Хитринки за всякакъв случай - тема 6

• 165 841
  • 882
  •   1
Отговори
# 360
И аз да ви питам - стъклена мивка, върху която стоеше сапун върху поставка с дупки ...
Стъклото вече изглежда като захабено, повърхността е гладка на пипане.
Някой да е чистил подобно нещо и с какво?
Ще опитвам с оцет, с тебешир...

# 361

Я сега кажете как да махна рисунки с фулмастер от бяла врата, боядисана с блажна боя. С препарат и гъба не се маха.

спирт

# 362
Някакви мушички са ми нападнали къщата,като винарки някакви.Как да ги изтребя имате ли идеи?Имам чувството,че се размножават.Голям ужас.

Изполваш ли някакви разтворители вкъщи?

# 363
  • МИНДЕРА
Държа на холната масичка кръгла купа с пълзящи клонки ,дали е от тях,смених водата и пак са тук ooooh!

# 364
Ако е от тях ще има муши4ки и във водата

# 365
Аз също имам мушички по саксиите и не можех да намеря как да ги преборя.  Благодаря за съветите, веднага слагам чесън, ако не стане, ще пробвам с кибритените клечки.   Hug  Странното е, че са само в едните саксии, на единия прозорец, а в другите няма (в една и съща стая).  Вече бях започнала да свиквам, не се махат и не се махат.  Наричам си ги домашни хеликоптерчета  ooooh!  Пред мрежите на прозорците също съм намирала паднали, сякаш влизат от вън.  Малки черни гадинки, определено не са винарки.

# 366
Появяват се зимата ако много се полива,пробвай с детрал.

# 367
Здравейте,

Имам следното запитване, дано някой може да ми помогне. След готвене на сьомга в тиган у нас има
ужасна миризма. Дори след цял ден проветряване не изчезва този специфичен мирис... Sad.....

# 368
Един   доста  изпитан  трик   от моето   детство   против хлъзгави  ботуши  зимата .  Имам  няколко мн   приятни  модела   ,но   се  пързалят  адски . Отдолу на подметката   залепям  лейкопласт / от  най-грубия , българския , един оражев/  .  Залепвам  върху  стъпалото  и  тока .  Не  използвайте   сатениран  лейкопласт -  ефекта  е обратен  Mr. Green

# 369
 За всякакви миризми може да кипнеш в тенджерка вода с канела ,ако искаш добави и лимон.Оставяш да поври известно време, за друго не се сещам в момента.

# 370
KokoMira благодаря!   

# 371
  • Пловдив
sisipisito както казва Syn ако имаш цветя от тях е това за чесана не го знаех но и у дома имаше мушички(от саксиите) и във всяка набодох по 2-3 клечки кибрит с барута надолу и мушичките изчезнаха

Вместо запис... Blush Това ще се пробва! Peace

# 372
  • Стара Загора
Здравейте, малкия ми художник "нарисува' хладилника с химикал. Пробвах с препарат за стъкло, с гъба, с памучна кърпа - не се маха. Знаете ли някоя тънкост за премахване? Rolling Eyes

# 373
Опитай със спирт, с паста за зъби съм премахвала от дрехи.

# 374
Здравейте хитрушки Flutter
Исках само да мрънна.  В стремежа си да изтребя черните мушички от едната саксия (само в нея имаше, и то много) сложих десетина клечки с барута надолу.  Хубавото е, че мушичките изчезнаха.  Лошото е, че или съм прекалила с клечките, или с поливането.  Растението клюмна (люта чушка).  Тъкмо беше се объркала кой сезон сме и се радвахме на чушленце.  Та като съвет към тези, които пробват с клечки - пробвайте първо с две-три, да видите ефекта.  Горкото ми чушле, уморих го  Crazy
Благодаря ви за съвета, наистина подейства!    bouquet  Следващия път ще съм по-внимателна  Blush

Общи условия

Активация на акаунт