Дългото чакане след трансфер - 7

• 62 892
  • 856
  •   1
Отговори
# 720
  • София
6mati ,и аз стисвам здраво палците за подобаващ положителен резултат Peace  Hug
ili7372 -2/2 на транфер и 2/2 след трансфера  Praynig
Кате,късмет и на теб и да ти се обадят с много хубави новини утре  Hug

# 721
  • София, Бургас
6mati,   fingerscrossed  Praynig

# 722
Здравейте.Моята дилема приключи днес на 12 ден след трансфер  неуспешно като ми дойде цикъла.Ден и половина имах зацапване и напразни надежди.Мога да кажа само едно на другите които чакат - не търсете симптоми .Аз намерих какви ли не симптоми и накрая излезна ,че съм се самозалъгвала.Сега ще си поотпочина 2 месеца по препоръка на лекаря и после ще направиме вторият си опит,който надявам се да е вече успешен.Незнам какво да мисля казвам си силен човек си ще продължиш напред ,но вътрешно ми е трудно и мъчно .Мисля си защо не е станало?Какъв е бил проблемът дали защото имам поликистозни яйчници ,но и жени са забременявали с такъв проблем.Желая успех на всички да не преживявате такива моменти, а само положителни тестчета.

# 723
  • София, Бургас
sofiaaa, горе главата и напред..втория път ще стане..аз първия път даже не се и надявах, защото става по-рядко..следващия път се зареди с положителна енергия и ще видиш, че ще се получи Hug Hug Hug

# 724
Кате,отличен резултат! Дано днес ви зарадват ( пак е хубав празник Mr. Green) Стискам палци за 6 отличнички - направо с букварите да идват!!!
Sofiaaa, лекарите дават 30% шанс при първи опит! Ще стане!
Момичета искате ли да ви поразсея малко? Скоро ми попадна един буквар, отварям на произволна страница - урок за "дж"...хм..."Джуджетата събуха джинсите, обуха джапанките и играха джудо край тенджерата. "... Thinking  Сега ни е лесно: протоколи, пункции, трансфери...ама като стигнем до буквара...с тези джуджета, дето се ритат по голи дупета???

# 725
За 28.09.Исками се да устискам и чак тогава кръвен, но ще видим.

# 726
  Честит първи учебен ден на джуджетата  Simple Smile
Моето тръгва днес към 3-та тенджера  Laughing

# 727
  • София
И ние така, а утре е и рожденник. Днес гледа календара и пита коя дата сме  Laughing Laughing Laughing, няма търпение да стане утре  nbirthday  bigdance2...догодина дали още ще е такъв дечко...

# 728
момичета , първият учебен ден го започнах с отличен...кръвен тест на ден 11 резултат 229....какво ще кажете, а? бременна съмммммммммм....

# 729
Бравоооооооооооооо!!!!!!6mati ,лека и спокойна бременност мила,много се радвам!!!!!!!! Hug

# 730
6мати честитооо ,мина първият урок ,с пълен отличен Hug

# 731
  • София
6mati,освен,че си пълна отличничка,друго,няма какво да кажа  Peace Браво, честито  Heart Eyes  И много да глезиш бебоците  Hug

# 732
Благодаря ви ...много  съм щастлива...идва ми да се смея и да плача едновременно...на всички , които чакат резултати им стискам много силно палци...зная за традицията и я продължавам babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 да има за всички....
момичета докито ми днес не беше на работа и нямаше кой да попитам за лекарствата- взимам дуфастон, неофолик, неоксид, утрогестан (чагинално), вечер аспирин протект и преднизолон кортико...да ги продължавам нали???
ох, ще откача от кеф

# 733
  • София
6mati,още дълго ще ги взимаш,така че,продължавай  Peace

# 734
нареждам се под прашеца.че ще имам нужда от него,хубаво да ме поръсиш,хихиих..)))Продължавай с лекарствата докато доки е казала,няама да спирая нищо..))) Hug

Общи условия

Активация на акаунт