Най-нелепият подарък

• 323 721
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 885
Абе, Piny - наистина се дивя - вие какво очаквахте от Австралията???  ooooh!
Точно това се носи от чужбина, не случайно в повечето големи градове, туристически обекти - е пълно с магазини за подобни джунджурии! Те са за спомен, това е жест!!!

А пъчим се, те са някакви бедни също. Всичко това е заем- да не си помислиш нещо. Laughing
От това по-тъпо пък не бях чувала  Joy
Ама разни хора - разни идеали...

# 886
Е, що тъпо пък сега. WinkЕлате ни вижте на какво сме равнище. Laughing Тъпо, хм.

# 887
Е, що тъпо пък сега. WinkЕлате ни вижте на какво сме равнище. Laughing Тъпо, хм.
Мхъ, това не е равнище. Това е опит. За класност. И затова е тъпо и смешно. Още повече, че ти знаеш  Wink

# 888
ох знам, че е жест и както казах, ние не сме очаквали подаръци, защото тук не е прието,  но просто ми стана смешно, защото нито мъжът ми би ползвал ключодържателя, нито аз бих сложила шнола ( от онези с цветята), нито голямата ми дъщеря носи такива фибички, нито малката - шапка с козирка

# 889
Снежа, моята свекърва е докторица, беше де, на 60 години, но позна, че не е в час, те повечето са с диагнози, от толкова учене ли от какво и аз не знам, мозъка им избушва тотално Joy
Хубаво, че не я виждам вече, то и сина и не я търпи!
Сега се сещам за друг подарък от нея, степчета за пиене ха ха за сина ми, които беше на 9 месеца:)Това е и едниствения и подарък за 4 години, много яко:) hahaha

# 890
  • Пловдив
Не е задължителна корелацията скъп-хубав подарък. Имам едни чудни кристални розови чаши, подарък за сватбата от приятелка на свекърва ми. Красят витрината на жената в момента  Mr. Green

Това ми напомня един подарък за нашата сватба. Почти, ама не съвсем. Една приятелка на свеки без  да идва на сватбата ни пратила подарък - тенджера под налягане. 8 месеца след сватбата живяхме при свеки на село, след това се пренесохме в Пловдив и си направих устата да си я вземем там. Обаче мъжът ми каза, че не може, това бил подарък от приятелка на майка му и трябвало да стои при нея. Аз направих опит да обясня, че подаръкът е бил за нашата сватба, но той беше категоричен - щом го е дала приятелка на майка му, значи подаръкът е неин. И аз се примирих. Мислех си, че свеки може да се засрами и да каже да си я вземем, но не стана, тя се направи, че не е разбрала  Mr. Green

# 891
Мхъ, това не е равнище. Това е опит. За класност. И затова е тъпо и смешно. Още повече, че ти знаеш  Wink

От 200 гости ще знаем 10 човека, а другите 190 ще цъкат с език. То пък като че ли в България не взимат заеми за да шашнат гостите, какво ми се правиш? WinkВсичко е на кредит, те и затова чакат подаръците с такова настървение, защото трябва да си платят ресторанта, пък порцията, пък духовия оркестър и т. н.

# 892
  • Бургас
Любима притурка към подаръците на моята свекърва е "гащи тип бабешки". Може и да ви е смешно колко много оценям сега на 18 ден след секциото ми тези нейни подаръци. Ако не бяха ми послужили тъй вярно сега щях да ги заклеймя в тази тема, но идеята ми е да споделя как един супер нелеп подарък някога все пак може да свърши идеална работа. Дори и само да го поносиш и изхвърлиш! Ако не бях събрала купчина бабешки гащи сега щях да съм дала половината си майчинство за еднократни гащи!  hahaha Жалко че сина й един ден й каза да спре да ми подарява тези смешни палатки, жалко е, щото взеха да свършват  Joy А смешно ми става колко щастлива беше като видя да ги вадя от шкафа  Joy

# 893
  • Балчик
Снежа, моята свекърва е докторица, беше де, на 60 години, но позна, че не е в час, те повечето са с диагнози, от толкова учене ли от какво и аз не знам, мозъка им избушва тотално Joy
Хубаво, че не я виждам вече, то и сина и не я търпи!
Сега се сещам за друг подарък от нея, степчета за пиене ха ха за сина ми, които беше на 9 месеца:)Това е и едниствения и подарък за 4 години, много яко:) hahaha
Наистина не е в час Shocked- докторица, а да подари степче на бебе. Дори аз не ги пия тия боклуци, пък камо ли да дам на бебето си.

# 894

От 200 гости ще знаем 10 човека, а другите 190 ще цъкат с език. То пък като че ли в България не взимат заеми за да шашнат гостите, какво ми се правиш? WinkВсичко е на кредит, те и затова чакат подаръците с такова настървение, защото трябва да си платят ресторанта, пък порцията, пък духовия оркестър и т. н.

Ами да ти кажа - не, не знам - нямам такъв кръг от приятели или познати просто. Заеми се взимат, но поносими някак. А това си е чисто изхвърляне. За мен де. За тях явно е жизненоважно.

И какви ду хови работи споменаваш ти през пост да те питам аз  Twisted Evil

А, да кажа и аз нещо - питат го сина ми сто пъти - какво искаш за рд-то. Детето всеки път отговаряразлично. Най-накрая ми звънят на мен - абе така и така - да вземем ли една количка с акумулатор за малкия. Аз не обичам да казвам какво искам - затова отговарям - както прецените, вземете каквото решите. Накрая ни донесоха пъзел от 8лв  Joy Ми то детето малко - не знаехме ще може ли да я кара....

# 895
когато започнах работа за пръв път в Австрия една колежка ме покани на сватбата си. Аз доста се учудих, при положение, че бях във фирмата от два месеца, но понеже всички колеги бяха поканени, реших че сигурно е нормално това.
На сватбата бяха около 300 човека, като всеки си плащаше консумацията.
Само десертите бяха безплатни (сватбената торта и много други торти, които бяха донесли самите гости).
Аз отначало бях потресена, защото в България това е немислимо, но в последствие като поразмислих, установих, че ако искаш да поканиш всичките си близки и приятели да са с теб в този важен ден, това е единствения начин да го направиш без да се разориш.

# 896
Ей това не го разбирам-да теглиш заем,за да направиш прескъпа сватба.Едни мои познати скоро жениха синът си и защото сватовете били от голямото добро утро,затова теглили заем.В същото време тези дължат на мои роднини 2000 лева от 2 години (и това явно не ги тревожи-като продадяли земите ?! щяли да ги върнат),имат и други дългове,но не-трябваше да се покажат пред сватовете!

# 897
И какви духови работи споменаваш ти през пост да те питам аз  Twisted Evil

Добре, де. Ди Джея. Laughing

# 898
А, да кажа и аз нещо - питат го сина ми сто пъти - какво искаш за рд-то. Детето всеки път отговаряразлично. Най-накрая ми звънят на мен - абе така и така - да вземем ли една количка с акумулатор за малкия. Аз не обичам да казвам какво искам - затова отговарям - както прецените, вземете каквото решите. Накрая ни донесоха пъзел от 8лв  Joy Ми то детето малко - не знаехме ще може ли да я кара....
И защо изобщо са се обадили да питат Simple Smile
 На една бивше работно място събирахме символична сума за рождени и именни дни, първо купувахме подаръчета, но след поредица несполучливи решихме да даваме парите в плик. Та преди моя рожден ден ми звъни колежка- "Ти само червено ли харесваш" (известна съм със страстта си към червено и райе), аз без да схващам защо ме пита и казвам -"Ами да". След малко пак ми звъни..."Ама никакви други цветове ли"? , аз усетих посоката на мисълта и  и казах- "Ами предимно червено, да, зарежда ме този цвят". (Споменавала съм много пъти, че ако се чудят някога какво да ми подарят -червен лак за нокти винаги ще свърши работа Mr. Green ). Та крайният резултат- лилаво ръчно изработено бижу, напръскано с други ярки цветове, малките момиченца носят такива, с метална закопчалка, а за мен също е ясно на всички, че не нося метали, освен благородни или медицински, заради алергия. Ами не можах да изиграя радостта от подаръка.

# 899
Мда Laughing
И понеже нали не е само за сватби, та да се отчета - подарък за моя рд - от мъжа ми - комплект чинии. Видяла съм ги била на някаква витрина и съм ги била много харесала. Да де, ама не за рд-то си, мамка му  Joy

Общи условия

Активация на акаунт