"Пак жега се задава, Юнчето усмивки весели раздава... " - тема 2

• 21 204
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Как да кача снимка на Владис във форума?

# 571
Милата Кити  Hug Hug Hug Много се напатиха с Дара. Скоро да се оправят и да се прибират в къщи. Дали Кити в момента кърми Дара? Само да не я накарат да си спре кърмата, а и според  мен въпреки, че мама е болна е по-добре бебо да е на кърма отколкото на формула. Много целувки и на двете да предаде мамата, която има тел на Кити и се чуят   bouquet
А пък за зъбките - Йоана като се роди и в родилното ги слагат на едно термолегло бебоците докато ги оправят. Та тя си седеше там и се плючеше току що родена, ама такива балончета правеше. А и сега много се лигави и чак се дави с тия лиги, ама така ще е явно.
Клавдия, прочети правилата - там е обяснено много подробно как можеш да качиш снимка в дадена тема.

ПП. Майденли, сигурно си много права. Спирам да се оплаквам  Hug

# 572
  • София
Здравейте момичета Hug
Ехх ужас, сега и Кити милата, явно някакъв вирус ги е повалил, дано бързо се оправят и двете, милите Praynig Hug
Крис сутринта след кърменето повърна яко, ама наистина яко, изкарах си акъла...от тогава яде 2 пъти и не е повръщал...дано да е било от това че реших да го преобуя и много му вдигнах крачетата (защото се беше омазал до кръста..)...и миличкия повърна си той и взе да се смее с глас даже Laughing
Ние днес цял ден сме на двора, Крис спи на единия шезлонг, аз се пека на другия Mr. Green не е прекалено жега, ама май от утре го дават да се захлажда и да вали Rolling Eyes
Аз пък сутрин изобщо не ставам след кърменето в 7,оставям го на леглото при нас и той заспива след това, и аз също и обикновено до 9:30-10 си спим всеки ден Mr. Green

# 573
Момичета благодаря ви! Никола днес е добре. Билирубина му е висок. Мъжа ми след малко ще отиде при педи да видим какво решение ще вземе.

Кити, много неприятно се е получило! Дано бързичко да се стабилизирате и двете!  Praynig

Ичка, кураж!  Hug

# 574
Здравейте момичета,
Нямам много време и възможност да пиша, защото много пътуваме напоследък и там нямам достъп до нет. Но като се прибираме гледам да ви прочета, да видя кой как е, има ли оплаквания, новини и прочие  Grinning
Виждам, че ви тормозят летни леки вирусчета, дано всичко се оправи.
Ние днес сме на ваксина, че не я направихме навреме и сега ни вика педиатърката.
Бебка е добре, хапва си добре, малко се беше запекла, но се надявам вече да се оправи.
Тези дни сме си вкъщи и ще гледам да ви чета и пиша по-редовно.
Хубав ден на всички мами и бебоци   bouquet

# 575
Ани, много ли е висок билирубина. Йоана със сигурност дълго кара жълтеницата, около два месеца, защото си спомняп втората хепатитна трябваше на 2 юни да я сложат, а я отложиха за 10-ти. Според мен не е много притеснително това с Никола, но нека лекар да каже все пак.

# 576
 Кити мила  надявам се всичко да се оправи по бързо Praynig
  Ичка , мила теб  те разбирам идеално Rolling Eyes и се надявам всички тези разправии да отминат и всичко да си доиде  на мястото и  да се похвалим  ,че  всичко върви добре  ,а иначе  до тогава ти пожелавам мн кураж  Hug

# 577
Здравейте!Писах,писах и накрая големия ми бебок изключи компа докато си човърка копчетата  #Cussing out .Сега пиша с една ръка и ще съм кратка

Кити,милите дано скоро се оправите! Hug Hug Hug

Ани2,Чин браво че геройски минахте двете ваксини!

Ани, дано всичко се нареди и при вас. Hug

Ние се прибрахме във Варна и днес бяхме на ваксина /хепатит В 2-ри прием/.Теглиха ни.За 1 мес. Краси е наддал 1550гр и е пораснал с 7 см от раждането си и сега е 58 см и 5650  Grinning!Педиатърката каза, че си е  супер щом е само на кърма.Направо се чудя на някои лекарки как може да искат да ограничиш кърмено бебе Twisted Evil.

За сега толкова че тр. да сменям 2 памперса....

# 578
Ани, дано се оправи Никола скоро  Hug

Мойта свекърва току що дойде и като ме видя, че гладя каза "Дай да ти помогна, да изгладя дрехите на Сашо"  Shocked Явно имат нещо впредвид тея свекърви - само на синчетата си да гладят дрехите  newsm78

# 579
Ани, дано се оправи Никола скоро  Hug

Мойта свекърва току що дойде и като ме видя, че гладя каза "Дай да ти помогна, да изгладя дрехите на Сашо"  Shocked Явно имат нещо впредвид тея свекърви - само на синчетата си да гладят дрехите  newsm78

Е как, ти не знаеш ли, че не можеш да гладиш като нея?  Hug А и все пак благодари се, че глади. Моята не знае в къщи дали имам ютия, ама аз съм на принципа - вълка е с дебел врат, щот си върши сам работата. Много много не обичам да ми пипат из къщи.

# 580
  • софия
То лошото не идва само, дано Дара не го хване този вирус а Кити да се възстановява за да гледа бебка. Praynig
И аз имам горчив опит с двете лежанета с Дани в болница, за племонията като лежахме аз бях с двустранна племония също, в инфекциозна бях също с повръщане и разтройство и ако щете вярвайте тогава си взех памперси за възрастни не можех да стигна до тоалетната Embarassed, а и трябва да си гледаш детето, сега като пиша се чудя откъде съм имала сили.
Деска и аз се чудя тя милата Кити като се е обезводнила каква ли кърма ще има и дали като си болен можеш да кърмиш бебе. newsm78
Ние голямо колективно спане ударихме с децата от 1 до 4 Simple Smileбебка днес вече втори път ми хапва на 4 часа, е след като сутринта яде 2, 4, 6, 8 часа, явно през нощта цока по малко и бързо огладнява.
Да ви споделя че след като ми прави пауза от 6 часа, гърдите ми са препълнени  и преди да и дам да цока изцеждам малко, така не се дави и яде по спокойно, резултата е че не я боли коремчето сутрин както преди, може да пробвате и другото определено като ям шоколад я хващат колики повече.
Настина се губят доста момичета, Елдра липсваш да се отчетеш Hug

# 581
Днес Йосиф и Нико на eldra стават на по два месеца  Heart Eyes Честито на eldra, а вие почерпете наборите по едно мляко за наше здраве   cook
Аз пък ви се чудя какво се бутате да ви гладят дрехите. Аз не бих си дала моите на свекърва ми... ако толкова иска да глади на сина си. Тя не се и сеща така че аз си гладя /ако намеря време/ Simple Smile
Веднъж е простирала и в пералнята имаше мое бельо.. еми не ми беше приятно. Също не бих занимавала майка ми с боксерките на Сашо  Rolling Eyes
Болничките да оздравяват  Hug

# 582
Здравейте!
Бързо възстановяване на болничките!!!! Дано по-бързо оздравеят!!!! Praynig
 Hug Hug Hug

# 583
Здравейте на всички, след има няма месец и аз да се включа във форума.  
Embarassed Малко срам ме хваща, толкова отдавна не съм писала. Ама тъй от много гости. Майка ми, ни беше на гости за месец, баща ми дойде последната седмица да се запознае с внука, а последните две седмици се опознаваме с Макс и свикваме да сме си самички. За беда, тук времето е ужасно, по-скоро е есен, отколкото лято и почти не излизаме навън и малкият е малко кисел... Коликите и нас не ни подминаха, даже продължават още, но интересното е, че са след всяко ядене и са с продължителност от 10 до 30 мин. Според ЛЛЛ е от неправилна захапка и поза за кърмене  newsm78 в сряда има в един детски център група за кърмене, ще мина да видя какво точно не правя като хората.

Моят проблем е кърменето навън. Не става и не става. Аз ли съм изнервена и притеснена, поза ли не можем да улучим...но Макс си остава гладен, изнервен и така плаче, че ти се къса сърцето.

Новото което научи е да ме ползва за биберон. Нахранен е, но виси на цица, махам го от гърдата и след минута-две, пак отваря уста търси и почва да реве...  Twisted Evil А майка му изпада в тиха паника, гладно ли е детето или..?

И при нас нещата ескалираха. Естествено родителите ни имаха пръст в това. Особенно свекърва ми, която на всяко проплакване на Макс, казваше: "Ето, детето е гладно. Накърми го (а от храненето е минал половин час)!", или "Ами, то явно само кърма не му стига! (щото няма закръглени бузки)" и други подобни. Стигна до там, че ми заяви, че детето, видиш ли изглеждало недохранено, да сме вземели назаем кантар, да сме го мерели всеки ден, колко качва и да съм го дохранвала с АМ  Shocked А през това време, майка ми беше до мен(тя е акушерка), не вярвам, че не може да различи недохранено и гладно бебе, или че ще остави собственият си внук да гладува и няма да ме дръпне настрана и да ми каже: "Маме, не си виновна, но детето е още гладно, трябва да му додадем АМ". Ходихме специално на лекар, за де проверим, колко и как надава Макс, слава Богу всичко е наред. Вгорчи ми живота с нейните коментари, а мъжо я защитава: "Няма опит с толкова малки деца, затова не знае!", добре де и аз нямам опит във авиацията, но не ходя при пилота или стюардесата, за да ги уча как да си вършат работата!!!

Поздрави от нас с Макс, обещавам, че ще се включвам по-често!

Кити, дано бързо оздравяваш, и ти и малката кукла, дано скоро да си гукате вкъщи!

# 584
Здравейте!  Hug

Дано Кити и Дара скоро се оправят!  Praynig  Hug

Ани дано и при вас нещата да са наред!  Hug

Ние днес бяхме на консултация. Стефи е качил 1.500 и сега вече е  5.400 и с 4 см е пораснал. Сложиха ни и ваксината. Той почти не плака, държа се  мъжки.  Heart Eyes

За захранването не мога да кажа нищо. Даже днес виках на докторката, че незнам какво ще го правя и как ще го захранвам и тя ме попита защо. Пък аз здраво дете не съм захранвала и и дея си нямам откъде да започна. Мишо нали беше с АБКМ и там захранването не е точно както при другите деца. Ама мисля по- рано от 4-5 месец да  не започвам.

Зверчето как ти завиждам! И аз искам поне един път да поспя до към 10. Всяка сутрин ставам в 6. Докато нахраня бебето и станало време да оправям и баткото.  ooooh! Другата седмица го пращам на село, че един месец са ваканция и ще ме подлуди. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт