Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за кухненските ъгли?
Какво мислите за водоустойчивата лайстна на мивката?
Какво мислите за кошчетата за боклук с отвор директно върху кухненския плот?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за кухненските ъгли?
-
Какво мислите за водоустойчивата лайстна на мивката?
Водоустойчивата лайстна на мивката е от съществено значение за предотвратяване на проникването на вода под плота. По време на по-интензивно почистване водата може да се просмуче под перваза. За да се предотврати това, монтажът трябва да бъде извършен правилно и да се използва силикон за уплътняване.
-
Какво мислите за кошчетата за боклук с отвор директно върху кухненския плот?
-
Какви са ползите от високия кухненски плот?
-
Какви са предимствата на ниския кухненски плот?
И ние избрахме тази серия на Горенйе, само че черна, а котлнотите са само двойка. Ако по-рано бях видяла модернистичните сигурно щяхме да купим тях- яко разчупват стереотипи!
Тогава как щяха да ги завъртят, че да не нагрява лайсната? Освен това не стотици, а хиляди котлони двойка са били монтирани така и хората ги ползват без проблем. За първи път чувам, че не може
. По 60см няма да има със сигурност, но по 30 ще има и май ще се падат централно на фурната. Веднъж да се приключи и да си отдъхна... голям зор, вчера от нерви не съм яла...
На мен ми е далече този момент - след 2 седмици, в най- добрия случай, иначе след 3 седмици...
като платиш всичко после иди ги търси. Много несериозна работа, а уж добра фирма
.
) и си видях новата кухня за пръв път. Бързам да ви я покажа, макар че снимките са с доста кофти качество, а и както се вижда е все още доста мръсна - както са ми я оставили майсторите след монтажа