Хитринки за всякакъв случай - тема 6

• 164 867
  • 882
  •   1
Отговори
# 585
Аз намазвам пантите с крем за ръце. bowuu

# 586
  • Пловдив
Момичета,моля за помощ  Hug Снощи си пуснах всичките бели блузички уж да си ги изпера  Crazy и пускам си пералнята на 60 градуса,викам си ей сега ще станат белички ...супер.Само че както си стоя и поглеждам към пералнята и какво да видя  smile3511 розов сутиен се върти заедно с тях  smile3514 Гледам водата розова,ама розова  smile3515 Изчаках да изпомпи водата,спрях пералнята,извадих сутиена но беше късно  newsm18 всичко станало розово.Та единственото нещо за което се сещам е Вениш... нещо друго бихте ли ми препоръчали?
Благодарско предварително!

# 587
  • София
Ето тука го обсъждаха надълго този въпрос  Simple Smile

# 588
Момичета,моля за помощ  Hug Снощи си пуснах всичките бели блузички уж да си ги изпера  Crazy и пускам си пералнята на 60 градуса,викам си ей сега ще станат белички ...супер.Само че както си стоя и поглеждам към пералнята и какво да видя  smile3511 розов сутиен се върти заедно с тях  smile3514 Гледам водата розова,ама розова  smile3515 Изчаках да изпомпи водата,спрях пералнята,извадих сутиена но беше късно  newsm18 всичко станало розово.Та единственото нещо за което се сещам е Вениш... нещо друго бихте ли ми препоръчали?
Благодарско предварително!
Имах подобен случай- една черена риза на майка ми оцвети сучъра ми и от бяло  синьо стана синьо и розово. Вярно, че спортен, но беше нов  мнгоо му държах. Препоръчаха ми Spot  едно такова лилаво с едно пате Не вярвах, но го купих. Евтин е. С първото изпиране още се оправиха нещата и сега жилетката ми си е пак беличка. Няма и следа, нито петна. Ако решиш пробвай! Peace

# 589
  • Пловдив
Благодаря ти tinki_15   bouquet ще пробвам.А в големите магазини ли го има?Понеже не съм му обръщала внимание и не съм го виждала.
Благодаря ти и на теб Milena*  Peace

# 590
  • хасково
Даже и в кварталните магазини го има.

# 591
  • София
Даже по-скоро в кварталните магазини може да го намериш, за хипермаркетите не съм сигурна дали го има. Аз ползвам този Спот, но директно върху петната от бебешки храни, не добавям в пералнята. Досега само с едно оцветяване от ябълка не успя да се справи, но предполагам причината беше, че се забавих с третирането на петното.

# 592
  • Пловдив
Аха,добре ще го потърся,благодаря ви!   bouquet

# 593
Привет!  bouquet
Търсих отговор на моят въпрос...но не открих...
та, въпросът ми е:
Купих си преди 2 месеца анцунг - изкуствена материя е и има мн странна миризма. Изпрах го сигурно вече 5 пъти без да мога да го нося, защото миризмата е ужасна...
Дайте съвет  Praynig

# 594
Привет!  bouquet
Търсих отговор на моят въпрос...но не открих...
та, въпросът ми е:
Купих си преди 2 месеца анцунг - изкуствена материя е и има мн странна миризма. Изпрах го сигурно вече 5 пъти без да мога да го нося, защото миризмата е ужасна...
Дайте съвет  Praynig
ложи го в гардероба с нещо , което има силна миризма.Аз имах такав чанта и от мокрите кърпички и разни неща вътре постепенно се оправи. НО за жалост понякога пак се усеща.Явно е от материала нещо Rolling Eyes

# 595

[/quote]
ложи го в гардероба с нещо , което има силна миризма.Аз имах такав чанта и от мокрите кърпички и разни неща вътре постепенно се оправи. НО за жалост понякога пак се усеща.Явно е от материала нещо Rolling Eyes
[/quote]
това не помага...1 седмица го пробвах  Thinking

# 596
съжалявам нямам други идеи. Явно си е от плата и материала, по- скоро преработката му. Пробвала ли си да стои накиснато ден два в нещо- розова вода или някакъв ароматизатор?

# 597
Тази тема съм я изпуснала.

Когато отварям домати от консерва за готвене и не ми е необходимо цялото количество, остатъка пресипвам в стъклен буркан с винт и пъхам в хладилника. Така доматите издържат дълго време (или до следващото готвене), без да се получи окисляване от металната консерва.

Когато отворя кисело мляко, но то не се изяжда цялото, ползвам прозрачните капачки на малките Активия, за да затворя вече отворената кофичка с кисело мляко.

# 598
Това с капачките Активия е доста хитро! Не ги ям, и нямаше да се досетя. Аз сега започнах да си замразявам череши и въобще плодове, на порции. За лятото - само вадя, слагам в купа с едно кисело мляко, и ми се получава перфектната разхладителна напитка. Не знам колко е за тая тема, ама реших да напиша, че да не е спам.  Peace

# 599
За доматите и най-вече за доматеното пюре,понеже никога не слагам цяла опаковка/просто не обичаме много доматени манджи/ и аз пресипвам в стъклен буркан,но отгоре сипвам и малко олио или зехтин-така удължавам доста трайността-иначе често се случва да се появи плесен отгоре/ако не го оползотворя бързо/.

Общи условия

Активация на акаунт