И на ред са: Американците! Американците!

• 16 491
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
  • Разпиляна във въображението
Joy Joy hahaha

Мириел, не го виждам кой е. Thinking

William Fichtner

# 706
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ще я сложа и тук, просто защото е много красива Heart Eyes

# 707
Ммм, наистина. Heart Eyes

# 708
Хей, американките, спите ли още Laughing? Да ви събудя с нещо американско Sunglasses:

# 709
Колко обожавам Корн! kiss kiss

# 710
  • София
Не спя... Блея и чакам да се излекува момчето...  Heart Eyes

# 711
Не колкото мен, Бейби, от гласа на Джонатан и моите гащи сами се изхлузват Mr. Green Heart Eyes

# 712
Ване, кое момче, Лео ли, к'во му е? Confused

Джой, говори ми... Whistling

Злате, Харви Кайтел надвишава възрастта, но ако другите нямат претенции към него ще ти го пиша.

Айде дайте да я изпишем тая тема де... Grinning

# 713
Плюя и по Скарлет Йохансон. Мижайте, които не я харесвате. Mr. Green

# 714
Щом си рекла, Бейби, ще ти помогна Mr. Green. Няколко снимки на една особено прочута и елегантна американка Heart Eyes

Ето ги и братовчедките заедно, така застанали една до друга, си приличат, иначе никога не бих се сетила за роднинската им връзка:

# 715
Мда, наистина си приличат. Heart Eyes

Мислех да оставя списъка на първа страница, ама то стана едиииииииинннн списъккккк... Crazy

# 716
Списъкът:

Властелини Level 1 /1-3 бр./:

1. Тупарова - Джош Дюамел;

2. Севера - Джоди Фостър;

3. Анели - Уесли Снайпс;

4. Валандин - Джеймс Лафърти, Виго Мортенсен;

5. Пуци - Дезмънд Харингтън, Робърт Родригес;

6. Слънчо - Кевин Спейси, Джон Малкович, Иън Сомърхолдър;

7. Гея - Вин Дизел, Скалата, Джош Чарлз;

Властелини Level 2 /4-8 бр./:

1. Злата с метлата - Брус Уилис, Уил Смит, Хоакин Финикс, Куентин Тарантино;

2. Ваня - Леонардо Ди Каприо, Киану Рийвс, Джо Фланиган, Сара Уейн Келис;

3. Лятна Буря - Марк Сейлинг, Джейсън Сийгъл, Джесика Алба, Вал Килмър, Тайлър Блекбърн;

4. Емма - Патрик Демпси, Чанинг Тейтъм, Майкъл Хол, Аштън Къчър, Ричард Гиър, ;

5. Плами - Джим Парсънс, Джаред Падалеки, Крис Евънс, Дан Футърман, Кам Гигандет, Шон Патрик Фланъри;

6. Ейнджъл - Крисчън Слейтър, Итън Хоук, Мат Лебланк, Майкъл Медсън, Кристен Стюарт, Джордж Ийдс, Джеръми Пивиън;

Властелин Level 3 /9-13 бр./:

1. Мириел - Том Круз, Крис Пайн, Матьо Бумър, Кевин Костнър, Дженифър Анистън, Матю Фокс, Бен Браудър, Джеф Пробст, Гарет Хедлънд, Миша Колинс, Ема Стоун, Уилям Фичнър;

Властелини Level 4 /14-19 бр./:

1. ДжойМишел Пфайфър, Джулиан Мур, Уинона Райдър, Розана Аркет, Майкъл Тревино, Сара Шахи, Джеймс Кавийзъл, Кевин Бейкън, Ашли Джъд, Гуинет Полтроу, Ан Хатауей, Марлин Матлин, Клое Севини, Кейт Хъдсън, Майкъл Труко;

2. Сарказъм - Бен Фостър, Робърт Дауни Джуниър, Джулия Стайлс, Матю Пери, Патриша Аркет, Лора Лини, Стив Бушеми, Ед Харис, Сам Рокуел, Дженифър Бийлс, Джон Литгоу, Зоуи Дешанел, Джъстин Тимбърлейк, Шон Хатоси, Майк Патън, Ерик Белфур, Дженифър Карпентър;

Властелин Level 5 /20-27 бр./:

1. Бейби - Ерик Дейн, Нийл Патрик Харис, Джаред Лето, Анджелина Джоли, Чад Майкъл Мъри, Остин Никълс, Скот Майкъл Фостър, Ева Лонгория, Сандра Бълок, Закари Куинто, Майло Вентимиля, Кристен Бел, Джейсън Доринг, Райън Хенсън, Toм Ханкс, Джъстин Чеймбърс, Кели Карлсън, Скарлет Йохансон, Ерик Шманда, Шантел Ван Сантен, София Буш, Робърт Бъкли, Ейдриън Грениер;

* Потребителите, отбелязани в червено, могат да бъдат опасни за вашия живот ако усетят, видят, чуят, че налазвате тяхната собственост. Моля не го правете! Моля бъдете внимателни, предупредени сте!
* Имената, отбелязани в зелено не се делят!

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 00:25 от H0uSse_Baby

# 717
Бейби, пиши ми и Гуинет, и без това никой не я иска Grinning.
И искам статут на вице-властелин наравно със Сарказъма, иначе се пиша опозиция, и ще има партизанска война Wink

# 718
Ммм, добре, ама да не злоупотребиш. Това ме притеснява... Confused

И Гуинет съм ти я писала, не видя ли? Hug

Сега е момента да казвате кой да слагам в червено, кой да е отпред, кой да е отзад, отгоре и пр. Crazy

# 719
Повярвай ми, и двамата ти вице-властелини са способни на злоупотреба Mr. Green

Червена и огромна най-отпред Мишел, след нея червени Джулиан и Уинона, и червени всичките ми споделени със Сарки. И мисля е видно, че трябва да ми пишеш Шон самостоятелно, Ейнджъл изчезна, и не проявява претенции Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт