Най-нелепият подарък

• 323 777
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Може и насам няколко, ние пием вино  Wink

Мен затова ме кефят на Запад - пускат списък и всеки гост избира от него  Peace

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 13:47 от -=Деси=-

# 691
А също и на мой рожден ден/по време на кризите/,пак 90-те години,поканих мои комшии,които бяха дистрибутори на тогаз известна и скъпа марка дамски превръзки,та те ми подариха 2 бр.пакета и нямате си на идея каква радост беше,все едно ми подариха нещо от кореком.За жалост не можах да им се порадвам дълго,з-то все пак трябваше да се използуват Laughing

Сетих се как за един рожден ден на майка ми случайно се бяха отбили някакви познати на гости. И т.к. явно не са били подготвени с подарък, жената извади от чантата си 10на насипни ежедневни превръзки и ги подари пред цялата маса Shocked

# 692
А също и на мой рожден ден/по време на кризите/,пак 90-те години,поканих мои комшии,които бяха дистрибутори на тогаз известна и скъпа марка дамски превръзки,та те ми подариха 2 бр.пакета и нямате си на идея каква радост беше,все едно ми подариха нещо от кореком.За жалост не можах да им се порадвам дълго,з-то все пак трябваше да се използуват Laughing

Сетих се как за един рожден ден на майка ми случайно се бяха отбили някакви познати на гости. И т.к. явно не са били подготвени с подарък, жената извади от чантата си 10на насипни ежедневни превръзки и ги подари пред цялата маса Shocked
Ееее, стига дее! И то ежедневни!  Mr. Green Това се изстрелва начело на личната ми класация!

# 693
Най-нелепият подарък, който съм получавала беше от мъжът ми - сушилник за дрехи . Но определено за това аз сама си бях виновна. Това се случи през далечната 1993 год. Синът ми се роди септември месец и тъй като тогава "Памперс"-ите за нас бяха кът, то имаше постоянно доста голямо пране. Ние бяхме с един дървен сушилник- тип хармоника (някои от вас може би си спомнят) и аз всеки ден мърморех, че ми е малък и не ми стига. Явно на мъжът ми доста му е писнало от това , защото за рожденния ми ден (декември) така тържествено и усмихнато ми връчи нов голям сушилник с очакването , че аз ще бъда най-щастливата жена на земята.Но след това доста време слуша мърморене за своя нелеп подарък (който все още продължавам да използвам).

# 694
  • София
Аз саморъчно направена картичка бих приела от малко дете примерно. Но голям човек да ми отбива номера сподобни самодейни изяви - НЕ!  Naughty Часовете по труд и творчество бяха в училище Simple Smile
Няма да говориш така, ако видиш картичките на една наша леля Simple Smile) Направо са си изкуство...

Нелеп подарък ми беше употребявани дрешки за бебето, от роднини, които го виждаха за пръв път.

Моята свека дойде с употребявани детски дрешки много голям размер и плетенки на изписването на дъщеря ми, а свекъра сложи 150 лв до главата й, а после си ги поиска от сина си, че били  закъсали. Идеше ми живи да ги одера!

Подаръкът е нелеп, ама в крайна сметка 100 или 150 лв. ви подариха и после си ги взеха обратно?  Laughing

# 695
  • UK
Мда, и на мен ми направи впечатление разминаването в сумата. Simple Smile

# 696
  • Варна
Къде го четете това за 100 лева?

# 697

Ееее, стига дее! И то ежедневни!  Mr. Green Това се изстрелва начело на личната ми класация!
Ежедневни, ама Либрес, луксозна работа. И аз намазах дори  Joy

# 698
  • UK
В някаква тема за свекърви в Семейни отношения май беше. Там пише, че свекъра оставил сто лева за снимка и после си ги взел.

# 699
След като се постарах да направя оригинален подарък на моята свекърва- чаша с наша снимка на нея и надпис "Честит осми март!" ,

Ето това за мен е най-нелепия подарък в темата  Joy  с внуче да, но аз да се изтипосам на чаша и да я дам на свекърва ми  Shocked

Joy Още утре отивам да се снимам  Mr. Green Или може двете със свеки да отидем и да си разменим чашите- тя да ми подари с нейния портрет  Mr. Green
Точно толкова нелепо ми изглеждат и подаръците за гостите по сватби- снимка на младоженците...Къде да я сложа, извинете- не върви и да я хвърля  Thinking
Подобно нещо можеш да подариш само на баба си, според мен  Laughing

# 700
  • Бургас
Сумата беше реално 150 лв, ама какво значение има цифрата, факт е че колкото и да бяха, все си ги прибра обратно! Не съм излъгала умишлено, кой знае защо съм написала 100, даже не си и спомням...

А днеска пак ми дойдоха с едно употребявано супер старо костюмче и свекървата изплела едно нещо, дето трябва да е рокля, ама е късо за рокличка, пък е толкова широко, че да влезе беба 3-4 пъти в него. Как пък нямат чувство за естетика тея хора! Ми по-добре с празни ръце да дойдат, по-малко ще ме подразнят... то и след случая с ония спорни пари, вече трябва да не се впечатлявам...

# 701
Абсолютно съм съгласна-и аз не долюбвам идеята по сватби да се подаряват снимки на младоженците.Много ми се вижда задължаващо.Няма лошо една снимка да напомня за това събитие,но тя няма да бъде на почетно място в домът ми,по-скоро ще е прибрана в някой шкаф.

# 702
Сумата беше реално 150 лв, ама какво значение има цифрата, факт е че колкото и да бяха, все си ги прибра обратно! Не съм излъгала умишлено, кой знае защо съм написала 100, даже не си и спомням...

А днеска пак ми дойдоха с едно употребявано супер старо костюмче и свекървата изплела едно нещо, дето трябва да е рокля, ама е късо за рокличка, пък е толкова широко, че да влезе беба 3-4 пъти в него. Как пък нямат чувство за естетика тея хора! Ми по-добре с празни ръце да дойдат, по-малко ще ме подразнят... то и след случая с ония спорни пари, вече трябва да не се впечатлявам...
Личи ли си че е употребявано? Понеже моето свеки ми донесе комплект за изписването от сина й.
Запазено и неупотребявано все едно. 4етири бебета са обличани, и е като ново.

# 703
Точно толкова нелепо ми изглеждат и подаръците за гостите по сватби- снимка на младоженците...Къде да я сложа, извинете- не върви и да я хвърля  Thinking
Подобно нещо можеш да подариш само на баба си, според мен  Laughing

точно така си мисля и аз! едни приятели, които скоро ще правят сватба, ми обясниха как било много модерно да си направиш покана за сватба, която да е нещо като малко албумче със снимки на двамата младоженци и не знам си какво.. съвсем откровено им казах, че мисля, че сама на родителите си могат да дадат такива покани и те да се зарадват!
Wink

# 704
  • Бургас

Личи ли си че е употребявано? Понеже моето свеки ми донесе комплект за изписването от сина й.
Запазено и неупотребявано все едно. 4етири бебета са обличани, и е като ново.

Казва, че го е прала със сапун пък то мирише на машинно масло и има посивял бананов цвят... незнам ама ми е неприятно много! Пък това дето го е плела си личи че е скорошно, преждата е супер, само размера да беше уцелила... ако знаех какви мераци има щях да я измеря и да й кажа мерките, ама тя си знае нейното!

Общи условия

Активация на акаунт