"Пак жега се задава, Юнчето усмивки весели раздава... " - тема 2

• 21 207
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
  • софия
Здравейте сладурки Heart Eyes
Анн2 дано днес сте по добре, мислила съм ви, Чинче и Нико също Hug.
Симона има голямо червено петно на главичката отзад и на вратлето, щяла да изчезне но от какво е и аз се чудя newsm78
Мама дойде за някой час и аз се възползвам да почистя по основно.
Прегръдки и хубав ден от мен Hug

# 556
  • Sofia
МамаАни, мерси за обяснението , и аз си мисля че е рано за зъби пък и не на тези места но се шашнах вече. Скоро четох че имало деца родени с зъби и се шашнах.

При нас ноща беше спокойна но деня определено няма да е, ще ходим цял ден по разходки май.

Ани, стискаме палци за зследванията.

Слънчев и спокоен ден, бебковците да са здрави и да слушкат. Hug

# 557
Здравейте, колежки Simple Smile

Цвети, и Нико го има това петно  Thinking

Новини от Кити?
Ани, как е адаша?

Даги, защо мислиш, че са зъби?
Никола многи се плюнчи, но защото не знае какво да си прави лигите...

Ани2, как е Явор?

Снощи пак дадох панадол, защото ми се стори топъл. Не беше акал, затова го тормозеше много коремче през нощта, но не искаше да яде. От 12:45, яде чак в 6:30, ако можеше и съня му да е спокоен, щеше да е супеер...

Хубав и усмихнат ден, в нас е малка бомба...

# 558
Добро утро и от мен.Как са бебчетата,надявам се всички да са здрави и да раздават много усмивки на предрасните си мами Hug Hug

# 559
  • София
Добро утро  Simple Smile

Мушморонко, подсещаш ме, че е време май да проверя в кварталните ясли как стои въпроса за догодина. Все го отлагам, че уж има време. Аз все си викам - Слатина е стар квартал, има ясли и градини, няма много ново строителство и не би трябвало да има проблем с градините - да ама не. Наши приятели с много връзки са вредили детето си, после като се замислих - ами то Редута  е на 300м., а е презастроен от всякъде, разбира се строят се само блокове  Close

Деска, все се каня да ти пиша да не се оплакваш от съня на Йо  Simple Smile Спи си детето, щом и по никое време заспива, ехееее. Да ти кажа Виктор как спи - значи заспива вечер към 10 и евентуално до към 9 сутрин спи. През това време разбира се се буди наяколко пъти да яде и да се напъва (то напъването май на сън го прави). След като се събуди към 9 рядко спи на разходката и евентуално да заспи за час и половина по обяд. Това е. През другото време иска да го забавлявам някак си, ако не - реееееееееев  Twisted Evil.

Стискам палци болничките бебчета да са добре днес  Praynig Тези ваксини, направо се уплаших, ще говоря с педиатъра да ги отложим евентуално, много ме е страх  Confused

# 560
Ваксината Ротавирус кога се прави,колко трябва да е голямо бебчето? Rolling Eyes Rolling Eyes

# 561
Здравейте, момичета,
виждам, че вече голяма част от бебоците се справят с предизвикателството ваксини за втория месец! Стискам палчета малчовците да ги приемат добре, а които са имали леки притеснения - бързо бързо да им отминават!! Hug
Ние тъкмо направихме един месец и минахме през педиатрите (една частна за всеки случай и една официална), които ни похвалиха, че сме порастнали около 1,2 кг. от изписването и 2,5 см. Биха ни и втората хепатитна и сег аси чакаме другия месец по-сериозните.
В неделя правим погача и съм планувала доста голямо парти, към 15-20 момичета, но мисля бебчето да не е в хола при гостите през повечето време.
Хайде тичам, че пак ревнахме за папкане..
ще пиша пак в първия възможен момент  #Crazy
Целувки на всички бебоци и спокоен ден на майчетата

# 562
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте и от мен,мамчета  bouquet

Изчистих,приспах малкия и счдам да пия едно кафе .
Ние сме добре да чукам на глава.Храним се все още по 9 пъти на денонощие,имаме колики от 20 часа вечер до 23 часа,след това се будим към 2 и после или в 5 или в 6 часа.Мен ме устройва.Бебчо също има петно отзад на главичката и много се лигави и си побутва горната устничка често с езиче.Много е сладък Heart EyesИ  питката мина при нас,и бебо беше много послушен,а аз скоро ще кача снимки ,за да видите малкия ми юнак.

Ани 2 ,Чин,браво че ги минахте тези ваксини.На мен ми е много притеснено за тях ,още повече ,че бебчо няма още и 4 килограма.Дано ги отложат за по нататък.

