Хитринки за всякакъв случай - тема 6

• 164 253
  • 882
  •   1
Отговори
# 720
Момичета дайте съвет как да почистя бял налеп по дъното на парния стерилизатор доколкото си спомням ставаше с оцет ?

от кауфланд си купуваш един препарат ПУЛИРАПИД ( там е най-евтин) - с неги си измиваш и батерийте и плочките в банята и кухнята - за мен е страхотен.

# 721
  • В Голямото село
Сигурно съм последната сетила се, но тази идея я видях наскоро и много ми допадна - само като си помисля колко такива закачалки съм изхвърлила без да подозирам че могат да послужат за нещо полезно...

# 722
  • Там, където ме обичат
Сигурно съм последната сетила се, но тази идея я видях наскоро и много ми допадна - само като си помисля колко такива закачалки съм изхвърлила без да подозирам че могат да послужат за нещо полезно...
Страхотно, да бях видяла по-рано, щях да спестя от парите, дето ги давам за едни щипки, точно за такива пакети.

# 723
  • МИНДЕРА
Момичета ,кажете някакво трикче за финно изчистване на поизоставена фурна,искам да блесне Whistling WhistlingТъркане падна ,но ефекта който исках да постигна не е задоволяващ.използвах зебра и медикс грил.Четох за амоняк във фурната,пробвах и този метод,не ми допадна.Ако някой каже изпробвана и ефективна хитринка,много ще се радвам.Благодаря предварително

# 724
Дайте идея, как да съхраня свежи пресните подправки по-дълго време в хладилника (например босилек). Като ги оставя в найлонов плик в отделението за полодове и зеленяуци става горе долу, но ако знаете друг трик споделяйте! Laughing

# 725
ranimi, пробвала съм с нарязан и осолен магданоз в буканче, може да опиташ с босилека;)

# 726
добре де, ако изпера в леген маратонките, после как да ги изсуша   newsm78 няма ли да замиришат на лошо ако не изсъхнат добре

# 727
добре де, ако изпера в леген маратонките, после как да ги изсуша   newsm78 няма ли да замиришат на лошо ако не изсъхнат добре

При температурите в момента няма как да не изсъхнат ...
На мен до сега не са ми сасе вмирисвали прани обувки. Случвало ми се е обаче текстил да пожълтее.

# 728

Може да ги пуснеш на кратка цетрофуга, но може и на ръка да изцедиш водата.
Ако изсъхнат добре на въздух, няма да се вмиришат.
Стелките махни и тях изпери и изсуши отделно. За да не се вмирише маратонката, тя трябва да изсъхне много добре.

# 729
Маратонки аз пера на най кратката програма в пералнята,няма проблем от към изсъхване и вмирисване(даже зимата).Белите наистина пожълтяват,но и на ръка да са пак ще пожълтеят.

# 730
Момичета ,кажете някакво трикче за финно изчистване на поизоставена фурна,искам да блесне Whistling WhistlingТъркане падна ,но ефекта който исках да постигна не е задоволяващ.използвах зебра и медикс грил.Четох за амоняк във фурната,пробвах и този метод,не ми допадна.Ако някой каже изпробвана и ефективна хитринка,много ще се радвам.Благодаря предварително
Пробвай с Меглио.За мен това е един от добрите препарати.Ина4е аз имам един перфектен, с който се запасих за още 3г. напред.Предопредиха ме ,4е фирмата е пред фалит Confused

# 731

А1 за загоряли мазнини.

# 732
Здравейте момичета!Как да отстраня гадна миризма от обувки изкуствена кожа?Да накисна с някакъв препарат?Имам чувството,че ако ги сложа в пералнята ще се разлепи подметката.Почти не са носени и ми се иска да се използват чат-пат като резервен вариант.Те с тази цел си бяха купени инцидентно в адски дъжд.

# 733
ranimi, пробвала съм с нарязан и осолен магданоз в буканче, може да опиташ с босилека;)
Нарязан и в бурканче и в камерата. Според мен ще стане. Peace

# 734
Нарязан и в бурканче и в камерата. Според мен ще стане. Peace
Аз имах предвид - в хладилника - да е подръка;)

Общи условия

Активация на акаунт