Най-нелепият подарък

• 321 546
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 240
... на дъното на кутията написано стихче:
"Мили Чефо,
За твоя юбилей
желаем от сърдце
шампанско да се лей
по твоето небце!"
От колегите, дата ...1966г.

hahaha hahaha hahaha това е уникално, просто!!! УНИКАЛНО!!! Joy

# 241
  • София
Бикини,то добре ама вадя аз,оглеждам ги хубаво...нямат етикет и са...лекьосани отдолу...тоест използвани Confused Stop
Това заслужи титлата НАЙ-гнусен подарък  Sick

Спомням си друга подобна тема - там съфорумка сподели, че е получила от свекърва си личния й дамски душ   Shocked

Да, бе!!!  Sick Това е печелившият бляк в личната ми класация!

# 242
  • Stuck in a moment
За миналия ми рожден ден получих подарък... книга. Зарадвах се, защото ми предстоеше и пътуване, та всяко ново четиво е добре дошло. Да, ама не. Книгата е 715 страници (току що проверих!), и... просто не знам към какъв жанр да я причисля... Разказва се за един мъж и една жена, тяхната любовна история, но на почти всяка страници има описания от сорта "той впи жадно устни в нейната топла мекота", "тя потръпна при допира с наедрялата му мъжественост"... За мен подобен тип книгоиздаване е разхищение на ресурс, да не говорим, че бях в пълен потрес, кой ги пише и кой ги чете тия работи...

Хиля се пред компютъра!!! Joy Joy Joy

# 243
За миналия ми рожден ден получих подарък... книга. Зарадвах се, защото ми предстоеше и пътуване, та всяко ново четиво е добре дошло. Да, ама не. Книгата е 715 страници (току що проверих!), и... просто не знам към какъв жанр да я причисля... Разказва се за един мъж и една жена, тяхната любовна история, но на почти всяка страници има описания от сорта "той впи жадно устни в нейната топла мекота", "тя потръпна при допира с наедрялата му мъжественост"... За мен подобен тип книгоиздаване е разхищение на ресурс, да не говорим, че бях в пълен потрес, кой ги пише и кой ги чете тия работи...

Хиля се пред компютъра!!! Joy Joy Joy

аз бих допуснала, че който е подарил тази книга, не я чел преди това...  hahaha

# 244
  • София
Не мога да не се запиша  Mr. Green

Като най-нелеп подарък оценявам подаръка за 6 месечната ми дъщеря - цветенце в саксийка. Мда, просто си я представих припкаща да го полива и да се грижи за него  Laughing

Иначе за пържолника и аз се включвам в наддаването, яд ме е, че преди време, като ги бях видяла на Женския пазар не си купих  Embarassed
Тиганчето за палачинки също представлява интерес, особено ако е със стоманено дъно  Peace

Колкото до бебешките дрешки... по едно време с каката се бях буквално заринала в розово. Нямаше никакъв друг цвят, само розово, във всичките му нюанси. Предстоеше Коледа, помолих бабите, ако може да не е розово. От тогава свекърва ми помни жената. Принципно и за малката избягва да ми подарява в розово.
Обожавам синьо, ако някой мо подари синичко боди за момиченце, ще си го ползвам с абсолютен кеф  Peace
Майка ми имаше навика по соц-а да се запасява с кристални неща и хавлиени кърпи. На всяка заплата си купуваше по нещо. Макар и след време, като заживях самостоятелно, ми бе дадена възможност да си взема нещо, ако ми хареса. Пообзаведох се и с хавлиени кърпи и с кристал  Mr. Green Е, любезно й отказах ръчно бродираните от нея каренца, предназначени за моя чеиз;

Към неуместните подаръци бих пречислила всякакви китайски сувенири простотии: бях свидетел на подаряването на колега на чаша, която след като изпиеш съдържанието, се подаваше една конфигурация с преобладаващ среден пръст  Sick Подаряващият беше много горд от избора, а на въпроса ми "С кой акъл" ме обвини, че съм тъпа и нямам вкус ... може и да е бил прав, ама това си е агресивна простотия, според мен.

# 245
Да вметна тук, че мразя подаръци тип "прахосъбирачки" - всякакви там статуетки и фигурки, свещници, поставки за вино и пр. излишни глупости, са ми в графа "непоносими".

Изобщо, предмети за декорация на дадено помещение трябва да се подаряват само ако си сигурен, че познаваш добре вкуса на домакините, и си ходил на гости поне няколко пъти преди това, за да знаеш какъв е стилът на обзавеждане.  Peace

# 246

Към неуместните подаръци бих пречислила всякакви китайски сувенири простотии:

.....допълвам- включително и когато се носят от някоя чужбина/ без значение точно коя/ като сувенири.

Аз имам такива- в пласмасова рамка изглед от съответния град, пластмасово колие, сувенир -поставка за клечки за зъби, покривка-тип мушамичка, свещички, за магнитите да не говорим.Като изключим магнитите, /изключвам ги, защото все пак представляват изглед от града/ всички останали "сувенири" ,дело на китайския народ, а иначе предназначени да напомнят за невероятно различни краища на света- са безкрайно противни.Затова дори тема пуснах преди да пътувам за Италия, да ми се подскаже какви хубави подаръци мога да купя и да се похваля, благодарение на подфорум "На път" се справих изключително успешно.

# 247
  • Пазете Гор
Не винаги имаш време да прочетеш книгата...

Да съм бил 3-4 клас. теглят жребий за размяна на новогодишни подаръци и за мой ужас се оказа, че трябва да подарявам книга на момиченцето, в което бях тежко влюбен още от втори клас!

Лимитът на подаръкът трябваше да е 3 лв, нашите ми додаха още 50 ст за непредидени ситуации и мъките ми почнаха. Майката на девойчето пък беше продавачка в книжарницата, което ми костваше допълнителни усложнения.

В опита си да избера книга хем набързо, хем и да е "момичешка", разтварях напосоки всякакви книги и търсех нещо, дето да ме сигнализира да я взема. Няма и няма. Дойде и последният ден. Нещастен и объркан, грабнах с надежда някакво "Четиво за юноши", полски писател, "Трънакът". Отварям наслуки - прочитам момичешко име, отварям по-натам - чета " Витек се изчерви пред нея". Еврика!
Платих 3.07 лв и си тръгнах.

Червен като рак и чудещ се къде да дена ръцете си подарих книжката на момичето, но не събрах в следващите години смелост да я попитам хубава ли е . Просто си я купих и аз и я прочетох....Не беше съвсем момичешка. Разказваше се за група момчета, заживели в землянка край града по време на нацистката окупация на Полша. Витек се беше изчервил пред баба си.   

# 248
...Не беше съвсем момичешка. Разказваше се за група момчета, заживели в землянка край града по време на нацистката окупация на Полша. Витек се беше изчервил пред баба си.   

Joy
На мен едно съседско дете ми беше подарило за рождения ден /в средата на 90-те/ книгата "Малкият партизанин", или нещо от сорта  Joy

# 249
  • UK
На един приятел веднъж му бяха подарили 20тина сантиметрова статуетка на един ухилен лилав трол с голяяяяяяяяям щръкнал пенис отпред. Един ден реших, че ще върши чудесна работа да подпира книгите по етажерките... Отзад. Сега не го знам къде е, той си смени квартирата, но едва ли е някъде на показ. Аз мислех да го изтърва някой път при почистването, без да искам, разбира се...

# 250
Нямам спомени какви безумия са ми подарявали, но със сигурност е имало и такива в ученическите години. ) По разните му размени на подаръци, или за РД. )

Но....какво бе изумлението ми, когато 2те ми колежки и съквартирантки бяха купили безумна гипсова статуя на някаква мацка....и то в достатъчно голям размер, някъде към метър. ))) Беше за подарък на друга завършваща колежка, по случай абсолвентския и бал. )
С огромна гордост махнаха чаршафа, който беше метнат върху нея...и очакваха и аз да ахна от възторг.  Laughing
Е, замълчах си де, казах, че е хубава, дадох парите които трябваше и я подарихме на мацката. )
Не знам колко и дали я хареса...но все се каня след толкова години да я питам как си я е завлякла от Свищов до Ямбол.  Laughing

# 251
Не знам дали е нелеп, но на брата на една моя приятелка, неговите приятели му бяха подарили едно чувалче пълно с лукчета...поради каква причина все още гадаем, ама лукчетата бяха надлежно изядени, де Laughing(деца бяхме, уважавахме всеки подарък ставащ за консумация)....То, че беше опит за остроумна шега, беше, ама.... Rolling Eyes

# 252
 Joy
Не успях да прочетат всичко, но искрено се смях на това, което прочетох....
ВЕрно има безумни идеи на някои хора за подаръци.
Аз съм към групата, които не са мн претенциозни, в смисъл няма да мога да кажа пред някой човек, че не ми харесва нещото...сигурно лицемерно ще благодаря и толкова.  Blush
Безумномалоумни подаръци всъщност съм получавала от мъжО, в тийн-гадежските си години, за капак съм на 90% сигурна, че майка му ги е купувала. Милият не го бъде в тая работа и до сега си признава, че предпочита да вървим някъде и с мен да ми вземе нещо, което пък понякога ме ядосва, че изненадата липса, но като размисли човек е по-добре така, отколкото да ми вземе нещо неподходящо.
Сещам се за някакви гадни парфюми, с които и обувките и тоалетната сигурно не бих пръскала...ми не си падам по тежки миризми, ма мама му сигурно си пада и е вземала жената такива.
Разни изкилифенчини бижута, които очевадно е нямало как да нося, особено като съм била на 17-19 и стил хивиметъл, представете си ме със златисти обици във форма на листо примерно  Sick
Прости сребърни халки са си супер и до сега подобни нося, ама онези си стоят из разни кутии и я съм ги сложила 1-2 пъти, я не.
Дрехи май отдавна не ми подаряват, че определено няма как да ми уцелят вкуса.

Повтарям, че не съм чела всичко, но да питам дали сте коментирали или сте получавали от онези огромни подаръци, които почваш да разопаковаш до откат и от кутия метър на метър примерно се стига до нещо в пакетче 10/10 см и се оказва орех или кестен.
 Blush такива номера сме правили по тийн РД, ам си е имало и нормален подарък после де, иначе бъзик-бъзик, но всеки очаква нещо хубавичко да му подарят.

Ще ви следя с интерес....гледам, че и прекупувате разни неизползвани подаръци  Mr. Green  за сега не се сещам за предложения.

# 253
Аз си чета редовно новите мнения в темата и току се сетя за нещо...

Най-безумният и противен подарък, който съм получавал, беше една статуетка във формата на женска длан. При опаковането обаче я бяха изпуснали и кутрето се беше отчупило. Пробвали да го залепят, но не станало. Тогава на някого му хрумнала "гениалната" идея да превърнат дефекта в ефект - бяха лакирали ноктите, а кутрето ... превързали с бинт. Така и ми подариха нещото. С отчупен превързан пръст, по който се стичаха капки кръв (нарисувани с червения лак за нокти).

И като казах "нещото", се сетих, че в анимационната версия на "Семейство Адамс" имаше една такава ръка, на която точно така и казваха - The Thing. Само че нейните пръсти си бяха на място до един.

# 254
Аз пък да си похваля бъдещото свеки все хубави неща ми подарява или парички ми дава сама да си избера нещо. Последно пръстенче и гривничка (въпреки, че носи злато е забелязала, че аз нося сребро). Много мило ми стана като се оказа, че пръстенчето по-точно не можеше и да бъде за безименното пръстче (може пък синът и да го ползва после за мярка Simple Smile).
А от съучениците имам забавен подарък. Огромни мъжки боксерки. Класната след този случай се изнерви и забрани да си купуваме подаръци за рождените дни общо от класа. Аз обаче ги използвах подобаващо. Накарах всеки да ми се разпише и да напише нещо. И сега си ги пазя.
Иначе и аз съм получавала не до там сполучливи дрехи за моя вкус, но не е било нещо кой знае колко фрапантно.
Като се замисля, хич не съм сложна за подаръци. Имам 1-2 страсти и ако се насочат към тях няма да се затруднят. Както прави моичкия. И като изключим, че един път ми беше подарил потниче с размер М, в което се губех някак си. Добре, че можеше да го смени.

Общи условия

Активация на акаунт