Поискай Енергийна Подкрепа (3)

• 33 184
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте мили момичета,аз искам да ви благодаря от душа и сърце че давате подкрепата си за всички който потърсят помощ тук, както аз потърсих помощ за дъщеря ми Ваня.Бъдете и вие живи и здрави и само хубави моменти.БЛАГОДАРЯ ВИ. Hug

# 151
Здраве и из1екуване за

- Ваня
- Катя от Стара Загора
- Петко от Стара Загора

# 152
http://play.novatv.bg/play/256130/?autostart=true
Тук в това видео,в темата "Моята история" е описан нейния случай от съпруга й.
Моля Ви,който има възможност нека изпрати Рейки на Деяна Георгиева от София. В момента се бори за живота си в Александровска болница, а бебето й я чака вкъщи,както и цялото й семейство. Всичко,което се е случило,за да се стигне до медикаментозна кома е вследствие на раждането.
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ...

# 153
Много  по1ожите1на енергия, свет1ина и 1юбов за Деяна!  Praynig  Heart Eyes Two Hearts

# 154
За Деяна Георгиева от София - Реи Ки, любов и светлина  Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

# 155
  • Добрич
За Деяна Георгиева от София.

# 156
  • Universe
За Деяна Георгиева

За всички, поискали помощи подкрепа!

# 157
  Kissing Heart 

За Деяна Георгиева

# 158
  • в сърцето на държавата
Здравейте, момичета!
Поисках енергийна подкрепа и помощ за мъжа ми Петко от Ст.Загора в петък.
Положението не се променя-почти не може да се движи...
Но все още вярвам , че може да му ПОМОГНЕТЕ!!!
Вярата ми е силна! Може да е наивно  да питам-но до колко дни ...да чакам някакво подобрение?

# 159
  • София
Здравейте, момичета
Случайно открих темата, ровейки се за материали за силата на вярата и позитивната енергия...реших и аз да пиша, защото в сиуацията, в която се намирам в момента, единственото, което мога да направя е да се надявам, да вярвам и да се моля..по друг начин няма как да повлияя на събитията /имам предвид с някакви действия от моя страна/. Изживявам трудни моменти- може ли да ви помоля за енергийна подкрепа за: мъжа ми скоро да си намери работа /в момента търси, че го съкратиха/, за здравето на възрастния му баща /има здравословни проблеми/ и за сключването на една сделка, от която зависи много за мен и семейството ми.
Благодаря ви Hug ще се моля и аз за всички в темата!
Рали, София

# 160
моята подкрепа за Петко от Ст.Загора и за Рали от София

# 161
За всички, които имат нужда  Money

# 162
  • в сърцето на държавата
Огромно благодаря на всички отзовали се!

# 163
  • в сърцето на държавата
Здравейте! Започвам едни съдебни дела, за които не зная как ще се развият.Ще бъда много благодарна ако някой ми помогне с  добра енергия за старт в това начинание и за благоприятното му завършване. Таня -от Ст.Загора  bouquet

# 164
За Деяна Георгиева,
за Рали и семейството и от София,
за Таня и Петко от Стара Загора,
за всички, които имат нужда  Two Hearts Two Hearts babydust7

Общи условия

Активация на акаунт