Хитринки за всякакъв случай - тема 6

• 166 070
  • 882
  •   1
Отговори
# 375
  • МИНДЕРА
На два карирани листа съм си написала,наименования на ястия -какво евентуално бих могла да сготвя ,защото всеки път се чудя каква да приготвя за ядене.С  магнит съм прикрепила на хладилника.И като не може да ми хрумне,взимам листовете и все нещо ''изниква''  ,много ми помага тази хитринка,пробвайте и вие   ако искате:bouquet:

# 376
Сина ми все иска да чисти нещо с парцал и препарат. Но повече му харесва самото пръскане и затова опитите ми да го накарам да чисти само с мокри кърпи нямаха огромен успех. Макар да ползвам еко препарати, все пак не мога да му позволя да си пръска на воля. Затова едно празно вече шише напълних с вода и налях малко оцет и му го дадох да си го ползва. Вие имате ли някакви по хитри идеи!?

# 377
запис  Blush

# 378
Сина ми все иска да чисти нещо с парцал и препарат. Но повече му харесва самото пръскане и затова опитите ми да го накарам да чисти само с мокри кърпи нямаха огромен успех. Макар да ползвам еко препарати, все пак не мога да му позволя да си пръска на воля. Затова едно празно вече шише напълних с вода и налях малко оцет и му го дадох да си го ползва. Вие имате ли някакви по хитри идеи!?

Може да добавиш розова вода, хем ще мирише по добре от оцета.   Grinning

# 379
  • хасково
Сипете във водата малко омекотител за пране.Самата аз понякога пръскам по мебелите за свежест.

# 380
Благодаря, много добри идеи. Тъкмо имам една розова вода с изтичащ срок!
 Grinning

# 381
Освежавам килимите като ги мина със стирка потопена във вода с омекотител. Peace

# 382
Освежавам килимите като ги мина със стирка потопена във вода с омекотител. Peace

И аз така Embarassed.
А я ми кажете-изцапах си дънките с лепило-с какво мога да го изчистя?
Благодаря ви за безценните съвети-страхотни сте.

# 383
  • хасково
Аз даже не използвам парцал.Пръскам от шише с пулверизатор вода и омекотител и после минавам с прахосмукачката.Тя нали има четка-разнася го и излишното  Rolling Eyes изсмуква.В такива случаи все се сещам как майка ми като ме види да прилагам някакъв такъв трик,все казваше-Накарай мързеливия на работа,на акъл да те научи!

# 384
Какво чисти котлен камък?
Сушилника за съдове отдолу е с пластмасова табла. Отцедената вода е гнусна, лигава и мирише.
Напръсках с оцет, но мирише.

Утайка от кафе освен за маска/скраб друго приложение има ли?

# 385
  • Стара Загора
Какво чисти котлен камък?
Сушилника за съдове отдолу е с пластмасова табла. Отцедената вода е гнусна, лигава и мирише.
Напръсках с оцет, но мирише.

Нова табла  Mr. Green

# 386
  • София
Утайка от кафе освен за маска/скраб друго приложение има ли?
Майка ми я слага понякога в саксиите на цветята.

# 387
И аз знам за кафето в саксиите, било обогатявало почвата или нещо подобно. Ще ме извиняват цветарките тук   bouquet

# 388
Не гледам цветя.

# 389
И аз знам за кафето в саксиите, било обогатявало почвата или нещо подобно. Ще ме извиняват цветарките тук   bouquet
така се говори, но не ви съветвам да го правите, мухлясват саксиите, а ефектът е никакъв  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт