Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е щолен и как се приготвя?
Какво е Panettone и как се консумира?
Какво представлява обривът при дете и какви могат да бъдат причините за него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е щолен и как се приготвя?
Щоленът е традиционен немски коледен сладкиш, подобен на козунак, съдържащ стафиди, ядки и други сушени плодове. Оставя се да престои преди консумация. Рецептата произхожда от Германия, но е създадена от италиански пекар. В България може да бъде намерен в големите вериги магазини. Рецептата за щолен може да бъде намерена в готварския форум онлайн.
-
Какво е Panettone и как се консумира?
Panettone е традиционен италиански козунак, приготвен с стафиди, портокалова кора и различни плодове. Обикновено се консумира по време на коледните празници и се приготвя специално за този повод. В България може да бъде намерен в големите супермаркети. Рецептата за Panettone може да бъде намерена в готварския форум.
-
Какво представлява обривът при дете и какви могат да бъдат причините за него?
-
Какво е Дуфастон и какви са възможните странични ефекти?
-
Какво да правя, ако на лентичката за фертилност приятел се изпише „Не е актуализиран диаграмата“?
знам че трябвя да отида на лекар ама толкожа трудно става тук с тия лекари че ти се из4аква чакането.Лека и успешна седмичка от мен
При мен, както ви казах, има мнооого работа и не мога да си вдигна главата буквално, но пък това само ме навива още повече за почивката покрай празниците.
Че ми писна да се влача хронично циститна. А и като прочетох, че не е добре за бебето, съвсем се ошашках

Това, което обаче искам да ви кажа, е че на снимката се видя че имам и Спина Бифида-страшно, нали? Бях шокирана, все едно не се случва на мен... Едно прешленче е съвсем леко разцепено на две. Божа работа, имала съм късмет да се родя само с този дефект...ами ако беше по-тежка форма? на майка ми не обясних какво точно е това, защото ще се почувства виновна че не е взела мерки...добре съм, така че няма нужда от вглъбявания по темата. Трябва обаче да се пазя, за внимавам с позата при стоене...пвечко упражнения...Та, момичета,

Ма много сладко ядете, на какво ще заприличам след празниците така
- за сравнение, предния месец дойде със 8 дни закъснение. Мъжът ми чак не ми повярва като му казах 

и нямаше влакове. Полетът беше отвратителен, за капак и закъсня. Поне се пошматках по френските улици, купих подаръци и поснимах малко. Сега ме чака ужасен гърч и не мога и отпуска да си взема покрай празниците даже
А и да се похваля нали съм на диета, та вече се побирам в панталони в които до скоро не можех да вляза