Кити,радвам се ,че Дара е по добре и се надявам за още добри новини ,свързани с вас Hug
 Иначе и аз чета често теми за захранването,а моята майка вече е направила плодови и зеленчукови пюренца Heart Eyes

Иначе и аз довечера ще ходя до детската ясла и до млечната кухня,за да проверя как стоят нещата със записването.

Ами засега това от мен.Хубаж слънчев ден и повече усмивки Hug Hug Hug

# 563
   привет на всичкии ...  аз се  загубих  малко , но не  бях   мн  в настроение  да пиша , защо  имахе   с  Влади  сериозни   разправии  #2gunfire  , но сега  всичко утихна  и се надявам по вече да не се случва Praynig Иначе Никол  е  мн добре   вчера бяхме при педиатъра  надали сме 800гр за  1 месец и 4 см. и  всичко е наред малко се ядосах и по  тази тема  защо трябваше на  15 ден да имаме преглед.... от няколко дни  имаше по лицето пъпчици и  червени  петна , но  кремчето на Мустела за лице изчисти  всичко .... ако някои има  същият проблем  пробвай те го Simple Smile
АНА 2 ти ме  питаше  дали   тук има преглед  за луксация?  Да има  и ние  сме на  8 август   на преглед .
  Не съм  ви  чела мн и за което се  извинявам , но  ще си наваксам , надявам се всичко при всички да е наред  Praynig
   лек и  усмихнат  ден  bouquet

# 564
здравейте,майчета!
Тук съм,чета ви ,но нещо нямам настроение за писане -семейни  разправии ,от които вече ми омръзна и даже не ми се споделя,дано се оправят нещата.
Божидара вече ака по-рядко ,то в резултат на това преди малко правихме масажче и гимнастика ,та така се изака ,чееее всичко оцапахме ,но аз съм щастлива -пуснах пералнята ,а пък тя се ухили ,не беше акала от снощи от 22ч.
Дано Дара на Кити е по-добре вече мъничето !
Ани2 ,Явор е по-добре нали -много ме е шубе от тези ваксини ,но нашата педиатърка едва ли ще се навие да я отложим ,още не съм ходила на лекар за преглед ,а трябва ,но кога ли....
Пао къде си мила,вчера нещо се разминахме,а тази сутрин ви нямаше в парка .
Орнелка и тя къде е ?
Елдра наистина липсва.

# 565
  • София
Добро утро!  Hug
Говорих с Кити. Благодари ви много за смс-ите. За съжаление, обаче не може да отговаря, защото тя също не е добре от вчера. Тръшнал я е някакъв вирус с разтройство и повръщане, сложили са я и нея на система  Confused Confused Confused На Дара продължават да правят изследвания. Дробчетата са се изчистили, но в урината май има нещо. Сега ще правт посявка да го изолират и да видят какво да правят. Пращали са ги на ехограф, бъбреците са ОК. Това са новините.. не са особено приятни  Sad Дано да се оправят и Палечка и мама! Praynig

МамаАнелия, това за бисерите не го знаех  Embarassed щях да се чудя дали не са гъби. Иначе няма как зъбоникненето да почне от кътниците. За възрастта - могат вече да се плюнчат и да ги боли - зъбите никнат с месеци, а понякога се появяват и доста рано (както има и доста деца с първо зъбче след годинка).

Ани, те тия бели неща са твърди на пипане. Изглежда в първия момент точно като зъб избил от венеца Shocked, но не е, защото е остро и малко.
За зъбите и аз щях да пиша, че може от доста рано да се слюнчат. На Саша първи зъб изби на 9 месеца, но се плюнчеше поне от 4-ти Confused Сега гледам малка Ралка вчера правеше балончета с плюнка Rolling Eyes

# 566
Ох, милата Кити  Sad
Дано се оправят бързо  Praynig Много ми е мъчно за тях!

И Сиси много се плюнчи на моменти. И аз познавам едно дете, на което на 2 месеца пу поникна зъб - момченце, което само на кърма на 5 месеца тежеше 9 кг   Shocked

Браво на порастналите дечица, а за семейните разпри - дано да минават по-бързо и единствеено да заздравяват връзката.  Hug

# 567
Лоша работа... бързо да оздравяват и двете  Praynig

# 568
  • Sofia
Чинче, на такова ми заприлича и като не знам за друго, гледах пипах на малки зъбчета ми заприличаха но явно са "Бисери на Епщайн". Е добре че ме осветлихте че това с ранните зъби не ме устройва  Wink

Милите Кити и Дара, да се оправят бързо  Praynig

# 569
Здравейте. Минавам да кажа, че ми се струва, че сме си съвсем добре вече... Отново ви благодаря за грижата и милите думи  Hug
А Кити...толкова й мина през главата, че не трябва нищо лошо да се случва вече.
Ичката,  Hug Дано се разберете по-бързо...

Общи условия

Активация на акаунт