Набор 92 - студентската скамейка ви зове!

• 32 003
  • 450
  •   1
Отговори
# 435
  • София
На вниманието на студентите по икономика - http://www.bma-bg.org/bg/announcements/bma-essay2013

# 436
  • София
Благодаря, Ironic   bouquet!

Ще препратя на сина ми, дано да има време да напише. Сега е предсесийно-сесийно време и учи, та пушек се вдига.  В библиотеката скоро ще му издадат адресна регистрация  Joy Joy.

# 437
  • София
Ива*, дъщеря ми буквално отваря и затваря Bib. Grinning
Дори един ден беше отишла погрешка 1/2 час по-рано. ooooh!
Не мога да си позная детето! Пу-пу...

# 438
  • София
Хей хей  Hug

Как сте готини мами  Heart Eyes

# 439
  • София
Ааа Мина, не така!
След дълго отсъствие се полага дълъг пост! Laughing
Моето дете се прибира другата седмица за месец и съм много щастлива. Heart Eyes

# 440
Моето дете вече е във ваканция до началото на април, когато ще станат ясни и резултатите от изпитите. Имала някакво домашно, което щяло да й отнеме няколко дни в библиотеката. И въобще не мисли да се връща  Cry Като я питах защо, каза - какво ще правя там! Това е положението...

# 441
  • София
irenapleven,
не й харесва специалността или обучението?

# 442
  • Талант на 2012,2013 г.
Мина... Hug Heart Eyes

Моето дете за момента загърби учението... Sad

Работи с пълна сила и изцяло се е отдал на това да може да опази татко си жив... Непрекъснато е с нас по болниците, много ни помага.

Каза, че без нас е нищо. И че няма нищо по-важно от семейството...

# 443
Ironic, след твоя пост видях колко двусмислено съм се изразила. Детето си е там, не ще да си идва тук. Това нейно "какво ще правя там" се отнася за Плевен  Laughing Иска да си стои в Германско даже и през ваканцията. Всичко й харесва там, по Коледа нямаше търпение да си тръгне нататък.

# 444
Марѝ , сега прочетох поста ти, писали сме едновременно. Стискам палци всичко да се оправи!

# 445
  • Талант на 2012,2013 г.
irenapleven, благодаря ти... нещата са тежки...борим се, предстоят още много тежки месеци... Понякога съм на ръба, но имам това слънчице синът ни.И жаждата за живот на моят мъж. Опората ми е в тях и продължаваме борбата. Заедно. Ако има сила, ако има нещо, ако има някой, който да раздава справедливост то трябва да се спре при нас... Rolling Eyes Praynig

# 446
  • София
Марѝ,
съпричастна съм към изпитанията и страданието, през което преминавате цялото семейство! Hug
Прегръщам те и се надявам да излезете победители в борбата с болестта! Praynig
irenapleven   Peace

# 447
  • София
Марѝ, стискам палци всичко да се развие по най-добрия начин и лошото скоро да е зад вас Hug.

Днес мина първият изпит от сесията на сина ми, обади ми се много развълнуван и доволен. Мисли, че много добре се е справил. Силно се надявам на това, защото вложи много усилия (този е един от ключовите предмети на специалността, от най-тежките), а винаги сме говорили, че трудът се възнаграждава.

Моят пък чака с нетърпение да се върне около 10 март, предимно защото и приятелите му ще се върнат горе-долу по същото време и ще се видят.

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 10:30 от Ива*

# 448
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря ви Hug

И... без коментар... ooooh!

http://vbox7.com/play:d191550a75

# 449
Здравейте, мами на 92 набор!  Hug Имам нужда от съвет. Моят син заминава на бригада в Америка, а трябва да теглим кредит. Къде най-изгодно има креди без предсрочно такси за погасяване и как се процедира. А и времето ни притиска. Благодаря предварително!  Hug
Мари, желая ти всичко да се оправи!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт