Най-нелепият подарък

• 321 353
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 150
О-о, бях забравила за този класически уред.  hahaha За съжаление не намирам снимка да покажа.
Не е ли това?

Не, това е скара, макар че си става за пържоли.

Пържолникът е нещо като два тигана, захлупени един върху друг, в долния се слагат пържолите, а в горния са реотаните (как само го обясних  Crazy).

# 151
Сетих се, виждала съм  Peace

# 152
Най-интересното е, че ако търсите в Гугъл електрически пържолник, алуминиев, първите пет резултата са решения на съда.  hahaha

# 153
Хахаха, явно в северна България крадат пържолници.

# 154
Когато бях на 15г. моя първа братовчедка ми подари обувки от преоценени стоки. Преди това бях отишла на гости у тях, и тя предложи да ги премеря. Много далновидна жена, само дето обувките никога не обух, стояха захвърлени в мазето. Огорчение, вместо радост.

# 155
Пържолникът е нещо като два тигана, захлупени един върху друг, в долния се слагат пържолите, а в горния са реотаните (как само го обясних  Crazy).

Много точно си го обяснила даже  Peace, да ви кажа това е много удобен уред, но е доста грозничък  Mr. Green Имаме такъв на село, стават идеални сандвичите в него и наденичките, пържоли пък никога не сме се сещали да правим на него, много сме тъпи.... Joy нали така се казва уреда, ама  а де  newsm78

# 156
  • Варна
оо от детските си години помня тези пържолници-такива филийки с яйце и сирене никъде другаде не стават..
а и за омлет да се запече отгоре са чудесни..

определено проявявам интерес  Laughing
мога да предложа уок за китайско, голям като баскетболен кош

# 157
хаха... това със съдебните решения ме уби!!!  hahaha

ето - някои може и да не искат пържолник, но други са готови да извършат престъпление за него!

# 158
хаха... това със съдебните решения ме уби!!!  hahaha

ето - някои може и да не искат пържолник, но други са готови да извършат престъпление за него!
Joy  Joy Joy
 С глас се смея !
 Аз за първи път през живота си видях тази вещ и в момента съм изумена от вашите разкази за какво се използва. Simple Smile

# 159
Най-нелепия подарък, който съм получавала е от баща ми за сватбата ми- ваза, която не струваше повече от 10лв, а на всичкото отгоре дори не беше опакована или поне в плик за подарък.Ей така ми я поднесе, все едно я е грабнал от някъде по пътя.Обидно ми е и до ден днешен!
П.П.  два дни след тържеството наистина съвсем случайно я бутнах и счупих
П.П.П. ако ми беше подарил кутия хубави бонбони щеше да ме зарадва повече, защото знае, че обожавам сладко

# 160
Тоя пържолник по обяснение ми прилича на електрическа тенджера. Да не е един и същи уред? (стана ми интересно..)

# 161
Не, не е същото. Simple Smile

# 162
Тоя пържолник по обяснение ми прилича на електрическа тенджера. Да не е един и същи уред? (стана ми интересно..)

Не, и такава имаме  Mr. Green
Това са си точно все едно 2 тавички с диаметър около 30 см. Долната е оребрена и се захлюпва плътно с горната, на която са закрепени реотаните. Всъщност според мен само запича отгоре. Наистина стават вкусни сандвичите, защото стават някак си задушени, мекички, а с коричка  Grinning, ох големи мъки големи обяснения, да взема да снимам като отида на село  Joy

# 163

И на мен на това ми заприлича... Никога до сега не бях чувала думата "пържолник"  Thinking Снимка, нещо? Щом и Гугъл мълчи по случая (тоест - няма изображения), положението с пържолника става още по-съмнително  Grinning

# 164
По обяснението, на мен ми прилича на това, което майка ми наричаше "чудото"  hahaha
Обаче ставаше страшно пиле с картофи в него  eat

Общи условия

Активация на акаунт