Отговори
# 645
Днес бях на преглед, та да се отчета Simple SmileНашият бебок  твърдо си е мъж и въобще не е 2.200, а е 3 килограма, както и предполагах. Според лекаря ми водите са добре, плацентата е от втора до трета степен на зрялост, нормално по думите му за 36 г.с.
Бебока по главичка отговаря на термин 5 септември, а по бедрена кост 19 август. По ПРМ терминът ми е 9 септември.
Много се радвам, че тази сутрин успяхме да се видим с Диана. Тя е такава общителна и ведра, каквато е и тук, въпреки, че предполагам е  и доста притеснена. Стискам много, много палци Hug.
И дано да не е чакала много пред този кабинет, че доста беше навалицата.

# 646
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ето ме и мен на линия-днес сме качили 50г.,направо не мога да повярвам  newsm78.Казаха,че всичко е ОК от това по-хубаво накъде.Чакам с нетърпение да дойде 17-18 август,че тогава ще я преглежда очен лекар да видим как са неата с очичките.Трябвало да стане на месец и тогава ги преглежда очен лекар.И newsm78аче аз пак съм на работа.Днес щях да ходя до Социалното,но нещо не ми стигна времето,но и утре е ден.Лек ден мамчета и стойте на хладно.

# 647
  • София
Привет и от мен  Hug
Днес си взех направлението за раждане и официално от вчера съм вече в 9-ти месец. Странното е че според доктора предният месец бях качила 3 кг, а сега за 2 седмици 200 грама  newsm78. Странна работа. Както и да е, всичко си е наред и в норми.
И да ви се оплача. Нали ви казвах, че сина ми беше на почивка с баба си и дядо си и се върна като след война  ooooh!. Целият наяден от бълха явно, коремчето, крачетата, дупето...абе изобщо страшна гледка. Освен това кашляше. Свекърите твърдят, че там се и бил супер и не е кашлял въобще.....ама както и да е. Та днес и него водих на лекар. Вирусче, сироп за кашлица и ще се оправи. Обаче само като го видях като се прибра какъв беше и момичета честно ви казвам лошо ми стана  ooooh!.

# 648
Ивче, много се радва, че отново си при нас. Честита ти дъщеричка, тя е борбено момиче и съм сигурна, че съвсем скоро ще се гушкате у дома  Heart Eyes
А защо си на работа, не трябва ли да се възстановяваш в къщи?  newsm78

# 649
Ивелина, радвам се, че бебчето качва така добре!  Hug

Ения, и от мен Честит Рожден ден на патерици   bouquet Много усмивки и положителни емоции!!!

galabinatankova, стискам ти палци за хубави новини утре на прегледа, дано се е обърнало бебето!   Praynig Пиши като имаш новини.

Ние най-сетне преместихме Себастиан да спи в неговата стая. До сега спеше при нас в своето си легло, не, че ни пречеше, но заради бебето се налага да отстъпи място  Simple Smile Иначе току виж след няколко седмици си имаме две креватчета в спалнята  Rolling Eyes За щастие, първата нощ мина супер  Heart Eyes

# 650
МАДЛЕНКА скучно ми е в къщи.Аз не се супер претоварвам,по 4-5ч. дневно,но не ми е тежка работата.

# 651
Иве със сигурност като си дойде бебчо ще ти стане много разнообразно Crazy Много се радвам, че при малката всичко е добре, стискам палците и очния преглед да е супер както си знам, че ще бъде Hug

# 652
Момичета и аз идвам да дам отчет  Grinning Днес бях на ЖК, бебка расте. Главичката й отговаря на 37гс и 5 дена, а бедърцето на 35гс и 5 дена Shocked  Слезнала е доста надолу, плацентата е почнала да зрее, нямам и много околоплодни води /лекарката каза, че съм на долна граница/. Та лекарката ми мисли, че ще бъде скоро раждането. Съмнява се да издържа до 38гс, както първия път, но ще видим.
Този месец дето мина, ме посъветва да направя един курс с витамини и резултата е 6кг отгоре. До сега вървях много добре. До преди месец бях 13-14кг, а сега вече съм 20 отгоре. Направо се втрещих като видях кантара, честно ви казвам. Доста се и отчаях де, просто очаквах да съм 1-2 кила отгоре, а не цели 6 ooooh! Взех си направлението за хоспитализация, другата седмица ще правя последни изследвания и вече ще чакаме бебка да излиза.
Честно да си призная искам да минат още две седмици и да се ражда, вече нямам търпение, много ми тежи, едва ходя, постоянно ми се пишка, ама какво ви обяснявам, сигурно повечето сте с тези симптоми. Crazy

# 653
Специални благодарности на МАДЛЕНКА за първата страничка.  bouquetЧак сега я видях.Видях,че има и друга мама подранила.Как ли е тя,някой знае ли?

# 654
Привет и от мен Simple Smile

Иве, дано нещата продължават да се развиват положително и скоро да сте си вкъщи и никак, ама никак да не скучаеш Simple Smile

eniq, честит рожден ден на патерици и от мен. Желая ти здраве, щастие и истинска любов. Дано всичко в живота ви се подреди по най-добрия начин Simple Smile

Аз да питам: някой знае ли колко време важи направлението за хоспитализация? Че на мен онази от ЖК нали ми го издаде малко по-рано (т.к. излезе едномесечна отпуска), да знам дали няма да се наложи да ми издаде следващо...

# 655
Здравейте,

Иве, ама тя Викито много добре наддава. Браво на нея, кой знае каква бузанка сладка ще стане! Да ти е жива и здрава Simple SmileSimple Smile

Момичета гледам много ви наближават термините, да ви кажа малко ви завиждам...не че бързаме с нашата мома..но тежко си е Simple Smile Стискам ви палци и ви желая вълнуващи срещи Simple Smile

Иначе да дам отчет и да помоля за мнение: Хемоглобинът ми се е качил от 101 на 109, много съм горда, но СУЕ (утайката на кръвта) ми е 50, при реф.граници до 12. Направо щях да припадна. Звъннах на личния лекар, каза че при бременност било напълно нормално, а и все още съм с леки болчици в гърлото от прекараната настинка. Та утре съм при доки, която ме следи и ще й кажа..но моля ви преди това да коментирате какво знаете и вие. Благодаря ви!

# 656
Иве, стискам палци малката Виктория да продължава да наддава с всеки изминал ден и скоро да стигне заветните грамчета за изписване  Hug Praynig

Ренка, горната граница за СУЕ при бременни е 60. Не се притеснявай.

Мишчицата, има някакъв ужасен вирус. Бързо оздравяване на малчун и се пази  Hug

jaded, добър въпрос - не е ли колкото и останалите направления - 30 дни от датата на издаване newsm78

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 18:11 от Koketka_majoretka

# 657
Кокетка, и аз имам подозрение, че е толкова... Което означава, че пак трябва да ходя при моята приятелка... Тя ми го издаде на 21 юли направлението, а се връща на работа на 25 август... Да се надяваме само да не почна да раждам между двете дати Simple Smile Не за друго ами са излишни административни разправии, с които няма да ми се занимава точно тогава...

# 658
Ох,аз сега имам проблем със намирането на подходящия педиатър. newsm78Луда работа е това нещо.Вие набелязалили сте си някой?Как смятате да се справяте с този проблем?

# 659
  • София
Иве, да ти кажа мен този въпрос с избор на педиатъра ме тормози странно от средата на седмия месец. Най-страшното е че никой от моите АГ специалсити не може да ми препоръча никой защото цитирам: " Не стават за нищо". В крайна сметка това освен добър специалист трябва и да е човек, на който можеш да звъннеш по всяко време за съвет и да дойде до вас ако има спешна нужда. Голям проблем ми е и на мен. Има един друг вариант-записваш си беба при ДП-то ти аз си избираш някой спец от родилното на когото си плащаш и ваксините например си ги взимаш от ДП-то с хладилна чанта и онзи ти ги поставя, това е единия вариант, другия вариант е на случайния принцип в най-близката поликлиника и каквото сабя покаже. Не знам мила и мен това много ма много ме тормози, защото още на първия ден този педиатър трябва да ви посети у дома. ???? В чуденка голяма съм.
Jaded искам да видя ако отидеш да раждаш и ти е изтекло направлението как ше те върнат???? ЕЕЕЕ това искам да го видя и не само, ами ще се обадя на всички телевизии и такъв прекрасен репортаж ще спретнем.....хмм да вярно е 30 дни, но не ми се вярва да не може да се представи със задна дата и т.тн и т.н. бе има варианти, ти не го мисли това .....
аз днес си спретнах куфара за болницата вече в пълна бойна готовност, про все че вътррешно знам че имам поне още 20 дни (помнете ми думата) ще е или на 4 или на 05,09.......така го усещам. Иначе прах на беба първите неща - една олекотена завивка, обиколника за креватчето и поставката за количката едно зайче с уши.
Аааа и да ви спомена днес се обаждах на оня шматинка Диана да я проверя как се чуства в 5-звездния хотел нар. Майчин Дом, настанена е, обстановката е до болка позната, но тя е добре и за сега ще си лежунка и когато доки каже АЙДЕ ще ви информирам:-))
Хайде отивам да стягам вечерката, до скив мадамки...............

Общи условия

Активация на акаунт