"Пак жега се задава, Юнчето усмивки весели раздава... " - тема 2

• 21 401
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
Шунче, бързо се съгласих, защото все гледам да помогна на кой с каквото мога. Но после като се позамислих как сега е модерно да се печели с измами и се притесних.

Честити месечинки на всички, които празнуват днес.

# 181
Здравейте и от мен.
Днес съм като една селска труженичка - на компотите. Но се зарекох да правя и съм почти готова. Дано детето да ги хареса като му дойдде времето.

Шунка, много радост от Радост да видиш само. Много да те слуша и да стане една голяма и отговорна дъщеря.

Днес водих Йо на пазара. Голямо кокорене и хилене беше. То толкова народ и толкова шаренко там. Детето беше супер доволно. Скоро пак ще го заведа  Peace

Честити месечинки на порастналите деца.

# 182
  Привет, привет на  всички  Hug
  ШУНЧЕ да  ти е жива и здрава госпожица Радост и мн  да ви радва и мн  да се гордеете с нея baloni
   КАРИ  честита месечинка  Party Time
   АНИ и  аз щях да постъпя като теб , че в  тези дни  нищо не се знае.... Naughty
 За бибите  baby_neutral , Никол е на моменти  по някога  я иска , а друг път  не  , но аз лично  не  съм им привърженик и колко по малко я иска  толкова по добре ,  през ноща към  4  и 30 часа когато сме  се  хранили и  сме си заспали  на  креслото (  в  спалнята имаме кресло и  там кърма) ,  и татко ни  събуди в  7 и 30 когато става за работа та днес  съм схваната ooooh! ужас...
   е  лек , усмихнат и спокоен  ден на  всички    bouquet

# 183
Кърмя и пиша...
Къдрокоска - ми точно от туй цвете (Haberlea rhodopensis - силивряк) Blush но като се записвах обърках изписването и така и не можах да го поправя...пък и heberlea ми хареса повече от haberlea

Първото ми образование е ботаническо, а и дълги години работата ми беше свързана с Родопите (НПО)- бях един от първите популяризатори на силивряка (Орфеевото цвете) и интересните му свойства - да се съживява и след изсъхване...

Малчо сега иска цялото ми внимание - хайде, хубава вечер на всички!

# 184
  • Sofia
да се съживява и след изсъхване...
Бре, това цвете за цветарка като мен измислено!  Mr. Green Не го бях чувала досега.

За снимките - казвай, ще помагам, колкото мога. Но нашите не са кой знае колко добри де... Особено тези, които не съм снимала аз, са 90% размазани.  Laughing

# 185
Шунка аз имам и детски глицеринови свещички ,но ми изглеждат много голями.
Ани  аз от майка ми знам,че кърма по вечерно време не се дава.
Залъгалка рядко имаме успех да ни е в устата.

# 186
  • Добрич
Хеберлеа, била съм близо значи.  Wink Мерси, че задоволи любопитството ми.  Hug Пиши като издадете "Пътеводителя" и вече е в търговската мрежа, искам да си го купя.  Peace Обичам много Родопите /там ни беше и сватбеното пътешествие/, та ще ми е интересно да прочета.

# 187
Благодаря на Ана 2 за последните две статии за разредените изхождания и масажчетата. Уж съм ги чела, но сега като ми е на главата по-внимателно ги прочетох и ми влязоха в главата  Simple Smile Поуспокоих се, че и Диляна напоследък рязко разреди изхожданията, дори пропусна ден.
За питата е неделя съм планирала да направя мъфини с банани, брауни с череши, и погача. Дали ще успея? Резервирала съм си една баба-доброволка, но като се има предвид колко съм разсеяна напоследък, дано  не сложа черешите в погачата  Grinning
Момичета, оказа се, че май имам и вътрешни шевове. Всичко външно изпада до 20-я ден, но днес на тоалетната хартия остана един голям конец, който сякаш излезе от влагалището ми. То няма от къде другаде да е. Чудя се - ако е останал още някой вътре, нали не би трябвало да е проблем, ако влезе още по-навътре? Няма как да стане някоя инфекция, нали? Все пак са "разграждащи" конци.

