"Пак жега се задава, Юнчето усмивки весели раздава... " - тема 2

• 21 395
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Мерси за пожеланията! Simple Smile

Ваче, тя ще е първи клас сега Wink Нали ви дуднах за моите чуденки за Горна баня.
Друг симетикон не сме пробвали, според мен би имал същото въздействие и реших да не правя повече опити.

МамаАни - Радост Simple Smile

Силве, изпуснала съм - от какво са тези пъпки? С олио ми се струва кофти идея да се мажат каквито и да било пъпки де, особено в тази жега.

# 166
Шунче, много хубаво име - все така да ви Радва госпожицата!

Чинче, ти нали си идваш в неделя? Давайте да организирваме срещата вече! Докато не са станали пак жеги  ooooh!

# 167
Благодаря за хубавите думи  Hug
chin защо пък руса  newsm78
Силве аз бих спряла всякаква козметика. Само вода и да стои голичък колкото може.

# 168
Чин Нико е голям чаровник ще си имате опашка от моми Wink
Ваче Драганов поне преди 3 години беше въе военна болница  и не работи със здравната каса .Не съм сигурна мисля,че прегледа тогава беше 20 или 25лв и ни гледа и с ехограф имах му и телефона някъдеnewsm78.
C a r r y честита ви месечинка   bouquet
Шунка да ти е жива и здрава дъщеричката  bouquet
Зверчето и при нас твоя метод на изакване не се получава.Ние втори ден не сме акали ,но имаме газове като за световно.Не смея да се похваля ,но Надя е поспалива от вчера сигурно чака днес да си дойде баща и и да започне да пее Mr. Green.Всеки ден в момента ,в който се прибере започва един рев ,а сега е командировка и го няма и тя си кротува.

# 169
  • София
МамаАнелия, каучуков е, на Нук. Саша ползваше на Авент силиконов. Струва ми, че има по-добра форма авентския. Ама реших да не купувам, че тя и шишето дето е от силикон не искаше.

Шунче, аз мислех, че е предучилищна. Не се ли кандидатества и за предучилищната в ГБ? Аз знам, четох специално за това как кандидатствахте. А там я записа, нали?
Чудесно име има Радост  Hug

А за симетикона.. ясно... аз съм давала на Рали и еспумизан, и инфакол, запек не е имала.

# 170
Силве и аз като спрях да я мажа с каквото и да било и минаха пъпките. Док каза с по хладка вода да я къпем и да не я навличам. Аз все пак внимавах с водата, че да не я разболея.Беше ми много криво да я гледам изприщена като корнишон

# 171
Шунче, да е жива и здрава Радост!  Hug

Мая, много сте хубави на снимките.

Сега отворих албумчето, а не бях го отваряла от близо месец. Леле колко много бебета! Сладури!

Аз от вчера започнах леки упражнения у нас и август месец ще тренирам в зала. Ох, цяла година не съм правила грам упражнение и сега имам мускулна треска.

Никола днес само спи, заспива сам, супер спокоен е. Има някаква зависимост, когато батко му е на градина и Никола е спокоен, защото мен няма кой да ме ядосва.  Wink

Една жена ме видя че кърмя в парка и ме помоли за кърма. Аз първоначално се съгласих, че дори и казах и адреса си. После ми каза че ще идва сутрин и вечер. Имала проблем с очите и трябвало да й се капе. И тогава започнах да си съчинявам филми. То вече хората кво ли не правят, че да ограбят някого. И реших че няма да й давам кърма, въпреки че изглежда свястна. На другия ден дойде у нас. Случи се така че майка беше дошла и беше в двора. Жената си носела шишенце, дори нямала намерение да влиза у нас. Изцедих й колкото можах, но й казахме вече да не идва. То хубаво да помогнеш, но се притеснявам когато съм сама у нас да идва всеки ден.

# 172
  • Sofia
Ваче, мисля, че само за детска градина и за първи клас приемат. Но там я записахме, да. Всъщност ми хареса, като отидохме там.  Laughing

Анели, пробвайте със сапунчето, според докторите било най-ефективно...

А аз такава хубава цака му намерих на Макси за оригване - слагам го по корем върху крака ми и галя гръбчето или тупам дупето - до половин минута се чува едно голямо буааааа  Mr. Green

Ани, учудих се колко бързо си се съгласила, че и с адрес. Аз съм много мнителна, то и никой не би ме помолил де, щото по начало си гледам лошо.  Laughing А на жената би трябвало да й стигне това, което си изцедила, все пак няма с лъжица да си налива в окото.  Simple Smile Едни обикновени капки май са 10 мл максимум.

# 173
Честит рожден ден на малкото Шунче!Нека бъде много здравичка! Hug  bouquet
Ние днес ставаме на 1 месец Party Понеже незнам как да ви почерпя за нашата принцеса,слагам ви тази тортичка за почерпка newsm38
Честити месечинки и на бебчетата на makenzen, isi83  ,C a r ry ,metaphore  Hug
 И ние сме с обрив от жегите ooooh! и то от доста време.Ту се скрива ту пак се появяват.Сега са понамалели.Бяха по цялото личице,гръбчето ,ръчичките.Забелязвам, че като суче или лежи на една страна по продължително време пак се обострят,явно се запарва кожичката, а при сукането се се стопля.Като я облека се поти като я съблека, пък кихаме е няма равновесие в тия жеги. Rolling EyesПриличаме на фъстъчена тортичка Joy
Връщам се да ви дочета Hug

# 174
Шунка - много радост да ти носи Радост! Да ти е жива и здрава, най-щастливата кака!   bouquet
Айде днес няма да те тормозя, но утре ще ти драсна на лични във връзка с пътеводителя - нещо закъсваме за хубави снимки...

Кари, Алекс - честити месечинкиа и на вас!

Мая - много сте готини! А ти си като кака на бебко!  Hug

леле днес от сутринта съм се зарила с работа. От печатницата преди малко ми пуснаха първата част и сега главата ми пуши...добре че малчо спи. Ох кога ще приключа. Вече искам почивкаааа  ooooh!

# 175
Много хубави младежите на Чин и Пао. Пао, ММС-а е уникален, признай си, че си виновна!!! Mr. Green
Като гледам албума имам чувството, че няма по-хубави бебета от нашите  Grinning
Кити, дано да не е същото оттук нататък с мъжо, а 2 пъти по-хубаво  Hug
Биберон Симо смуче, но не бих казала, че обича или не. От време навреме ако му дам посмуква по малко. Имаме на Нук каучуков и на Авент силиконов, разлика не намирам. Все си посмуква по малко и го плюе...
Честито на малката принцеса Шунка, както и на всички месечинки. На всички много здрае и усмивки Simple Smile
И на Симо му излизат пъпчици от жегата, но аз му мия лицето с преварена водичка и бързо минават. Ние вече правим активно и гимнастика и масажче всяка вечер след баня Simple Smile
Хайде до скоро... Grinning

# 176
Здравейте и от мен. Най- сетне и аз да се добера до форума. (имахме проблем с доставчика  #Cussing out)

Още не съм изчела всичко.  Embarassed Шунче, да ви е жива и здрава Радост! Пък стефан се оригва по три пъти на хранене.  ooooh!

Иначе ние сме добре. Останах с много хубави спомени от раждането, въпреки дългия ми престой в болницата. Стефан няма много колики. Спокоен е, само дето си хапва повечко.

Никола днес само спи, заспива сам, супер спокоен е. Има някаква зависимост, когато батко му е на градина и Никола е спокоен, защото мен няма кой да ме ядосва.  Wink

Ани и при нас е така. Направо се чудя август какво ще го правя баткото.  Tired

Хриси как е Краси?

# 177
  • Добрич
Добър ден и от мен!
Шунче, честит рожден ден на Радост /много харесвам това име/. Да е здрава, усмихната и много да ви радва и да се гордеете с нея!  Hug
Кари, Алекс, честита ви месечинка.  Wink
Майче, хубави снимки!  Hug
Ани, поздравления за упражненията, аз все нямам воля за това.  Simple Smile Разбирам те напълно за непознатата жена, то в такова време живеем, че станахме много мнителни за всичко и всеки.
За бибероните - Вихрен отказа и каучукови и силиконови и шише с вода и шише с чай. Не признава нищо, освен кърма и цица.  Mr. Green
Шунче, по повод Макси и неговата жилавост и сила - и на нас ни даваха капки още в болницата  - калций. Бил много стегнат и бла-бла. Пи веднъж и толкова. Сега педито нищо не ми е казвала, но и аз забравих да я питам, де.  Simple Smile
Ваче, аз Борис не съм го водила на ортопед, ако и сега педиатъра на Вихрен не намира нещо притеснително, и него няма да водя.  Wink Гледам колкото се може повече да му спестя тези ехографи, прегледи и т.н.
Силви, аз бих спряла да мажа с каквито и да е лекове и козметики.  Wink Вихрен има пъпки само по лицето - бели с връхче още от болницата. С нищо не третирам, изчезват за ден-два, после други се показват и така.  Laughing  Сигурно е от топлото или от хормоните.
Ейй, тези дни голям глад ме гони, що така не знам, ама му се отдавам.  Joy
Хайде, бягам...

# 178
Честити месечинки Simple Smile

Мая, ами не знам.. Simple Smile Аз всички си ги представям някак, може би, защото и на аватара ти има жълто, оттам - руса. Никаква логика нямам. Simple Smile   bouquet

Шунче, много хубави имена имат и двете ви деца...   bouquet

Хеберлеа, не си давай зор, работата няма да избяга  Hug

# 179
  • Добрич
Сега като заговорихме за представи, никове и т.н., искам да питам Хеберлеа от къде иде нейния ник.  Wink
Та, Хеберлеа, сподели, моля те. Много интересно ми стана още за първи път като те "видях". Знам, че има растение "хаберлеа", ама ти си ХЕберлеа.... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт