Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 51"Кекс със стафидки на есен"

• 22 540
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
Лека нощ и до утре.

# 391
Добро утро. Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 09:29 от nmnnczc

# 392
Здравейте. Hug

# 393
  • в очите на дъщеря си
Здравейте Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 11:27 от ·٠•Sasy•٠·

# 394
Здравейте  Hug

Меги закуската беше уникална  Joy Joy Joy Joy много се смях  rotfImao rotfImao

Тинче  hug как мина барбекюто нищо не каза  Thinking нищо не донесе и ние да се почерпим  Crossing Arms  hahaha hahaha

Нещо много ми се губи Габито къде се дяна това момиче  Rolling Eyes

# 395
Как сте момичета?
Мн ми липсва туй нашето филмче.

# 396
Това са резултатите от анкетата за най-добър драматичен сериал. Дори Незабравима е след нас.

En İyi Drama Dizisi
Show Tv ekranlarına Medyapım tarafından hazırlanan, kapıcı kızıyla veliahtın imkansız aşkını konu alan Adını Feriha Koydum, kategoride oyların % 34.20'sine sahip olarak sezonun "En İyi Drama Dizisi" olmayı başardı. Atv ekranlarında bu sezon final yapan Unutulmaz ise, son ana kadar yarışı elden bırakmadı ve % 31.14 oranla

# 397
  • в очите на дъщеря си
Вили, всичко беше Ок, а за почерпката не си казала не съм почерпила Hug

Габи изчезна май- сигурно пак е при Чаги Whistling

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 15:42 от ·٠•Sasy•٠·

# 398
  • в очите на дъщеря си
http://www.karmamagazin.com/tr-yazi-11983--CAGATAY_ULUSOY_HAZAL_KAYA_YI_OVDU

Чаги казва , че Хазал  мн го подкрепя в  актьорството. Тя винаги го подкрепяла, винаги му казвала кое трябва да изиграе по добре. Когато играе тя винаги го съветвала. Тя  била мн добра и си разбирала от работата. Сега и двамата играели в киното и заради това  не можели да се виждат защото били в различни градове , но от 15 август щели пак да се срещат защото почвали снимките на АФК.Казва също , че не знае нищо за 2 сезон .

Това ми звучи като голяма измислица newsm78

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 16:36 от ·٠•Sasy•٠·

# 399
Тинче на мене ми звучи мн добре Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 16:49 от nmnnczc

# 400
Да бе да, те нищо да не знаят за 2ри сезон. Преди да се съгласят да приемат дадена роля, нали трябва да се запознаят със сюжета на филма. Чак пък толкова зрителите  да ядем доматите с колците ...Остава да каже, че преди всяка серия му казват какво предстои да играе. Joy Joy Иначе, като цяло и на мен ми звучи несериозно това изказване. Остава да каже, че едва ли не Хазал е достигнала върхът на кариерата си и му предава едва ли не курсове по актьорско майсторство.

# 401
Е, все пак Хазал играе в пореден филм.Сигурно му помага,както и Вахиде Гюрдум. А за другото не зная и не мога да кажа нищо.Може да знаят нещо , може да не знаят всичко.

# 402
Аз не мога да приема, че даден артист във филм или в сериал, не знае какъв, ще е героят му и каква съдба го очаква до финала. За едно съм сигурна обаче, че са длъжни да запазят мълчание относно предстоящите събития във филма. И нали уж от 20.08, ще се възобновят снимките на АФК, сега пък от 15.08. Май поради всякаква липса на информация, феновете си съчиняват истории-едни по-пикантни, други не толкова. Сега пък не можели да се виждат, защото били заети и в различни градове. Когато човек иска да бъде с друг, кой ще го спре-ограниченото време, или разстоянието. При добро желание, всичко е осъществимо.

# 403
Ще поживеем и ще видим,нали така се казва в такъв случай Simple Smile

# 404

здравейте

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 17:54 от poliemil

Общи условия

Активация на акаунт