Дългото чакане след трансфер - 7

• 62 892
  • 856
  •   1
Отговори
# 705
sofiaaa стискам шпалци всичко да е наред.момичета да ви питам на мен ми е 5 ден от трансфера и ме наболява кръста това нормално ли е?а и мен много си ме е страх и откакто си ги прибрах снежковците си стоя само в къщи не излизам никъде,може ли да се правят разходки?

# 706
May be Плоден сак се визуализира при стойности на ЧХГ поне 1000, ако знаеш как ти се удвоява, можеш да изчислиш с калкулатора от първа страница. Успех!
sofiaaa, стискам ти палци  Hug

# 707
kamito24 , нормално е, нормално е, и на други ни се е случвало  Laughing  Laughing  Laughing! За разходките - мисля, че няма никакъв проблем, ако се чувстваш добре, внимаваш и не прекаляваш. Успех! Hug

# 708
kamito24, за болките - нормално е Wink За разходките - аз издържах 2 дни вкъщи и понеже бях отпуска си правех 1-2 часа разходки, шетах си из къщи. само без преуморяване и вдигане на тежки предмети.

# 709
# 710
Момичета , имам киста.  Tired Днес ми я видяха на преглед .  Някой изпадал ли е в тази ситуация?

# 711
  • София
May be,аз при миседа бях с киста....беше останал неизваден фоликул на неудобно място и,когато хормоните хукнаха да растат след имплантацията,е станал  10 см. киста . Доки тогава ми каза да не се притеснявам,ако всичко е наред,до към 3-ти месец се маха сама. Та,ако е това-не се притеснявай  Hug

# 712
May be, кога ще гледате точица?

# 713
  • София
Момичета , имам киста.  Tired Днес ми я видяха на преглед .  Някой изпадал ли е в тази ситуация?
Aз имах 4 кисти от по 4 см всяка след положителния тест, 2 от тях бързо се махнаха, другите 2 намаляваха до към 13 седмица и после изчезнаха. Създават лек дискомфорт, като придърпване и бодежи, но не са болка за умиране, не се притеснявай

# 714
Добър вечер на всички  Simple Smile
Прибрах от 2/2   снежинки.И сега започва мъката на чакането.Мноооого чакане до 15ч,но си заслужаваше.
Успех на всички newsm51

# 715
  • София, Бургас
li7372, успех мила..след десетина дни а се похвалиш Hug

След моята пункция днес равносметката е 6Я..дано утре да имаме добро развитие..вече нямам търпение да видим какво сме сътворили..днес е хубав празник и съм сигурна, че точно днес ще си направим нашите две девойки Laughing

# 716
Krisita  , hristina21 Благодаря ви . Явно се случва честичко, просто не бях стигнала до тази серия от сериала.  Crazy

krisi72
,  В понеделник трябва да се види вече - 7 дни след уринарния тест.

ili7372 , Късмет! За кога са ти назначени тестовете?  Simple Smile

kateto_85,  6, но качествени. Дано всичките ти се оплодят !  Praynig

# 717
ili7372 стсикам палци всичко да е наред Praynig Praynig

# 718
sofiaaaa, какво стана мила...не се появи да докладваш...надявам се всичко да е наред...момичета утре съм на кръвен...моля за палците ви...толково ми се иска да приключа вече с тази мъка...хубавото е че този път съм по-ккорава:))) дано да е за добро...пожелайте ми късмет

# 719
6mati,най големите стиснати палци от мен!!!!ili7372,много късмет ти пожелавам!!!И на всички да не пропусна някой  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт