Лятото дойде, а декемврийското коремче все повече расте.

• 25 798
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Дуденка честито, ще чакаме с нетърпение снимки от голямото събитие Peace

# 661
По принцип и аз ги гледах тези преносимите кошари и ми харесват като цяло. Единствено се зачудих дали са достатъчно стабилни и издръжливи и ми се стори, че дървените са някак си по-стабилна работа.. Още не съм решила окончателно де

# 662
По принцип и аз ги гледах тези преносимите кошари и ми харесват като цяло. Единствено се зачудих дали са достатъчно стабилни и издръжливи и ми се стори, че дървените са някак си по-стабилна работа.. Още не съм решила окончателно де
Да ти кажа за мое огромно учудване, моята дъщеря сега е в България и са и купили от тези кошарки сглобяемите и тя спи в нея даже на горното ниво, без проблем се събира даже Shocked а е на 2г и 3мес вече, та ако ти се струва стабилна би могла да ти върши работа най-малко 2 години Peace

# 663
аз мисля да вземем преносима кошара и дървено легло кошара за спалнята, а преносимата кошара да е в хола когато сме там беб да е при нас, а и не искам да я уча на ръце или на вибриращи шезлонзи или някакви подобни,както се научи,мисля понеже ще е момиче изобщо да не я дундуркаме на ръце,а да си заспива сама с музикалната играчка само...а и всякакви баби и роднини да не я взимат и глезят, мисля , че е важно ...щом е нахранено ,преобуто и чисто, всякакъв друг рев е от глезотия
моята братовчедка много сгреши с тези неща, а и се уча от нея какво Не трябва да правя, да не говорим, че племеницата е на 9 мес и яде през нощта 2 пъти
 Stop Stop Stop

стабилни са преносимите кошари

# 664
  • Sofia
Привет дами  
Тея дни нещо нямам вдъхновение да пиша само ви чета.

Ама сега да се изкажа и аз за леглата.Ние за дъщеря ми купихме голямо дървено , което вече е трансформирано в юношеско.Сега за бебо се чудя какво да взема  newsm78 аз искам преносима кошарка Ивон имаше такава , но я ползвахме само за път,в хола стоеше при мен като поодрасна малко и при бабите като ходихме.Мисля такава да вземем защото така или иначе след може би 2 години ще трябва да правим голяма детска стая и на всеки ще се купи легълце и ще са комплект.От друга страна като се замисля като купя преносима кошара ще трябва и скрин за дрехите на бебо  ooooh! , който ще заема място което аз нямам  Whistling

И така дилемата е голяма.И всички мами които пишат , че ще вземат преносима заради това че е малка и компактна помислете и за дрехите , че ще трябва да се съхранят някъде.Докато с дървените поне до някъде е решен проблема , че има чекмедженца.

А финансово като се замисли човек преносимите са от 150 - 250 лв , а има и дървени обикновени легълца само с 2 чекмеджета отдолу и пак са на тази цена.

Иначе кошарите мисля че са доста издръжливи на кумувете малката спеше почти до 3 годинки в нея  Peace

# 665
  • USA
Здравейте момичета,Честито на празнуващтите  bouquet
Да кажа за йогата аз я почнах в къщи преди около 2-3 седмици и съм много доволна.Определено си мисля,че доста от болежките в гърба и кръста изчезват и имам повече енергия. Peace
За кърменето аз съм за,но не знам как го правят мамите на по-големи деца особено като за никнат тези остри зъбки Shocked

# 666
Здравейте момичета,Честито на празнуващтите  bouquet
Да кажа за йогата аз я почнах в къщи преди около 2-3 седмици и съм много доволна.Определено си мисля,че доста от болежките в гърба и кръста изчезват и имам повече енергия. Peace
За кърменето аз съм за,но не знам как го правят мамите на по-големи деца особено като за никнат тези остри зъбки Shocked

според мен е мит за кърменето колкото повече толкова по- добре...след 6, 8 до 1 година кърмене е нормално, но после ми се струва малко от глезотия, а и кърмата става по-рядка
Ноооо всеки си преценява сам за себе си
аз мисля да не кърмя до след година,но ще видим какъв акъл ще ми дойде до тогава
 Grinning Grinning Grinning

# 667
Относно гушкането на бебето, аз съм на мнения, че такова не трябва да се отказва. Гушкала съм дъщеря ми, когато е плачела и смятам, че и за двете беше по-добре. От рано си стана достатъчно самостоятелна и възпитана. Моите родители дори се шегуват, че сме я дресирали да пита за всяко нещо. Изобщо не е разглезена. Познавам друга майка, която не гушкаше бебето си до годинка след това стана още по-капризно, започна едно търкаляне по земята за всяко нещо. Така че всеки решава сам за своето дете и не трябва да критикува останалите. Подходът си е индивидуален и крайния резултат също Simple Smile

# 668
А това колко често ще се буди и ще яде през нощта. На площадката познавам деца на 2.5г, които стават да си похапват, едва ли е от гушкането... Simple Smile

# 669
здравейте мами,
при нас новините не са добри утре ни вкарват в болница за допълнителни изследвания и заради високата глюкоза в кръвта.мъжа ми като чу мн се уплаши,аз още повече,че се пазарих с доктора,но............ Sick
интересно е че урината ми е чиста,но  кръвта не е.нямам обичайните симптоми за гестационен диабет,но доктора каза или инжекции или цезарево в 22г.с. #Cussing out.
съжалявам,но неми се пише повече отивам да поспя и да се наплача............. Cry

лек ден

# 670
Ох как няма да го гушкам   Laughing няма да го оставя да диша ... само да излезе Simple Smile Поне първите дни със сигурност , ако не е много ревливо и да развалим "дослука" от рано ,ще го гушкам много Mr. Green

# 671
здравейте мами,
при нас новините не са добри утре ни вкарват в болница за допълнителни изследвания и заради високата глюкоза в кръвта.мъжа ми като чу мн се уплаши,аз още повече,че се пазарих с доктора,но............ Sick
интересно е че урината ми е чиста,но  кръвта не е.нямам обичайните симптоми за гестационен диабет,но доктора каза или инжекции или цезарево в 22г.с. #Cussing out.
съжалявам,но неми се пише повече отивам да поспя и да се наплача............. Cry

лек ден

Моля те не се отчайвай.Кураж,сигурно е ужасно трудно!!! Успокой се и вземи решение на трезва глава.Потърси и второ мнение... Confused Лоша работа като стане така..живота е пълен с кви ли не гадости за съжаление и ни ги сервира постоянно...Късмет ти пожелавам !

# 672
  • София
здравейте мами,

лек ден

Мила, горе главата. Всичко ще бъде наред. Бебето ще се роди живо и здраво. Стискам ти палци всичко да е ОК . Успех !!!   bouquet

# 673
tionagb  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed късмет.

# 674
  • USA
tionagb кураж.Ще се молим всичко да се нареди при вас  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт