Хитринки за всякакъв случай - тема 6

• 164 194
  • 882
  •   1
Отговори
# 75
Имам звездички за таван, нямам с какво да ги залепя. Идеи?

# 76
  • София
двойно лепяща лепенка  Peace

# 77
  • в тристайна гарсониера :)
Здравейте момичета   bouquet
Някакви идеи как да почистя или поне да залича петно от паднала цигара върху бежов кожен диван? Умирам от яд, чисто нов диван на един час ми го ос..ха  newsm45

# 78
Ами....никак. Претапициране.

# 79
Някакви идеи как да почистя или поне да залича петно от паднала цигара върху бежов кожен диван? Умирам от яд, чисто нов диван на един час ми го ос..ха  newsm45

Не може ли от същия плат, но шоколадов цвят (по избор естествено) да си направиш кръгчета и да стане на големи точки. Ще е готино Crazy newsm78

# 80
Здравейте, от скоро съжителствам с една женска котка, с която едвам се спогаждаме и направо ми иде да  #2gunfire ... Имам следната питанка: Какъв перилен препарат може да ми препоръчате да използвам, за да не остават косми/козина по дрехите и след пране .. И как да се преборя с миризмата от котешката тоалетна  Sick някой силен ароматизатор.Въпреки, че тоалетната и се намира в банята и е силиконова и редовно се почиства, пак се разнася супер миризма из целия апартамент.

# 81

Не може ли от същия плат, но шоколадов цвят (по избор естествено) да си направиш кръгчета и да стане на големи точки. Ще е готино Crazy newsm78

rotfImao Той е кожен...не си го представям,  но ме развесели идеята ти   bouquet

# 82
двойно лепяща лепенка  Peace

doh Благодаря

# 83
  • София
За космите от котката няма спасение,ако е дългокосместа.Ползвам едни валячета,които купувам от Била за почистване на дрехите.А за тоалетната-ползвам Бенто.Нашата котешка тоалетна е на терасата.Няма никаква миризма.Който не знае,че имаме котка изобщо не може да разбере.Е,разбира се че разбира,защото котката е много любопитна и веднага се явява.

# 84
За космите - редовно ресане с котешки гребен и валяк с тиксо за падналите вече косми.
За тоалетната - всеки ден почистване на големите работи и редовно подменяне изцяло. Според мен няма голяма разлика между силиконова и друга тоалетна, размирисват се за еднакво време.

# 85
  • ...край Дунава
Здравейте, темата е страхотна и много полезна. Прочетох и 6-те страници, предните теми не съм Crazy

Да попитам, може ли някой да ми каже някоя хитринка с какво да "намажа" едни ботуши, които при ходене като се жулнат един в друг се появяват кафяви деружки по кожата. Ботушите са естествена кожа-цвят слонова кост, а подметката кафява. В момента и на двата ботуша имам кафяви линийки, които са много неприятни, опитах се да ги почистя, но пак останаха бледи черти, а кожата там като протрита Cry Ако знаете някакво мазило, което да "запечата" кожата в този участък ще съм много happy.

# 86

rotfImao Той е кожен...не си го представям,  но ме развесели идеята ти   bouquet

Е, добре де, кожени точки не могат ли да станат?  Crazy Не съм видяла, пропуснала съм  тази подробност, идзвинете Crazy

Вместо ново канапе си е за предпочитане май   bouquet

# 87
Май е по-добре петънце от цигара, отколкото кожени точки. Петното може и да не се забележи, ама точките...  ooooh! Въпрос на вкус все пак

# 88
  • на Дъждовен остров

Като ти прочетох поста и настръхнах.  Ние купихме кожен диван преди около месец.  В нас не с епуши, а гостите ни ги караме да пушат от вън.  Моя съпруг много държеше на кожен диван и няколко дни след като го купихме видял в една къща как от сядане и обягане кожата се протрила.  Та сега държи като сядаме да го покриваме с нещо (супер селска идея, ама като се сетя какви пари дадохем за него и селенията ми се изпарява ).

Относно твоя проблем най добре не го прави нищо.  Според мен с времето ще се заличи или поне замъгли.  Никакви аранжировки няма да помогнат.  Просто ако можеш наложи забрана да се пуши край дивана от сега, ама не знам дали ще успееш.

# 89

Като ти прочетох поста и настръхнах.  Ние купихме кожен диван преди около месец.  В нас не с епуши, а гостите ни ги караме да пушат от вън.  Моя съпруг много държеше на кожен диван и няколко дни след като го купихме видял в една къща как от сядане и обягане кожата се протрила.  Та сега държи като сядаме да го покриваме с нещо (супер селска идея, ама като се сетя какви пари дадохем за него и селенията ми се изпарява ).

Относно твоя проблем най добре не го прави нищо.  Според мен с времето ще се заличи или поне замъгли.  Никакви аранжировки няма да помогнат.  Просто ако можеш наложи забрана да се пуши край дивана от сега, ама не знам дали ще успееш.

То беше ясно че ще му робуваме на този диван, защото е светъл цвят. Ще се заличи да, и аз така мисля. То никой в нас не пуши, гостенка на сина ми го изгори, яд ме е,че нямаше и час от както го сложихме, не му се нарадвахме даже. Детето милото яко се беше притеснил, но в крайна сметка никой не е умрял така че здраве да е  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт