Най-нелепият подарък

• 315 310
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 75
Мъжът ми имаше цяла колекция от стъклени риби на прозореца си в офиса,не точно такива де , и не кухи. Много си ги харесваше.
Аз по темата май нямам за споделяне, но ако е възможно на Богинята да покаже машинката за навиване на сърми,че ме гризе любопитството....
По едно време мног исках гилотина за земели, явно имам слабост към такива джаджи, но обичайно здравият разум надделява и не ги купувам.

# 76
  • Пазете Гор
Е, не виня роднината за вкуса му, забавлявах се на постоянството му.

Преди време баща ми ангажира един Жук да докара от едно дупнишко село веячка за плява. Подарена през 1950 година от баща му на приятел, ама 35 години по-късно се скарали, и нашият старец настоял да си я приберем Та така.

Дали е още някъде, да я тропосам някому, а?

# 77
  • Варна
Рокси, добре че ми напомни, все си мислех, че успешно съм се разделила с нея. Но не би.
Добре че си стои в опаковката с надписа. Simple Smile Ето я чудесията.
http://www.magaza24.com/product_info.php?products_id=106860

Свеки и тя си има. Simple Smile Но каза, че не вършела работа.

# 78
Благодаря, ще си я добавя в списъка с покупки за обмисляне, при гилотината:)

# 79
  • Пазете Гор
Чудна машинка, да я трампим за веячката?

# 80
  • UK
Ами аз не съм се обиждала от грозните блузи, само от тая, дето мога да я даря на цирка да я ползва за шатра. Тя ме обиди, понеже може да не съм слаба, ама това не значи, че трябва да нося огромни размъкнати блузи с бабешки кройки. Беше за 22рия ми рожден ден. Иначе не се сърдя, имам даже един хубав пуловер от същата тази леля за 21вия РД, който си нося с удоволствие. Само че по принцип н е нося такъв тип дрехи, дебели блузи, зимата обичам лятна тениска с някаква по спортна жилетка или нещо друго с цип. А съм родена януари и само дебели плътни блузи получавам. Simple Smile

# 81
  • Варна
Чудна машинка, да я трампим за веячката?
Ааааа, моето е малко, твоето огромно. Пък и нямам сено Simple Smile

# 82
  • Пазете Гор
...Ааааа, моето е малко, твоето огромно..
Тъй, тъй bowuu.Ей я на:
http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/small/54092241.jpg

Стилно решение за екстериора.

# 83

За грозните блузи-Не ги намирам за нелеп подарък, защото все си мисля, че в очите на някого са красиви.Понякога искрено се чудя кой е измислил точно този десен и модел и би ли го облякъл, чудя се на създателя, не на купувача.И аз имам цял рафт с грозни блузи, чудя се какво да ги правя и само ги подмятам.

Ами подари ги на някого!  Mr. Green

Като стана дума за паста за зъби и сапуни.. Едно време класната беше подарила сапун  doh  на една съученичка (разменяхме си подаръци за Коледа)

# 84
  • Пазете Гор
Абе като се замисля аз какви съм ги подарявал... Embarassed.
То дезодоранти, то плочи със съветски песни, то брани от ларгото цветя, то разни тъпи органайзери и календари.

Веднъж казах стихотворение. Голямо нямане беше. Ама поне беше дълго, стихотворението.

# 85
явно имам слабост към такива джаджи, но обичайно здравият разум надделява и не ги купувам.
И аз така.. Малко извън темата, ама последно си купих машинка за обезкостяване на череши и съм много доволна  Sunglasses

# 86
Това със сапуна е супер нелепо СЕГА. Обаче преди `89 си беше желан и предпочитан подарък  Sunglasses
Аз подарявах на приятелките ми едни сапуни, които купувахме от Виена - големи, кръгли, с шнурче за окачване, завити по един специфичен начин в хартия, и със златна лепенка отгоре  Heart Eyes Имаше различни цветове - розови, сини, бели, и ухаеха... някак капиталистически  Mr. Green
Никой не ги ползваше по предназначение, пазеха си ги като сувенири, или ги окачваха в гардеробите вместо ароматизатори.

Леле, колко носталгично ми стана като си припомних  Crazy

# 87
Малко ще бледнее пред вашите "безценнни" подаръци, но аз имам два любими - мъжа на майка ми /не ми е баща да подчертая/, й подари от Америка тиган!!! Ебаси и тук ги има същите, ама не, мъкнал го по самолетите, в саковете тоз тиган за спомен на мама от Америка.
Другият ми любим е подаръка на моята приятелка за сватбата - яйцевар за 30 яйца! Жесток! Аз първоначално като ми каза й викам "Е, нищо де, поне на Великден ще си вариш в него яйцата..." А тя почти прорева, че те яйцата се дупчели преди да се сложат в яйцевара. Та така... ще чака да й дойдт несметно количество гости, за да им направи варени яйца за закуска. Друга идея нямам.

# 88
Тия стъклени кухи рибки си ги спомням с умиление.Вуйчо ми ги носеше от чужбина и бяха пълни с бонбони ,много им се радвахме.
Дори и кич /както каза Богиня/ бих се зарадвала много на една такава ,имат сантиментална стойност за мен Heart Eyes

# 89
  • Пазете Гор
Тия стъклени кухи рибки ...бих се зарадвала много на една такава ,имат сантиментална стойност за мен Heart Eyes

Дали пък да не извлечем обща полза от темата? Аз ще разпратя риби, да взема на Богиня завивачката, някоя и друга блузка да разменим, килимчета. Тъй де, вкусове всякакви. Simple Smile

Веячката кой да вземе...И ваучера за триъгълник и бакенбарди да наместя...Още е наличен, Хърмаяни, нали ме пита Wink.

BirdsFlu, аз все още си държа сапун при дрешляка...

Общи условия

Активация на акаунт