"Пак жега се задава, Юнчето усмивки весели раздава... " - тема 2

• 21 201
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Ани - дано няма нищо притеснително!

Мая, Елдра - честити ви месечинки!   bouquet

Ех тия свекърви...моята аз не я жаля, макар че гледам рядко да се възползвам от помоща и. Като я накарам - глади, но така глади и сгъва, че после не личи Wink Ама какво да се прави, сещам се за харизания кон... Иначе мъжо да е жив и здрав сам си се глади..
Колко съм уморена днес...тия жеги му довършват. Айде да се опитам да спретна една баничка за довечера, дано мъжо не възкликне като снощи (само супичка ли? Confused)

# 586
Колко съм уморена днес...тия жеги му довършват. Айде да се опитам да спретна една баничка за довечера, дано мъжо не възкликне като снощи (само супичка ли? Confused)

Завиждам ви за жегите!
Момичета, вие кога намирате време да готвите и да ги глезите тези ваши мъже.
Моят довечера е на концерт и дори няма да се прибира. Откакто се върна на работа не помага толкова много вкъщи, но и не изисква. 3 дни седяха едни кашони с чанти и обувки, не ги премести, но и не направи коментар(забележка). Иначе за кърменето се опитва да ме подкрепя и развеселява с лафове. Например, кърмя навън, жега голяма, Макс се дърпа, аз нервнича, а Даниел възклива: "Нищо чудно, много му е горещо млякото и затова не иска да пие!" Joy

# 587
Аз пък ви се чудя какво се бутате да ви гладят дрехите. Аз не бих си дала моите на свекърва ми... ако толкова иска да глади на сина си. Тя не се и сеща така че аз си гладя /ако намеря време/ Simple Smile

Ааааа, аз изобщо не се натискам, даже обратното - аз не й давам почти нищо да прави и тя се сърди... Ама така заради идеята, прави впечатление  Mr. Green

# 588
Зизунка - мъжо както и да е, но когато имаш и друго детенце, няма как да го оставиш на сухоежбина. Бела като отвори вратата, идвайки си от градината, пита "мамче какво има за ядене" . Специализирала съм се на лесните манджи, отнемащи ми за приготвяне макс 10 мин Wink
Айде и моите минутки за почивка...

# 589
Oпа,здравейте мамчета.

Кити и Дара,милинките,опарвяйте се бързо  Confused  Hug

Ани пиши после какво е казала педи.прегръдки за Нико. Hug

Ани2 в Пловдив жегата мориии и мамите не са си вкъщи.  Mr. Green

Ние днес заведохме Марти на плаж в едно село в полите на Родопите.Беше много хубаво,той по памперс спа цял ден на дебела сянка в количката,ние се печем и къпем.Яде си на три часа..басейнчето беше малко и с много малко хора и си починахме.Заредихме батериите.

Сега ставам,че трябва да измисля нещо за вечеря.

# 590
  • София
Милата Кити  Hug Hug Hug Много се напатиха с Дара. Скоро да се оправят и да се прибират в къщи. Дали Кити в момента кърми Дара? Само да не я накарат да си спре кърмата, а и според  мен въпреки, че мама е болна е по-добре бебо да е на кърма отколкото на формула. Много целувки и на двете да предаде мамата, която има тел на Кити и се чуят   bouquet
Деси, те няма да я накарат да я спира, но от обезводняването и това, че не се храни кърмата й е намаляла много. Самата тя няма избор, защото много й се повръща.  Confused Трудно пие вода и яде  Confused

# 591
Милата Кити  Hug Важното е да се оправят и колкото се може по-бързо да се приберат в къщи. А пък щом й е намаляла кърмата няма какво да се притеснява. И на АМ децата растат. Да не вземе сега за това да се обвинява.

Иначе аз питах да не я карат да си спираа кърмата, защото съм чувала за такива случаи.

# 592
 HugМилата кити ,наистина си напати ... дано скоро да се оправят и да се приберат у дома с малката Дара! Hug
Ана2 , радвам се ,че вече Явор е добре...
Ани ,дано се оправите бързо !
Зизуна ,изобщо не намирам време да г лезя- но си разпределяме домакинските задължения и така смогваме и да има нещо сготвенко Wink.....понякога Laughing

Честито на празнуващите втора месечинка бебчета на Мая и елдра! Hug

аасетих да попитам нещо тези мами, които са подали декларации за детските ........Счетоводителката ме пита за какъв срок да изчислява дохода ми, по-точно до кога- до датата на раждане на бебенцето или  към датата на подаване на декларацията?!?  newsm78

ох ,сега отивам да  преспивам пак Венцислава,че днес много лек сън има и дремва по 15-20 минутки само...
лека и спокойна нощ ,милички! Hug

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 23:04 от raya07

# 593
Добър вечер, майчета  Hug
горкичката Кити, дано много скоро се оправят и се приберат вкъщи  Praynig
Ичка  Hug, не се предавай, мила Simple Smile Всичко ще се оправи, просто трябват повече сили и по-железни нерви. И аз съм се изнервила много тук, нищо не ми е както трябва, но гледам да се държа, че ако изтрещя ще ми намалее кърмата, а за мен сега е най-важно Алекс да се храни.
ПаО  Hug, браво за почивката, чудесно, че Марти е послушен Simple Smile
Зизуна, липсваше тук  Hug. Не я слушай свекървата, чудесни мерки има малкия Макс Simple Smile
ЗАбравих какво още щях да казвам  Blush...

# 594
Зизу, чакаме и разказ за раждането!  Wink

Личната е дала направление за ехограф, да му видят черния дроб.  newsm78 Високи били стойностите на билирубина! Че тя ако беше видяла Иван каква жълтеница кара, а никой не се сети да му гледа черния дроб. Аз сега се притесних повече за Иван отколкото за Никола. Дано да няма нищо, на ехограф ще ходим другата седмица.

За готвенето - почти спрях. Ми ние само на вън хапваме. Следобед взимаме Ивко от градина и след това отиваме да се разходим някъде, срещаме се с приятели и обикновено сме вече гладни и сядаме да хапнем. Прибираме се към 9-10 вечерта. И да съм наготвила през деня, трябва да си го ям на другия ден на обяд. Затова вече нищо не правя. Ако се случи така че да ядем у нас набързо правя една салата и разни мезета от хладилника вадя и готово; дини ; пъпеши.

# 595
  • гр.В.Търново при моя любим
Добро утро  bouquet Къде сте ,мамчета?

Айде по едно кафе

Хубав слънчев ден и послушни бебковци ви пожелавам Hug

# 596
  • софия
Добро утро и от мен.
Ани дано всичко е наред Praynig
Ние изкарахме спокойна нощ, сега излизаме на разходка.
Хубав ден от мен.

# 597
Добрутро   bouquet

Аз се уплаших преди малко, като видях какви торби са ми се заформили под очите, ама това диване през два часа се буди тая нощ.   Crazy

Ани, ако се притесняваш за Иван, не могат ли и него да го видят на ехограф? Дано всичко да е наред!

Приятни разходки на всички днес докато не е заваляло следобед! Нашият батко замина на риба с дядо си и ние със Сиана отиваме на гости на колегите в работата.

# 598
Добро утро и от мен! Иси, благодаря ти за кафето.
Симпли, честит рожден ден! Много щастие ти желая!
Ани, писах ти на лични.
МамаАни, гледай да поспиш малко сега  Hug
Хубав ден ви желая Simple Smile

# 599
Здравейте, много благодаря за кафето, Иси   bouquet

Милата Кити, плаче ми се направо...
А тя толкова много пази Дара  Rolling Eyes
Дано бързо се оправят и двете и продължи да си кърми, че няма нищо по-хубаво от това...

Зизунка, липсваше тук, повече не изчезвай така.
Не обръщай внимание на свекърва ти, до колкото си спомням, Макс се роди доста висок, та ако трябва и да е закръглен, то ще прилича на бебе на 6 месеца. Wink
Всичко си му е наред на детето, сигурна съм, просто игнорирай коментарите, колкото и да е трудно...

Цвети, кога ще се видим с теб в някоя квартална градинка?

Честити втори месечинки на дечицата на Мая и Елдра.
Елдра, наистина много ни липсваш и се надяваме да си добре.

Сега малко за нас...
Никола два дни ми яде по по-малко. Напъва се, изпада в истерия докато яде, ужас. Боли го коремче много, така се превива, тъкмо бяха отшумяли малко тези колики и се завърнаха с пълна сила, двойно по-болезнени  #2gunfire
2 дни съм абсолютно сама от сутрин до късни доби, та ако нещата продължат така, не знам как ще издържа.
Вчера го сложих на шезлонга на земята, с единия крак го люлея, с другия едва се държа да не падна за да мога да.. изгладя!!!

Аз прогресивно затъпявам. Разбрах се с една приятелка да се видя в 11, а сутринта станах и пуснах вътрешното на количката да се пере  Crazy
Е, няма да излизаме... като ми  е толкова акъла..

Симпли, честит рожден ден.   bouquet

Хубав и спокоен ден.

Общи условия

Активация на акаунт