Априлки 2012, тук се съберете и радостта си споделете!

• 36 844
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
s kov горе главата,няма място за лоши помисли в нашите глави,въпреки че и аз от време на време ги имам.
Аз ве4е не мога да ходя с панталоните,които носих до сега.Определено имам коремче.Днес си купих дънки за бременни и един спортен панталон с широк ластичен колан.Иначе няма с какво да ходя.
Мили момичета,аз също ве4е не крия новината за бременността,не се притеснявам да казвам,ако ме попитат,е всеки случай не тръбя по улиците. Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 19:06 от mirenamell

# 676
Здравейте, ако може да ме добавите към вашия списък с априлски кандидат-мами: термина ми е 11.04. 2012 г. На 36 год. от гр. Плевен, първа бременност.Ще се радвам да споделяме заедно радости и вълнения!

# 677
  • Бургас
Момичета, това с емоциите и мен до голяма степен ме мъчи. Аз не се разстройвам, в смисъл да плача, но толкова лесно се ядосвам, направо като вулкан. Ако някой ме изнерви на работа (основно там са ми нервите), направо до късно през нощта го мисля. Опитвам се да се настройвам положително и да влагам самопсихология, но... трудна работа...
Иначе, s_kov, специално се обръщам към теб, заради някои изречения, които имам чувството, че аз съм писала преди да разбера за бременността си, самият факт, че ни се е случило това чудо за мен е потвърждение, че някой там горе ни обича и иска да сме щастливи. В този момент лично аз се чувствам една истинска късметлийка Simple Smile Да ви кажа и как се спасявам от лоши мисли, започвам да си представям разни хубави неща за бъдещето, дори и понякога глупави, като например какви дрешки ще купувам, как ще го обличам и т.н. Просто като поглед отстрани в бъдещето, много ми помага.
Blue sky, супер много ще се радвам да се виждаме, а защо не и организирано. Времето ще предразполага за хубави общи разходки Mr. Green
Искам също да попитам има ли бъдещи мами с домашни любимци? Аз имам куче на 2 години, което обожавам. Вече започнах да получавам добронамерени съвети да се разделям с него. Малко се притеснявам, като се появи бебето, дай Боже, дали ще се справям с битовизма на ниво, но преди да опитам няма да правя планове да се разделям с любимото си куче, което за мен е в известен смисъл и като дете.
Ох, май доста дълго се получи, ама така е като само чета няколко седмици Mr. Green

# 678
И аз имах куче преди да родя Simple Smile И мнооого готино си играеха с бебока Simple Smile
Майка ми понякога го взимаше (кучето), че да не лудвам с двете деца Simple Smile
Но за съжаление почина горе-долу година след като родих Sad
Сега дребния пак ми мрънка за куче, коте.. ама за момента сме на риби  Mr. Green
А и вече ще си има "жива играчка" та се надявам малко да позабрави момента с домашните любимци, защото определено ми идва доста нанагорно  Rolling Eyes

# 679
Здавейте момичета!
Реших да споделя моят начин за справяне с лошите мисли! Дано помогне и на вас!!!

# 680
Здавейте момичета!
Реших да споделя моят начин за справяне с лошите мисли! Дано помогне и на вас!!!

И аз си пея таз песничка като се сдухам Simple Smile
Благодаря ти!

# 681
 да се похваля- днес бяхме на  ранен ултразвук-9 седмица, 25 мм,вече имаме мозък, ръце и крака /по-скоро израстъци:)/ аз ипървата бременност и сега ходя  в МЦ Фемина и съм доволна.

# 682
  • Бургас
Лелеееее и аз съм вече в списъка, благодаря s_kov Hug Не можеш да си представиш каква усмивка съм разтеглила по твоя вина Mr. Green
duhi_puhi, аз също си представям (както споделих понякога и нарочно Mr. Green) разни весели моменти за куч и бебчо. Гледах доста клипчета в Интернет, като попадна на някое ще го постна и за вас да се развеселите, на кучета и бебета- много забавна конфигурация по мое мнение Grinning

ПП: tsvetti, тази песничка си я спомням от училище, мисля, че в 5 клас я учихме, и аз си я пея понякога... Simple Smile

# 683
Не се препоръчва при раждането да има котка, защото се качват повече по мебелите, летят косми и т.н., за куче не знам да е проблем. Обикновено до 1-вата годинка се изисква да няма домашен любимец, защото те първа детето създава имунна система, но след това даже е добре за имунитета. Аз като съм била на годинка сме имали кралски пудел, който е дърпал количката, а мама спокойно е оставяла количката, като е примерно за нещо дребно в магазина, кучето е ръмжало и всички са я заобикаляли  Laughing

# 684
Не се препоръчва при раждането да има котка, защото се качват повече по мебелите, летят косми и т.н., за куче не знам да е проблем. Обикновено до 1-вата годинка се изисква да няма домашен любимец, защото те първа детето създава имунна система, но след това даже е добре за имунитета.
За котката и животните по принцип проблем най-вече е токсоплазмозата. А всички други космени и т.н. ексри едва ли биха били проблем за човек, който вече живее с това животинче, а няма тепърва да го взима с бебето Simple Smile
Иначе против има много.. но има против за много неща Simple Smile Който си живее с животно едва ли би се отказал от него... Напротив! Просто е трудно да се обръща внимание и на животното (достатъчно) и на бебето.. но с всичко се свиква Simple Smile
За имунитета - моето на 5м. пълзеше вече и лижеше пода.. ама да чукна на дърво добре му се е отразило  Laughing
Не се връзвайте прекалено на книжките  Wink

# 685
Момичета,да ви пита,от време на време ми става студено,побиват ме студени тръпки,после изведнъж се чувствам леко загрята,все едно имам температура,но като я меря,уж нямам,само веднъж видях 37.1-37.2.Някой има ли подобни усещания?На хормоните ли се дължи това?

# 686
И аз съм така от 2-3 дни, разбирам какво им е на жените в критическата #Crazy. От много студено, в следващия момент ми става горещо. От хормоните е.

# 687
  • sofia
Момичета,да ви пита,от време на време ми става студено,побиват ме студени тръпки,после изведнъж се чувствам леко загрята,все едно имам температура,но като я меря,уж нямам,само веднъж видях 37.1-37.2.Някой има ли подобни усещания?На хормоните ли се дължи това?

mirenamell, и аз се чувствам по същия начин!!! По цяла нощ ми е ту студено, ту горещо! Laughing А днес цял ден ми беше супер студено... Crazy Сигурно е от хормоните! Wink

# 688
silence,anichka,  как ме успокоихте само,значи не съм сама,и всички около мен като ми говорят колко горещо им било,а аз все настръхнала или пък обратно.А и като се има предвид че съм на утрогестам 3*2,значи явно си оказва влияние

# 689

mirenamell, и аз се чувствам по същия начин!!! По цяла нощ ми е ту студено, ту горещо! Laughing А днес цял ден ми беше супер студено... Crazy Сигурно е от хормоните! Wink
Аз по цял ден умирам от студ, не давам на колегата да пуска климатика (още от миналата седмица),но добре че таз седмица съм сама.. че се грея на слънце  Crazy Ръцете ми са лед!
А нощес като се събудя умирам от жега и не ми стига въздуха Simple Smile А всичко е отворено.. и не е никак топло.
Щурава работа  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт