Дубай

• 6 713
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • София
За Оман пише, 4е на летището се плаща и няма да е проблем, защото там само 1 път ще вляза.Проблемът е с Дубай.

# 16
  • София
Zdraveite na vsi4ki, planuvame patuvane do dubai kraq na mesec oktomvri ili na4aloto na noevri, s programa pove4e ot 4 dena. Ako ima nqkoi koito da patuva togava molq da pi6e, moje da go osuvmestim. Izbrali sme si dve firmi, no o6te se kolebaem- elfi turs i marbro turs, no i kum dvete ni predlagat individualna programa, puk 6te sme po sigurni ako ne sme sami. 
Ние ще пътуваме със съпругата ми с Марбро турс с индивидуален трансфер от 10 до 17 ноември в Дубай. Ще бъдем в хотел Ситимакс Албарша- 7нощувки, с полет през Москва Simple Smile

# 17
защо не летиш директно до Оман - с турските авиолинии има удобни полети. Или можеш да летиш
София - Истанбул - Мускат на отиване
и Дубай - Истанбул - София на връщане

Така ще влизаш само веднъж в Дубай. В Дубай ще стоите ли на хотел и на отиване и на връщане? Ако да, всеки хотел ще ви извади виза поотделно.

# 18
  • София
Лени, така ще направим - София - Оман.Беше по-евтино през Дубай, но пък така ще си спестим проблемите. Дубай ще го оставим за друг път Simple Smile

# 19
защо не летиш директно до Оман - с турските авиолинии има удобни полети. Или можеш да летиш
София - Истанбул - Мускат на отиване
и Дубай - Истанбул - София на връщане

Така ще влизаш само веднъж в Дубай. В Дубай ще стоите ли на хотел и на отиване и на връщане? Ако да, всеки хотел ще ви извади виза поотделно.

точно същото предложи мъжът ми вчера. От Оман да влезете в Дубай.
какво сте планирали за Оман, къде ще ходите?

Общи условия

Активация на акаунт