикновен. Предполагам трябва да се сложи още нещо защитно - но какво?

Щайгичката е много ефектна  Heart Eyes

Аз си купих от този плат, който е за покривки и пердета, по които не остават петна и си ги уших, като има куки, които като щипка хващат плата и отгоре са с кука, но трудно се намират, та за едното перде е с такива, а другото едно от найлоновите пердета, които даде фира свалих това което прави дупките и в него влиза халката и точно на това перде което изхвърлих ги свалих, ама могат да се откопчават и ги сложих на плата като го цепвах и ги слагах, та то ми е готово и като сложих халките закачих си го и така мокри съхне, все още не е хванало това черното досадното, дето трудно се чисти.

# 332
Здравейте, момичета! Имам един въпрос. Мога ли след Ремовал /който не ми свърши работа/ да използвам горещ въздух? Да не стане някаква реакция.

# 333
Здравейте, момичета! Имам един въпрос. Мога ли след Ремовал /който не ми свърши работа/ да използвам горещ въздух? Да не стане някаква реакция.

Няма да имаш проблем. И аз допуснах тази грешка, но с Терминатор. Не се запали, нито стана нещо необичайно. Пистолета нагрява боята и тя просто се отлепя /дано не е няколко слоя/.
Трябвало да направиш обратно - първо пистолета и после препарата само ако е останало някъде. 

# 334
Трябвало ама, на. Мислех, че само с препарата ще стане, ама отдолу като взеха да изскачат едни чудесии. Не става само с Ремовал, че си купих пистолет.

# 335
# 336
Момичета!
Относно завесите за баня - тук в Северна Америка те са от две части. Едната част, която се вижда е от плат, а в откъм душа или ваната е найлон. С едни и същи дупки, т. е. имат дупки на едни и същи места и се закачват с куки едновременно.

Найлоновата част на пердето при мен го има и по доларовите магазини и е лесно за честа смяна.

# 337
  • най-шареното място
има още два класически варианта - ламинат или тефлон за завесите.

# 338
Много харесвам бели пространства като това с куфара. Сега ми предстои едно с цвят шампанско обаче и ми е малко странно. Някой да е попадал на идеи случайно?

Нещо такова ли?

Понеже видях, че ви е харесал куфарът погледнах аз какви имам. Има един подобен, не е квадрат, нито бял но е дълъг60-70 см, висок 30 и широк 50см. И още един подобен, не ми е много лесен достъпа до тях, но ако някой дава зор ще погледна по-сериозно. Ако искате свиркайте.

# 339
Момичета!
Относно завесите за баня - тук в Северна Америка те са от две части. Едната част, която се вижда е от плат, а в откъм душа или ваната е найлон. С едни и същи дупки, т. е. имат дупки на едни и същи места и се закачват с куки едновременно.

Найлоновата част на пердето при мен го има и по доларовите магазини и е лесно за честа смяна.
Това ще ще да е разковничето Simple Smile

има още два класически варианта - ламинат или тефлон за завесите.

Продават ли се?

# 340
  • най-шареното място
Да и двете. Второто го има даже в България.
Но си мисля че си видяла двукатния вариант щом е обикновен плат.

# 341
Нямам идея какво е ламинирана завеса, нито пък тефлонова, ама в началото се бях хвърлила да купувам някакви скъпи завеси, промазки и не нам какво си. Ами от водата всички за еднакво време потъмняват от влагата и са за смяна.

За мен варианта с плат и найлон се оказа най-подходящ, че като ми е кеф си сменям найлонавата част за 2 долара.

# 342
Моята е най-проста от нещо изкуствено (но не съвсем пластмасово) и си я пускам в пералнята. Но много искам нещо уникално Wink с мотив, който го няма на завеси за баня. Ще видим какво ще търся, до америка ли ще ходя  Wink

# 343
Ами нарисувай си, уший си!

За фототапети знам, че могат да принтират по избрана от теб снимка, не знам дали няма и такава услуга за принтиране върху плат!

Нали имаше тук някой в рекламата, да каже дали е възможно!

П. С. Сега се сетих, че има принтове върху канаваца, значи и върху плат ще може.  Ти си приготви идеята, пък начини за осъществяването ще се намерят!
 Laughing

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 23:34 от Melany99

# 344
  • Пловдив
Върху плат може да ти се принтне горе-долу каквото искаш Simple Smile Сетете се за щампите върху дрехите. Доста рекламни агенции го предлагат. Аз знам за агенция която принтира реклами върху непромокаемите покривала на тировете. Нещо такова би могло да е завеса за баня.

Общи условия

Активация на акаунт