# 188
  • София
Ехх жалко, че моя метод за изакване не помага на всички, може би трябва да се нацели момента, аз точно като се напъва го правя, е трябва и малко търпение, понякога отнема повече от 5 мин, но до сега поне всеки път действа...
Ние днес направихме една доста дълга разходка, после пак мисля да направя една. Но мисля да го държа буден после от 6 докъм 9, че после с мъжа ми мислим да идем до Метро, и да го оставя на майка ми, след като заспи към 9 и нещо (обикновено спи 4ри часа, дано и този път да е така).
Ани, това с тази жена и с кърмата е много странно, но съм чувала че действа наистина добре за очите, дори аз капя на малкия по малко...
Охх манджа се иска пак, отивам да го храня Laughing

# 189
  • София
Шунче, честита ти рожденичка! Да ви е жива и здрава и много радостна  Simple Smile

Кари, честита месечинка!

Аз да ви кажа как приспивам без да искам на два пъти днес Виктор  Simple Smile  Понеже обичам да си танцувам вкъщи на по-силничка музика, взех го днес в мен и си пуснах тази:

а после и тази  Laughing

Заспа за пет минути. Не се събуди и на Пойзън на Алис Купър  Laughing Събуди се веднага обаче щом представлението свърши  Simple Smile
Поздравче от мен с което от двете ви харесва   Hug

# 190
Благодаря ви момичета Hug
Ани2 Hug
гледам да изцеждам всеки път след кърмене ,но нищичко не пуска Rolling Eyes
Изцеждала съм и преди кърмене около 30 мл са.То всъщност аз и по малката разбирам сега .Тя си пие точно 90 ,като я кърмя и после дам биберона ако е имало кърма и остава от него,ако не си го изпива целият.Сутрин след  нощната пауза събирам тези 30 мл ,но следобяд вече няма никой Wink
Цедя се с помпичка ръчна на Медела незнам дали сте чували тази марка,опитвам и на ръка ,но не излиза.Най често кърмя легнала ,така ми е по удобно.Аз да си призная и апетит нямам особено ,та и това си влияе  Embarassed
Абе ще си караме така ,поне малко от малко да си и давам и кърма,то едва ли ще стигнем 90мл,та камо ли и повече те скоро няма и те да и стигат  Rolling Eyes
Между другото поздравления за статиите Hug

# 191
Здравейте мамачета

Честит рожден ден на малкото Шунче да е живо и здраво и много щастливо.  ura

Честити месечинки на днешните бебоци, каква мъка беше преди месец а? Но всичко си заслужава за тези сладури  newsm51  newsm51  newsm51

Рая днеска е много послушна беше с баба на разходка мама да изчисти че в събота сме кумове, сега спинка и аз успях да сготвя че довечера ще идват и бъдещите кумашини да се разбере ме как ще е всичко.

# 192
Мерси момичета за вниманието. HugМазах с олио по препоръка на педи.Мисля ,че наистина е от топлото,защото като натисна кожичката остава бяло пртънце като при изгоряло.Не е била на слънце.Ходихме вечерта само на ортопед и това беше излизането.Къде изгоря,вятър ли я духна малко незнам.Притеснено ми е ,но и това ще мине.
Алекс и аз имам по- малко кърма.Изцеждай и на празен ход.Знам,че понякога е доста изнервящо и писва,но заради бебето си заслужава.Събирай колкото имаш и давай да си изгражда имунитет детето,пък ще си дохранваш няма да стои гладно я.Сложна работа се оказа кърменето и за мен,но виждам,че не съм само аз.Всеки с проблемите си.Едни имат много,други нямат,трети се запушват и така.

# 193
  • софия
Добър вечер Simple Smile
Ние сме на вилата и ще останем до неделя, нямам нет, желая ви прекрасен уикенд.
Целувки от нас Heart Eyes

# 194
Свърших с компотите за днес. Дори успях да си почина малко. Миналата година зимнината я правехме при свеки. Да ама тогава ние пазарувахме, ние правихме, а делихме на три. Тази година без мен  Naughty
Силвия, в това топло време не мажи с олио. Освен, че запушва порите, нали знаеш, че бебешко олио се използва за почерняване/изгаряне/ на плажа. Мои познати така се мажеха за по-бърз тен. Аз един път пробвах, освен че изгорях и прегрях друго не стана.  Peace
Цветич, да си починеш малко на вилата.

Общи условия

Активация на акаунт