"Пак жега се задава, Юнчето усмивки весели раздава... " - тема 2

• 21 422
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
Иси, честита годишнина и от мен!!! Много любов и разбирателство ви пожелавам!
Кити,  Hug
Криси, Румен пък само каучуковата приемаше по малко. Явор сега вече плюе всичко, но го излъгваме от време на време де. Почна доста да слюнчи, дали няма скоропостижно да се сдобие със зъб? Питам си аз, но си знам, че зъбите почват да мъчат понякога месеци, преди да излязат. Доста си порева днес де, сега заспа. Баткото го пратихме у едно негово приятелче, за да си играят (добре че е кротък, та ни го искат Simple Smile ).
Орнела, на нас не са ни правили преглед в болницата просто...
Рая, аз си мечтая да живея в предградие и да мога да си гледам малка градинка, всяко лято от моето детство и юношество съм била на село и хем ми е писнало, хем си ми харесва по особен начин. А и земеделската работа, когато е по мъничко, поне мен ме успокоява.

# 271
Ана 2, сега вече ми стана ясно. Аз мислих, че на всички правят преглед в болницата и пак до 2рия месец трябва да се ходи и затова се изненадах. А ортопеда в болницата  ми показа раздвижване, гимнастика, която да правя на Симо, каза след 1вия месец че може в кенгуру и така. Но явно си е минал по реда отрано  Grinning
Днеска Сим цял ден спи  newsm78 Чак започва да ме притенява. Само яде и веднага заспива....

# 272
Ана 2, сега вече ми стана ясно. Аз мислих, че на всички правят преглед в болницата и пак до 2рия месец трябва да се ходи и затова се изненадах. А ортопеда в болницата  ми показа раздвижване, гимнастика, която да правя на Симо, каза след 1вия месец че може в кенгуру и така. Но явно си е минал по реда отрано  Grinning
Днеска Сим цял ден спи  newsm78 Чак започва да ме притенява. Само яде и веднага заспива....
Не се коси, ще ти го върне  Mr. Green И Явор онзиден само спа, дори за ядене го будех...беше много временно  Twisted Evil

# 273
Здравейте!
Няколко дни почвам да чета и доникъде не стигам,защото Краси почти не спи денем.Цяла нощ ака.Сменила съм 5 памперса,явно почва да си регулира коремчето.Ще видим как ще е днес.Купихме му люлка на Fisher price,но още не мога да кажа как я възприема,че цял ден съм със свекърва ми и тя все го взема да му се радва и не мога да го задържа в нея за повече от 10мин.  #2gunfire
Надявам се всички да сте добре  Hug

# 274
Иси, честите годишнина! Още много години да си посрещате заедно!   bouquet

За хумата, щом може да се прави кремче от нея,значи не е необходимо да се отмива при къпане.  Wink

# 275
Минавам само да се похваля, че затворих 22 бурканчета по 260 гр с нарязани обелени домашни праскови и малко водичка. Зимата само ще пасирам за пюренца  Mr. Green

# 276
  • Sofia
Здравейте, и аз набързо да драсна някой ред докато майка ми е с бебка в парка. Да ви се оплача че имаме много обрив по бузите. Не знам дали е бебешко акне или според лекаря ми реакция от нещо което съм яла. За сега не ям бадеми и нищо с шоколад пък да видим дали ще има ефект. мажем се с  Линола фет. На всичкото и отгоре съм болна. Кашлям като магаре. Изписаха ми Есберитокс, Инфлуцид и сироп Проспан. Днес като че ли съм по -добре.Опитвам се да правя режим на 3 час, но без особен успех. госпожицата се храни един път на 2 след това на 3, а вечер прави пауза през 5, 6 часа. Само да питам, това че се храни през различен интервал, нали не означава че не ми стига кърмата. Ние сме чак на 26 на консултация и чак тогава ще разбера колко сме наддали

# 277
Минавам само да се похваля, че затворих 22 бурканчета по 260 гр с нарязани обелени домашни праскови и малко водичка. Зимата само ще пасирам за пюренца  Mr. Green

Теди,а слагала ли си захар или без захар си ги правила?

# 278
Чин, моята количка е Пег перего плико, нямам идея къде се закача фабрично чадърчето, но тези универсалните  - едно, че не пасват добре на шасито, друго че там където ми е удобно да го закача, за да пази сянка, се пада на много тъпо място и не мога да я сгъна като хората. А аз - за пореден път- я сгъвам по няколко пъти на ден. То винаги пречи, ръчка ме и на финала пада, но какво да се прави, оригиналното на този етап ще го пропусна.
Иси, Силвър, честит празник, щастие и любов Simple Smile

# 279
Мами колко време след като родихте  правихте секс?Аз имах  4 или 5 вътрешни шева и ми паднаха,но незная дали няма да получа разкъсвания ако правим секс с мъжа ми? Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Аз правих на 24 ден и аз бях с вътрешни шевове.Много е странно отначало,но към 3-4 път е по-лесно,защото в началото не се намокря както преди.

# 280
mu6moronko aз съм с пег перего и на моята количка на сенника има един цип - с него го откачаш и можеш да си го въртиш на където си искаш. Така нямам нужда от чадърче Simple Smile
А аз каква съм гениална днес... замислих се, че памперсите 2ка са му малки вече и отидох да взема по-големи. Е да ама взех пак 2ка, но на друга марка  Embarassed И то голям пакет  Rolling Eyes

# 281
Опитвам се да правя режим на 3 час, но без особен успех. госпожицата се храни един път на 2 след това на 3, а вечер прави пауза през 5, 6 часа. Само да питам, това че се храни през различен интервал, нали не означава че не ми стига кърмата. Ние сме чак на 26 на консултация и чак тогава ще разбера колко сме наддали
Всъщност твоята госпожица прави по-големи паузи от повечето кърмачета в темата. Пауза от 2 часа е напълно нормална за кърмено бебе, както и между 8 и 12 кърмения за 24 часа. Така че въобще не се притеснявай, давай на бебка да суче, когато има нужда. Hug
Теди, деси, чин, браво за ентусиазма да правите зимнини Simple Smile Имало е моменти, когато съм била консервена фабрика, тази година най-много малко туршийка да спретна есента.

# 282
Тина, без захар,мисля да ги предлагам при захранването  Peace
Ани, аз съм още пишман-домакиня, за първи път ми е  Blush
Тина, а ти видя ли да ти падат вътрешните шевове? Защото на мен едва преди 2 дни ми излезе един шев, и се чудя да чакам ли още или другата седмица да спирам сухия режим  Laughing
Аз вече спретнах едни сладки с мюсли и две дози бананови мъфини. Сега ще мятам брауни с череши, а утре ще меся погачата  Peace

# 283
Теди видях си ги,те дори паднаха до около 14 ден,а уж трябваше до 8-9 ама не мога да се оплаквам.Да си призная много е странно първия път  Blush

# 284
Ще свърши деня и няма да съм се отчела.
Днес след като за Йо нощта свърши в 4 часа сутринта, Марти извади късмет с топла баница, че аз се бях разсънила. Та правя си баницата, влизам да ги видя какво правят те спят блажено. Та като се гушнах и аз при тях и хайде до обяд сме спали. После готвих, разходки и ей ме на вече съм на линия.
Теди, браво на теб. Ама защо не ми даде идея да затварям без захар. Хич не се бях сетила, че и така може  Hug Череши къде намери по това време? Аз оня ден на паара така и не видях - тук в Русе де.
Честито на Силвър, Иси и още някой имаше празник ама забравих вече  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт