Най-нелепият подарък

• 323 734
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 585
На мен тези на снимките ужасно ми харесват. Simple Smile
И на мен ,аз очаквах някакъв свръх кич Tired

# 586
Погледнахме, погледнахме:)

Гауди има влияние при твоя бик, е моето експертно мнение:)

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.barcelona-tourist … p;ved=0CDkQ9QEwAw

Права се оказах, ето още едно биче за 20 евро Laughing
Кeфи ме как казват в заключителните си слова: Welcome to our club. Joy

http://www.gaudibarcelonashop.com/

Има и бухали. Joy Абе, какво разбирате от класен подарък вие. Mr. Green
Това ме подсети ,че и аз имам нещо подобно на бика  ,вдъхновен от изкуството на Гауди... моето е подобна щипка за коса-пеперуда ,от бронз с мнооооого камъчета по нея,уж ръчна изработка  Mr. Green домъкната от Барселона,в евтино найлоново пликче в любимия ми цвят- розово и прашасвала няколко месеца на камината в стаята на въпросния възлюбен (чужденец,що годе заможен и по принцип човек с вкус,доста пътувал-видял свят демек  Grinning ,държа да подчертая защото наистина ме "изненада" с този подарък.. ) ,преди да стигне до моите ръце  hahaha ...и поднесена с обеснението как докато я купувал , мацката с която бил там тотално се изнервила,защото тя била с къса коса и явно щипката не се купува за нея, а той най- демонстративно изчакал,купил я и много гордо ми го заяви....  #Crazy може би трябваше да съм щастлива....колко мъки е преживял милия заради тая пуста щипка за коса...  Joy щях да се омъжвам за него...размина ми се  smile3533

# 587
о,сега се сетих за още един подарък от майката на бившето гадже от гръцко...много се зарадвах като видях шишенце на марков парфюм Dior и то от последните аромати...мммм как му се точих ,до момента в който се оказа "малко"ползван...че беше качествен беше,явно за нея си го беше купувала ,но май нещо не си беше улучила аромата и аз намазах  Crazy в прочем беше гаден аромат, ама на пук на всички кофти дарове от нея го изпръсках целия....  hahaha

# 588
  • Майничка
На мен тези на снимките ужасно ми харесват. Simple Smile
И на мен ,аз очаквах някакъв свръх кич Tired

Защото не виждате наяве изпълнението - представете си материя чист найлон, включително и тантелите, дето са от малко по-твърд такъв. Просто переш, обличаш и на третата секунда е изсъхнало на теб (затова нощниците бяха без ръкави, а халатчетата - с широки такива, че а се препотиш, а... Sick). Абе, като воланите на роклите на китайските кукли от левчето, само че прозрачно, иначе откъм бонбонени цветове го докарваха. Laughing

# 589
5.Носят ми 40 лв. за рожденния ден и ме питат имам ли да им върна 10 това на 2 пъти се случи.
Е това ме разби. doh
и мен  ooooh!

Бях на 15- 16 и тогава и тези 30 лв. ми идваха доста добре и не ми е идвало и през ум да ги върна...а сега само чакам подходящ момент с някаква подобна изцепка. Mr. Green Mr. Green Най лошото е че те си мислят че правят много за мен с този жест и гтрябва да съм благодарна до живот Blush Mr. Green Mr. Green

# 590

Бях на 15- 16 и тогава и тези 30 лв. ми идваха доста добре и не ми е идвало и през ум да ги върна...а сега само чакам подходящ момент с някаква подобна изцепка. Mr. Green Mr. Green Най лошото е че те си мислят че правят много за мен с този жест и гтрябва да съм благодарна до живот Blush Mr. Green Mr. Green
[/quote]
На твое място бих им върнала 10 лева на стотинки!

# 591
  • Варна
еее тя не е казала, че е нелеп, вярно темата е такава, но аз по-скоро я приемам като тема за подаръци/странни, интересни и т н, може би за това го е споделила тук don domat  Blush

Браво на детенцето и от мен!
Така е, не съм мислила че е нелеп.
Стана ми мило, че детето е забелязало и подаръкът беше много интересен.

# 592
  • София
Нелепи  подаръци, случвали ми са няколко пъти, за щастие не напоследък. Та последният ми спомен беше като дъщеря ми се роди. Беше на около 2 месеца и съм поканила разни приятели вкъщи на гости да я видят. Пристигна единия момък с подарък едни бели терлички - ама такива от детството ни преди 30 години. Бяхме си още с етикетчето от едно време, такова едно пожълтяло и остаряло от времето. То и терличките изглеждаха по този начин. Сигурно ги е намерил някъде из гардеробите из къщи, купени от майка му (или подарани и не ползвани), когато той се е раждал. Освен терличките беше донесъл и една блуза като за 12 годишно дете. Тя поне беше по-съвременна, но пък като се има предвид, че дъщеря ми е бебе и нямам други деца как ли си е представял, че ще я съхранявам години наред.  Joy Joy Joy

# 593
  • Страната на приказките
Майка ми е пенсионерка.Като стане време племенника ми да има ройден ден или друг празник все вдига кръвно,защото няистина няма възможности за скъпи подаръци, а снаха ми все се мръщи,когато покаже какво е донесла на детето.Другият вариант е майка да не си купи лекарства,за да има внучето скъпа играчка.Изобщо,това очакване някой друг да носи отговорност за материалните задължения на родителите е грозно.Това,че нямаш пари да купиш скъп подарък не означава,че не уважаваш или обичаш този,дето има празник.
Като написа как снахата се мръщи, та се сетих как свекървата донесе на 4-годишната ми дъщеря стара кукла, с избодени очи и разчушмулявена прическа, останала от внучето на другия й син, защото била пенсионерка и купувала лекарства. Ако не беше донесла нищо, щеше да е далеч по-добре. Или пък, ако и се беше откъснало от сърцето 80 стотинки за едно марципанче, пак щеше да е по-добре. Никой не е очаквал от нея скъпи подаръци, но това, което донесе, беше потресаващо.  Като си тръгна, питах дъщеря ми какво да я правим тази кукла и тя отиде и я пусна в кофата. Не знам каква обич е вложена в кукла с избодени очи...

# 594
Не си разбрала поста ми.Нямам предвид стари неща.Майка ми купува нови,но са по-евтини.

# 595
Най-нелепият подарък, който съм получавала беше от бившата ми свекърва - една огромна риза за мен и дрехи за детето от втора употреба. Laughing

# 596
  • WonderLand
Най нелепото което съм подарявала е бутилка майонеза "Краси" Grinning Поканиха ме  на рожден ден в последната минута и аз като знам, че момичето обича майонеза и ѝ взех майонеза Grinning

А иначе аз също спя с нощничка от преди 20 години. Жарсена, ама е толкова удобна и красива  Hug

# 597
  • София
Веднъж на една Нова година (бяхме още ученички) се събираме приятели за Нова година и си разменяме подаръци. Та една приятелка ми подари - пакет дамски превръзки. Crazy

# 598
Днес се учудих как може да се продават такива грозни играчки, а и как може да се купят от някой.
По-добре един шоколад някакъв да беше купен с тези пари, отколкото куклата която получи дъщерята. И замина директно в кофата, след като излезнах от шока.

# 599
  • София
Ха ха много смях с тези подаръци.
Ама ако бяха купили шоколад от 2 лв или марципанче за стотинки дали щяхте да сте доволни.
Ех, тези лоши свекърви значи  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт