Отговори
# 540
eniq, мила няма да коментирам, защото не мисля, че съм компетентна по въпроса ти Embarassed
Dani, ей на такива докторици като твоята ми иде да им откъсна главите- защо не ми е ясно трябва да се ходи и да се плаща?! Защо те не си вършат работата?! То е ясно, че нещата ще се наредят, ама да ходим излишно да си плащаме- ей това не го разбирам (моята на ЖК) е същата гадна темерутка  #Cussing out Плащаме си осигуровки, а накрая пак иди си плати на касата, че здравната ни система е сдухана #2gunfire
Той моя мъж затова не си плаща здр. осигуровки: вчера например го жилна някакво насекомо и се поду, отива в болницата да му влеят нещо, ама забравих какво и накрая му взимат 29 лв. защото не бил осигурен. Той от любопитство попитал каква е щяла да бъде сумата, ако е имал осигуровки- еми какво да ви кажа- 22 лв.  Mr. Green Mr. Green Много се смях!!! Ама не си е за смях де  Confused

# 541
Сладката Мими да ти е жива и здрава мацката и много да ти помага за бебето.
Ения аз също съм на мнение, че е по-добре да си изчакаш термина.

# 542
 newsm59 Мими, честита ти рожденичка. Нека расте здраво, усмихнато и умно дете! newsm59

Подсещам Софиянки, ако някоя случайно е забравила за срещичката.

# 543
  • София
Мими, честита рожденичка и весел празник!

Здраве, стискай баджета - много мина малко остана Praynig И въпреки контракциите нищо чудно да си доносиш до термин, че и да преносиш Peace

# 544
да ви кажа аз какво ми се присънва последните дни /нощи, по-скоро/ - представям си /изключително несъзнателно и неконтролируемо/ как врата се отваря и оттам се подава едно момиченце, на около 2-3 години, което е с черна косичка, вързана на 2 опашки - изключително много прилича на сестра ми, когато беше бебче - и се подава от вратата, радва ми се и ми се усмихва;
много интересно усещане, несъзнателно се появява;
интересно ми е как ли да го интерпретирам - вероятно толкова много да го очаквам това наше момиченце, че да ми се привижда дори - ама не бебче, ми направо отгледано дете  newsm03

тази сутрин пък сънувах как майката на моя човек /която не познавам лично, само по скайп съм виждала 2-3 пъти/ - че ми говори нещо и ми дава някакви акъли Simple Smile

хич не е лесно с тоя бременен мозък  smile3521

случват ли ви се и на вас такива неща?

# 545
Мими, nbirthday Tada да ти е жива и здрава девойката   bouquet

От днес съм в болнични,но какво чакане падна докато ми го напишат не е истина.Както и да е минало е Simple Smile Сега ще се наслаждавам на почивката  Grinning Grinning Grinning
Хубава вечер  Hug Hug Hug

# 546
danna999 като прочетох поста ти и настръхнах-снощи сънувам аз едно момиченце,2-3 годинки,на опашки,беше одрала кожата на бъдещия татко и ми се усмихва-почти като твоя сън!И на мен ми се стори странно,че не сънувам бебе,а направо детенце CrazyИ аз се чудя какво ли ще рече това Thinking Енияаз нямам опит като твоя(относно раждането),но честно казано ако бях на твое място бих изчакала,защото съм на мнение,че всичко си става,когато трябва,а не когато ние искаме(ако разбира се няма някаква сериозна причина за това).Относно местенето честито на всички,приключили с това,на мен тепърва ми предстои и не ми се мисли,като знам,че още не сме приключили с ремонта Rolling Eyes Момичета искам да ви питам нещо,извинявам се ако вече сте го обсъждали:утре отивам да си взема 45-дневния болничен и искам да питам освен него какво точно се съдържа в тази обменна карта и изобщо какво трябва да ми дадат?Че и моята докторка е една и няма да се учудя ако нещо "забрави".Мимичестита рожденничка newsm59,да е жива и здрава и само радост да ви носи  bouquetТова е от мен стискайте палци утре всичко да е наред и изследванията ми да са добре:)

# 547
РоСи  Praynig Стис, стис...
Мими, честит празник на семейството ви и най- вече на малката рожденичка. Да ви е жива и здрава и да ви носи много поводи за щастие и гордост !   bouquet
Данна, аз не сънувам такива неща (освен, че 2 пъти сънувах че раждам и то неусетно  ooooh! ), но таткото какви ги сънува  hahaha Снощи сънувал, че раждам секцио (аз за естествено се готвя), но (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!!!) - сама си правя секциото  Joy Е няма такъв образ ! Сутринта като ми го разказа и се събудих много бързо от собствения си смях....
Момичета, забелязах, че в предишни теми на бъдещи мами си бяха съставяли и публикували за да обсъждат списъци с покупки и необходими нещица за бебчовците. Тук имаме ли си такъв списък  newsm78 Проспала ли съм го ? Честно казано ме притесняват най- вече необходимите дрешки и размерите им  newsm78 Идея си нямам какво ми трябва   Thinking

# 548
РоСи, ето с какво се сдобих аз при взимането на болничния ми:

* Резултатите от всички изследвания, правени ми по време на бременността;
* Направление за хоспитализация;
* В здравния ми картон (известен още като лична амбулаторна карта) ми лепнаха едно листче, което обобщава протичането на бременността ми.

В болницата трябва да нося:
* Направление за хоспитализация;
* Здравния ми картон;
* Листчето с кръвната група;
* Резултатът от първоначално изследване на СПИН, Васерман и Хепатит;
* Резултатите от последните ми изследвания (ПКК, урина, микробиология, анален секрет): това може и да не ми потрябва, защото често болниците си ги пускат пак, но за всеки случай ще ги взема.

Това ми обясни най-скоро раждалата около мен дружка, че е носила, мисля, че няма да ми трябва нещо друго.

# 549
Добро утро мамчета.Сънувате ли още LaughingАз вечер спя като пън и се събуждам само за тоалетна и за хапчетата,нищичко не сънувам,за разлика от първите няколко месеца.
Ения,сигурно вече си решила дилемата,но и аз като другите те подкрепям за всеки твой избор HugСкоро чух,че на една позната точно преди раждане са и казали,че ще роди бебе 3,400кг,а то милото се пръкнало 4,300-грешка с цели 900гр.
РоСи и аз стискам палци за изследванията.Аз ходих онази сутрин да давам последните кръв и урина и нали съм страшно мноооого разсеяна и заблудена ooooh!забравих следобеда да си взема резултатите...добре,че мама ме попита за тях,иначе кой знае кога щях да се сетя за тях Rolling EyesПри мен всичко е наред,дори хемоглобина съм го вдигнала за два месеца от 93 до 116..
Съни и мен ме събуди съня на мъжа ти Joy Joy Joy
За покупките и аз бях доста объркана,въпреки списъците,които съм чела.Взех от всичко по малко за възраст 0-3м. но май ще трябват повече от бодитата без ръкав(за обличане под гащеризон например newsm78)
Моя 45 дневен болничен го взех отдавна,но доки никаква обменна карта не ми даде,нито направление..А сега пак е в отпуска,чак до 10 авг.,ами ако тръгна да раждам до тогава...С тези контракции Thinking

# 550
Здравейте мами Hug
Исках да ви попитам купувахте ли си помпа и коя бихте ми препоръчали между Avent и Nuk newsm78

# 551
Здравейте мами Hug
Исках да ви попитам купувахте ли си помпа и коя бихте ми препоръчали между Avent и Nuk newsm78
Аз ползвах на Авент първият път и съм много доволна от помпата. Беше ми незаменим помощник. Peace На НУК не я знам даже какво представлява, така че сравнение не мога да направя.

# 552
Аз не мисля да избързвам с тая помпа, ако имам нужда ще си взема след като родя Simple Smile

# 553
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Е-ХООООООООООООО ЖИВА СЪМ!Здравейте мамчета много ми липсвахте.Излязох на 02.08.,но малката остава в болницата докато качи кг.Зрението ое не ми се е оправило напълно,но миисля че на 85 процента е добре.Изобщо няма да ви чета назад,простете ама нямам време.Чао засега от мен.Целувам ви и ви обичам много.

# 554
Иве, здравей. Добре дошла отново и честито ти бебенце. Ще видиш колко бързо малката душичка ще наддаде кг и ще си я приберете в къщи да се гушкате. Прегръдки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт