Просяците,които ви идват на крака

• 8 276
  • 123
  •   1
Отговори
# 75
 Hug Не и се връзвай, Мидичка, да не мислиш, че си първата и последната, която я отпратила.
Измисли си нещо, което мислиш, че ти помага в такива случай против зло и го прилай..аз примерно си "плювам" по три пъти (пу-пу-пу) и готово.  Peace

# 76
Да,това е добре Simple Smile .Трябва да си изградя някаква защита.

# 77
Веднъж купих карта за намаление на билети в Операта. Оказа се, че е супер сложно да бъде използвана, за конкретно определени места, ако бъдат обявени такива и тем подобни. Разочарована съм и повече не бих купила.
Веднъж, в кафене, жена събираше пари за лекарства за болно от диабет дете. По случайност в кафенето имаше клиентка-лекарка, според която това лекарство се отпускало безплатно. Абе, измамници всякакви.

Предлагала съм да купя лекарство, отказа ми се, разбира се.  Laughing Уж за детенцето, което беше много сладко.

# 78
И аз много рядко давам. На пазара при нас има един дядо, който заедно с внучето си свирят на акордеон. Всеки път, когато минаваме с голямата щерка им пускаме по някоя монетка.
На кръстовището при ВМА има един тип, които всеки ден обикаля между колите с празна бутилка в ръка и моли за 2-3 лв.. Всеки път обяснението му е, че е закъсал с колата и парите му трябват за литър бензин.  Joy

# 79
Бабата,на която отказах да дам стотинки преди около два дни пак мина.Този път само се спря пред магазина и занарежда нещо-сигурно кълнеше,след това продължи.След заканата и преди два дни мислех,че гневът и е моментен и няма да я видя повече,а ето,че днес мина отново да ми пожелае разни неща.Само едно мога да кажа-ОТ НЕЙНАТА УСТА,В НЕЙНАТА ПАЗВА!

# 80
 Имам си принцип никога да не давам. И наистина никога не давам пари на просяци.

# 81
Не мога да повярвам, че в 21 век толкова много хора изпадат в ужас, защото ги "кълнат"  ooooh!

# 82
Не мога да повярвам, че в 21 век толкова много хора изпадат в ужас, защото ги "кълнат"  ooooh!

Отрицателната енергия, която се излъчва от псувните и клетвите няма нищо общо с века, в който живеем.

# 83
Напротив.
Смешно е след толкова години евлюция в мисленето на човек да се връзвате на хм, 'клетви'.
Самата дума е мега тъпа.

Съгласен съм, че не приятно да те псува някой, но никога не можеш да спреш простака да се изкаже. Затова по-важно е да се научиш да приемаш нечии глупости, отколкото да се втрещяваш и ужасяваш от тях.

# 84
Абе аз до сега не вярвах в такива неща,не знам какво ми стана...Нещо се стреснах сигурно.

# 85
  • I want it all and I want it now.
Всякакви индивиди,минават през офиса. Един от фрапантните ,беше с една монахиня. Беше си облечена ,като такава и искаше пари. Даде си даже тел. на манастира от който е. Естествено не можахме да се свържем. Дадохме и с колегите. Накрая , като се свързахме се оказа ,че такава няма.Тези дни мина и един поп. Този път не дадохме.
Един от страните случай е, че до офиса има спа студио.Фалира преди месец. Цените ,бяха доста високи. Една сутрин, минава една жена на около 40 год. и предлага да посетя студиото.
 Аз и казвам :- Благодаря. Нямам интерес. Всичко , хубаво.
Отговора беше: -Никога , явно не сте влизали в спа студио. hahaha JoyКазано с злоба.

# 86
И аз спрях да давам - писна ми!То не бяха истории със болни даца и т.н както при вас.Купувала съм и картички и иконки и т-.н. докато един ден в офиса не влезе един господин, доста добре облечен и ми каза, че се е заключил отвън на брат си пред апартамента и ме помоли да му дам пари за такси, до 1-2 часа щял да ми ги върне.За да си отиде до вкъщи и вземе друг ключ/ явно входната врата е  била с топка...../ и аз патката му дадох 20 лв./ нали съм си добра душа, а нямах по-дребни в мене......абе паткаааааааа/. Обясни ми кой бил брат му - съсед от входа, където ни е офиса /но на пощенските кутии пише иманата  hahaha/ А ключарите му искали 130лв.Е, познайте от март месец го чакам.............И си казах, край стига вече!Така допреди няколко дни влезе една баба, поиска ми стотинки, парички извади една рецепта за очила от 90лв за детенцето и / имала 3 глухонеме - е това възможно ли е пък и трите ?!?/Дадох и някакви стотинки, можех да и дам и повече, но не го направих....просто защото ми писна да ме използват...да ама жената се разплака , черпих я 1 цигара и тя плачейки ми благодари и си тръгна... е тази жена наистина си вървеше и плачеше............докривя ми, може би точно на нея трябваше да дам онези 20 лв. но...............

# 87
Около варненския мол циркулираше миналата седмица някакъв младеж, който много настоятелно спираше всеки минувач с молба да му даде някой лев. Гледаше доста жално, но аз неговият филм вече съм го гледала...Билетите поскъпнали, пък той не знаел и сега нямало как да се прибере. Не му достигали някакви си стотинки. Ми да си хване влак! Мъкнеше на гърба си огромна празна раница.

# 88
Eli_kelli,голям късмет е изкарал тоя с твоите 20 лева.А за ревящата баба-не знам-те са такива актьори вече...
Шушон,това с билета е толкова изтъркано вече.Другото обичайно са двама възрастни,които отиват на погребение и не им достигало за рейса.И като ги видиш,наистина опечалени изглеждат.Абе актьори всякакви

# 89
Мидичка 

така е, за това всеки да си се оправя както може................

Общи условия

Активация на акаунт