За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 26

• 19 965
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • Sunshine state
да забъркам равни части мед, олио и ракия и да давам по 1 ч. л. при нужда.
Ракия?!  Shocked  А самата комбинация мед+олио ми се вижда...  Sick

# 691
  • София
desitoo така са откашлящите сиропи, за да изкашля детето спокойно  каквото има, преди да си легне да спи...то и АЦЦ е така.

# 692
2 шишета + стъкло. паразитите са шише + стъкло, микробиологията шишенце.

Много благодаря Simple Smile

Това с мед, олио и ракия съм го пила, има ефект, но си мисля, че не е много подходящо за толкова малки деца.

# 693
Здравейте,извинявайте мами че нахлувам в темичка ви и незнам дали тук е мястото,искам да попитам знаете ли след колко време действа Нурофена на температурата!В 17 часа имахме 38,7,дадох му необходимата дозировка,но до сега температурата е 37,7 ,още я поддържа и е страшно отпаднал!Благодаря ви предварително!

# 694
  • София
eми подействал е, свалил е цял градус.

# 695
  • Sunshine state
hriskata8610 ,както и Angel_Dust ти каза,сиропът е подействал.37.7 е добра температура.Нормално е да е отпаднал,след като е имал температура.  Peace

# 696
Пак се е вдигнала на 38,7 Sad !Ужасно гори,правя му компреси със оцет ,но и те не помагат!Сега дадох 5 капки хексалгин!Дано те да помогнат!

# 697
  • София
за такава Т хексалгин не бих дала аз... особенно на две годишно...

# 698
  • Шумен
Благодаря за бързите отговори, момичета  Hug
Т не бива да се сваля ударно, опасно е. Опитай да свалиш с хладка вана, без да мокриш главата. Аз ги насапунисвам хубаво и ги оставам с пяната за кратко, после отмивам. Но то е защото нямаме вана и ги бутам под душа.

# 699
  • София
хладката вана всъщност не трябва да е много хладка а 1 гадус под  моментната Т...т.е. при 39 Т, 38 да е водата...няма проблем и с душ да обливаш...

# 700
the ladybird, ще прогука, споко.
Моето дете например много късно започна да се смее на глас. Чак към 5-тия си месец.

hriskata8610, не се плаши от температурата. Хексалгин се дава при висока температура, над 39 и нагоре.
Повишената температура е автоимунен отговор на организма, за да пребори вирусната атака. Сваляйки я, ти пречиш на детето да се справи само.
За тази температура редувай Нурофен с Панадол, през 4 часа.
Всъщност преди всичко е добре педиатърът да види детето. Той ще предпише лечение, ако е необходимо.

Много рано плъзнаха гадните вируси.

# 701
  • София
да...рано-рано...на моят три дни на градина му трябваха, сега си е с хремата и променливо запушени уши...супер ме е яд как може, цяло лято да  си е здрав и в градината само за три дни веднага да лепне нещо...

# 702
  • София
Хриската, щом си дала хексалгин ще помогне.
Давах на моя син, но той няколко дена поддържа над 39. Около 38 давам панадол, но за мое щастие рядко се случва.
Последният път при 39,6 се замислих за хладка баня, но се размина.
Пожелавам бързо оздравяване.

Sourcherry, Алекс иска при децата в градината. Забрави и болест и всичко. Дано не се разболее пак. Утре с баща му ще ходят за бележка от педиатърката и ще го заведе в градината.
Твоя тръгна ли?

# 703
Мари, тръгна от 19-ти септември. Засега е ок.
Давам Ехиначи на Волмарк. Когато го взема от градина започвам с пресните плодови атаки, нося и морковче, краставица и така. Като луда явно изглеждам отстрани, ама не ми пука.
Дано не повлечете т.нар. "Опашка на АБ"!

Днес като го взех се засякохме с едно от момиченцата в групата му. Със страшна мокра кашлица. Бабата се оплака, че детето е така след 3 дни ходене на градина+запушен нос, а имат бебе на 2 месеца вкъщи. И то било така.

Ейнджъл, и моята чуденка е такава. 3 месеца беше вкъщи, абсолютно здрав. Сега ще видим как ще е.

Записах го на плуване днес. На Спартак ще ходи, 2 пъти седмично. Дано доведе до каляване.

# 704
да забъркам равни части мед, олио и ракия и да давам по 1 ч. л. при нужда.
Ракия?!  Shocked  А самата комбинация мед+олио ми се вижда...  Sick
Това в малко променен вариант Simple Smile
Равни части зехтин, мед и сок от изцеден лимон  Peace

Общи условия

Активация на акаунт