Най-нелепият подарък

• 321 301
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 135
Най-нелепият подарък, от "свекървата" (след който слава Богу вече не получавам подаръци  Mr. Green), е тенджера, а вътре плик с боб  Shocked (и това при положение, че не готвя).

# 136
За рождения ден на един колега му подарих ролки за коса, от най-евтините. Човека е плешив. Коментара на гаджето му: "Жалко, че не бяха малко по-качествени, за да ги ползвам".
А това защо?  Shocked Явно не разбирам колегиалния хумор.
  Embarassed Embarassed  Embarassed
Беше на майтап. Още ме е срам заради този подарък, въпреки, че беше с неговите камъни по неговата глава. Той обичаше да се майтапи по същия начин и с другите, и със себе си. Редовно си приглаждаше "къдриците" по темето (по негови думи). Но все още мисля, че прекалих, макар и въпросния колега да прие подаръка на майтап.

# 137
Получих подарък от свекърва ми (вече бивша) две кристални купички. Не бяха лоши и когато ми идваха гости ги използвах за руска или за млечна салата. До тук нищо нелепо, докато веднъж не ни дойдоха на гости със свекъра (не помня по какъв повод) и ми донесе опаковано подаръче. Сдята те на масата, а аз съм подготвила млечна салата и съм я сложила във въпросните купички. Отварям аз подаръка и какво да видя - още две купички, ама същите като другите. В същия момент тя вижда купичките на масат и ме пита от къде ги имам. Явно е забравила, че ми ги е подарила  тя. Като и казах, че са от нея тя направо почервеня. Явно жената е имала комплект от 4 купички и е забравила, че ми е подарила 2 от тях преди 3-4 месеца. Между другото тя наистина имаше запаси от различни комплекти чаши, чинии, купи, кристални чаши и купи и какво ли не. Незнам колко време ги е събирала, но ми пробутваше непрекъснато някаква част от комплектите и.

# 138
  • Пазете Гор
Някога се трупаха запаси от странни неща, Juli_M . Дори не и нарочно. После какво да правиш с тях? Подаряваш.
Един завод (но далеч не един правеше така) изплащаше заплати в продукцията си, не с пари. В конкретния случай бяха топлоустойчиви стъклени съдове, дето им викаха "йенски".

Тюх, да бях случил на тъща от Силистренския " Хром". Тенджерки си нямам.  Wink

# 139
  • в мъжки прегръдки
Много забавна тема. Доста се повеселих. Между другото за машинката за сърми мисля да наддаваме. Направо съм изумена и възхитена от това чудо на техниката.
И веднага се сещам за един нелеп подарък за сватбата на кумувете ни - фурна за печене на сирене. С големината на печка "Раховец", само дето вътре е на отделения колкото за бучка сирене и нищо друго не можеш да сложиш да се пече.
Нелепи подаръци естествено не липсват и у нас. Примерно свекървата след един скандал който ми спретна реши да се извини и ми купи два чифта обувки от Липненски, един номер по-малки от моя и убийствено червени, лачени, със златни камъни по тях.  Мъжа ми за първата годишнина от сватбата, когато нямахме още деца, ми подари 10-литрова тенджера под налягане. Явно човека е пазарувал с бъдещи планове за голямо семейство. Само дето аз като млада и влюбена очаквах бижу, парфюм или секси бельо. За рожденния му ден му върнах жеста като му подарих тиган за палачинки.
Пак той за един РД ми подари сутиен и бикини на Бенетон. Сутиена беше поне 4 номера по-малък от моя. Ще рече човек че не ме е виждал гола.
По едно време пък на негов колега жената беше дистрибутор на Орифлейм и си беше намерила пазарна ниша в офиса им. Раздаваше на всеки каталози и мъжете яко поръчваха подаръци за жените. Много удобно - седят си пред компютрите и им носят подаръците на място. Та се сдобих аз за един празник с цяла серия козметика за крака #Crazy.Почесах се, почесах се пък реших че явно имам нужда. За друг празник се сдобих с цяла серия лакове. Пак се позамислих ама сметнах, че мъжа ми е решил че имам нужда от лак и понеже е много щедър ми е купил цялата серия. Когато обаче получих цяла серия шампоани и балсами за суха коса - всичките за суха коса, но с различни аромати, докато моята коса е много далече от сухата, го хванах натясно и човека си призна. Даже не е чел какво купува. Къса една страница от каталога и го дава на колегата с умната жена. На другия ден получава всичко от страницата. Та тогава го смотах че по-добре дъвка да ми купи ама да иде да я избере.
Имам и един друг неподходящ подарък от него, но бих го определила по-скоро като трогателен. Бях бременна а беше най-голямата криза - нямаше по магазините абсолютно нищо. Не бях яла мляко не помня откога, защото за мляко се чакаше сутрин от 4 часа пред магазина, опашките бяха по 500 човека и даваха по едно прясно и две кисели млека на човек. Естествено у нас няма кой да стане да се реди за мляко и просто му забравихме вкуса. Та ме пита любимия какво искам за РД и аз малко троснато си пожелах...да хапна мляко. И подаръка ми беше 2 пресни млека и 4 кисели. Голям жест  е било, защото човека се е редил пред два магазина за да ми купи две дажби. Но като се събудих сутринта се беше върнал и ме чакаше с млякото.
Аз самата пък провокирана от майка ми, всяка година й правя много нелеп (според мен, според нея практичен) подарък за цветница. Всяка година естествено се появявам при нея с букет цветя (и подарък). Та една година тя ми заяви, че не искала да си давам парите за глупави букети. И даже ме нахока, че харча пари за глупости. По-добре да съм й купела салам. От тогава досега всяка година освен подаръка получава от мен....букет от салам и маруля.  

# 140

Аз самата пък провокирана от майка ми, всяка година й правя много нелеп (според мен, според нея практичен) подарък за цветница. Всяка година естествено се появявам при нея с букет цветя (и подарък). Та една година тя ми заяви, че не искала да си давам парите за глупави букети. И даже ме нахока, че харча пари за глупости. По-добре да съм й купела салам. От тогава досега всяка година освен подаръка получава от мен....букет от салам и маруля. 
Залагам си главата, че майка ти е Телец  Peace
Една колежка предложила да ми подарят за рождения ден златен пръстен, защото НЕ съм носила пръстени /логиката и е била не че не харесвам злато, а че много искам да нося, но си нямам  Crazy/.

# 141

Залагам си главата, че майка ти е Телец  Peace
Една колежка предложила да ми подарят за рождения ден златен пръстен, защото НЕ съм носила пръстени /логиката и е била не че не харесвам злато, а че много искам да нося, но си нямам  Crazy/.

Точно в десятката и майка е теле и реагира по абсолютно същия начин  Mr. Green

# 142
От тогава досега всяка година освен подаръка получава от мен....букет от салам и маруля.  

Joy Joy Joy

# 143
Електрически пържолник- какво е това чудо ?
Така и не съм го погледнала - достатъчно ми беше да прочета какво пише на кутията, за да не го отварям... Stop Laughing

# 144
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Преди време са се продавали едни нощници, тънки жарсени, с пенюар /така ли се пише?/ в същия десен. Аз получих само пенюара, миришещ на нафталин - от свеки Mr. Green. Явно жената е ползвала нощницата, а пенюара е новичък, неизползван...

# 145
Електрически пържолник- какво е това чудо ?
Така и не съм го погледнала - достатъчно ми беше да прочета какво пише на кутията, за да не го отварям... Stop Laughing

О-о, бях забравила за този класически уред.  hahaha За съжаление не намирам снимка да покажа.

# 146
Свекър ми една година тръгва за цветя за 8-ми март за дъщеря си и жена си.
Ужасява се колко са скъпи и вместо това им купува по една прясна краставица ( били по - евтини) и по - добре да си направели таратор.( говорим за началото на 90 - те год.)

# 147
 Laughingстрахотна тема
Подарък  за сватбата, от най-добрата ми приятелка - комплект от 6 стъклени купички на цена 2.60 лв (не беше махнала етикета)
За бала на сестра ми, това някъде 80 те години, приятели на нашите й подариха полюлей за кухня Shocked

# 148
О-о, бях забравила за този класически уред.  hahaha За съжаление не намирам снимка да покажа.
Не е ли това?

# 149
Ако това е електрически пържолник, то това беше много разпространен подарък преди години.
И в интерес на истината, много практичен.   Whistling
Ползвали сме го както за препичане на филийки, за топлене на тенджери с вода, за отопление  ...
Направо си беше луксус-подарък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт