Най-нелепият подарък

• 321 192
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 2 940
Хитруша!

# 2 941
Съвсем права си е жената, и аз не бих се радвала на снимки и албуми.
В тая връзка, един бизнес партньор на мъжа ми, който стана баща на доста стари години, му беше подарил един календар със снимки на детето. Мъжа ми се дзвереше за какво ли му е това чудо, накрая го изхвърли със замах, без да го видя, защото аз не бих се решила да изхвърля снимки на дете.

# 2 942
Разни хора, разни идеали, за моите баби с внуците изгрява и залязва слънцето и света се върти около тях. Не се оплаквам - помагаха ми много в отглеждането, за което съм им благодарна. И не давам дума да измрънкат като стане време за новогодишните календари. На мен като родител също ми е интересно да ги разглеждам от бебе до големи хора. Но това си е лично и интересно вътре в семейството.

Но на колеги да подаряваш снимки на децата си - това няма връзка с реалността.

# 2 943
На мен са ми подарявали джобно календарче със снимка на момиче (абитуриентка май беше или нещо подобно). Дядо й ги раздаваше, момичето не го познавам. Малко календарче става - отбелязвам си едни дни всеки месец, но не бих си окачила голям календар с чужда снимка (освен ако не е на звезда - сега и такава не бих, но като малка -да).

П.п. И аз не бих се зарадвала на подарък снимка на роднина - за какво ми е? Ако ще е снимка - да е в сребърен медальон (на любим човек, а не на леля ми, примерно) или нещо от този род. Ако е винтидж - още по-добре.

# 2 944
Календари със снимка съм подарявала само на бабите и то докато са малки децата, някак не си представям тинейджъри изтипосани на календар.Също за мен нелепи са ми и снимките на младоженци като подарък за гостите им, имаме дори и такива с рамка.Да е снимка на нас с младоженците или снимка с всички гости, това го разбирам и дори го смятам за добра идея .
п.п. Покрай този Ковид доста намаляха нелепите подаръци.

# 2 945
Аз винаги пращам по три календара по Коледа по желание на получателките.Simple Smile
Един за стаята на майка, един за стаята на баба и един за дневната им- как няма да се похвалят с гарджето на гостите, хаха. И трите са винаги различни. Само в банята нямат.
 Вчера й пратих на майка за РД колаж със снимки на внучето- кефи се жената, от миналото лято не го е виждала наживо.
Но да, на други хора, няма нужда.

# 2 946
Да, пращаш, защото са изявили желание, а може би им подаряваш и нещо друго. Но за мен, лично, да ми подарят за празник снимка на друг - ами тъпо ми е, предпочитам подарък за мен. Отделно, че не си закачам снимки и календари по стените, имам картини, икони и други произведения на изкуството.

# 2 947
Моя приятелка ми подарява малки календарчета на коледна тематика на нейния син 3г подред и аз си ги пазя в портфейла и много си ги харесвам. Но тя ми е близка и него го чувствам като мое дете. Blush

# 2 948
Това е друго, и аз имам такива календарчета с децата на приятелка, но не са ми коледни подаръци. Разбира се, има хора, които може би биха се зарадвали на албуми или календари. За мен лично, най-голямата досада е да ме заприщи някой някъде и да започне да ми показва един куп снимки, които обикновено са почти еднакви и да се умилява пред тях. В нашето семейство даже не обичаме да се снимаме, сигурно имаме по 1-2 снимки на 1-2 години.

# 2 949
Малко офтопик, но е свързано с горното:
Скрит текст:
А забавно ли ви е някой да ви преследва с телефона си, за да ви покаже какво правят внуците или децата му в Тик Ток? Wink Случва ми се напоследък...

# 2 950
Досега не ми се е случвало. Вероятно бих се изнервила.

# 2 951
Още по- зле. Имам една колежка, бездетна, която умира да ми пуска клипчета на 3- год. си племенник.
Ами, хич не се умилявам на чужди деца и не искам да гледам, пък нека ме мисли за коравосърдечна.
Айде, дано сега покрай баловете и празника на детето, темата да живне.Simple Smile

# 2 952
Още по- зле. Имам една колежка, бездетна, която умира да ми пуска клипчета на 3- год. си племенник.
Ами, хич не се умилявам на чужди деца и не искам да гледам, пък нека ме мисли за коравосърдечна.
Айде, дано сега покрай баловете и празника на детето, темата да живне.Simple Smile
Аз нямам деца, но хич не ми се струва ОК да пускаш снимки на невръстни хлапета наляво-надясно. Още повече че имаше много случаи на крадени снимки за уж благотворителни каузи, да не споменавам изтеклите в педофилската мрежа...
По темата: едно бивше гадже ми подари веднъж един изключително пошъл и голям! (аз съм чашка А, тоя да беше C) червен сутиен. Ама толкова му е бил капацитета. Малко след това го разкарах, естествено.
П.С. не беше фино и еротично бельо, което бих приела, по принцип.

# 2 953
Че кое му е лошото на луксозно бельо под формата на подарък, още повече пък от половинката?

# 2 954
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Че кое му е лошото на луксозно бельо под формата на подарък, още повече пък от половинката?
Грешния размер.

Общи условия

Активация на акаунт