Хитринки за всякакъв случай - тема 6

• 164 269
  • 882
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
iveeeta, не знам как се почиства двойно залепващо, но се сещам, че има лентички, които са много удобни за тази цел, но пак не зная как да ги намериш в БГ.  Казват се Command Strips, сигурна съм, че 3М ги има навсякъде.  Ето как изглеждат
Скрит текст:

Не оставят петна и не повреждат стената.  Успех  Peace

Видях ги в един строителен магазин, но не погледнах как се казват на български. 12 лентички струваха около 4,50 лв.

# 691
  • последна надежда
Благодаря за отговорите!
Направих декорацията на прозореца. Едни полянки, цветенца...Ще я махам чак наесен когато лятната темаспре да е актуална. Тогава ще дам отчет за почистването.
Пък ако почистя лесно, може и есенна украса да направя.

# 692
  • МИНДЕРА
В едни чекмеджета тип джъмбо на терасата,са се настанили оси и няма спасение,кажете какво може да се направи ,което да е ефикасно  bouquet

# 693
Какво сте изпробвали до сега, спрей против летящи насекоми би свършил работа според мен, пръскайте вечер.Може да питате в някоя ветеринарна аптека...

# 694
  • в града на атомното слънце :)
В едни чекмеджета тип джъмбо на терасата,са се настанили оси и няма спасение,кажете какво може да се направи ,което да е ефикасно  bouquet

Аз се отървах от осите и питата, която си бяха направили в пластмасовата маса на терасата ми с Райд за насекоми  Peace .

# 695
  • МИНДЕРА
ще опитам с райд,до сега няколко пити изхвърлях и пак се настаняват,напръсках с лавандула и не не искат да си идат Shocked

# 696
У дома ги изгорихме с дезодорант - пръска се и отдолу запалваш със запалка. Става като горелка и повече не са идвали. Преди това бяхме пръскали с няколко препарата, но все се връщаха.

# 697
Боядисвах едно момиче с безамонячна боя за коса и съм накапала килима! Много късно забелязах петната и сега не мога да ги изтрия! Моля за съвет!

# 698
здравейте и в тази тема!
сложих си в банята плетени малки кошчета с капачета, мисля че са нещо като слама
обаче мухлясаха и сега се чудя как да ги почистя, не искам да ги хвърлям  Praynig

# 699
здравейте и в тази тема!
сложих си в банята плетени малки кошчета с капачета, мисля че са нещо като слама
обаче мухлясаха и сега се чудя как да ги почистя, не искам да ги хвърлям  Praynig
ние имаме нещо подобно, точно поради тия ми опасения, т.к. нямаме прозорец в банята, а само вентилатор, не сме ги слагали така.
боядисала съм ги с бял латекс, обаче дисповит, за тавани срещу мухъл, и отгоре ги запечатах с лак, не помня какъв беше, нещо останало от нейде. Екстра са, чистя ги с четка с мек косъм от тия за дрехи и сапунена пяна.
Иначе мухъл трудно се чисти от такова нещо и дори да се изчисти, пак може да хване.
Предполагам, че ако ги изчистите с вода и ги лакирате, ще има ефект.

# 700
Аз имам проблем с мравки, какво ли не опитах и никакъв реултат. Сградата е на 5 години как е възможно се чудя да има такъв проблем..  #Cussing out Ще се радвам ако някой сподели опита си с изтребването им.

# 701
Аз имам проблем с мравки, какво ли не опитах и никакъв реултат. Сградата е на 5 години как е възможно се чудя да има такъв проблем..  #Cussing out Ще се радвам ако някой сподели опита си с изтребването им.

Насипва се сол по пътечката им. Или кори от лимон.

# 702
  • София
здравейте и в тази тема!
Напръскай ги с препарат против мухъл - например Саво. Ще се махне.

# 703

Насипва се сол по пътечката им. Или кори от лимон.
И при мен е помагало резенче лимон, сложена на вратата/мястото, от където влизат.

# 704
  • София
Талк. Обърква ги и губят следите си. После сами изчезват.

Общи условия

Активация на акаунт