Поискай Енергийна Подкрепа (3)

• 33 166
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes имат моята подкрепа, нека нещата се наредят по най добрия начин за Яна и близките и.

# 301
  • София
Момичета, моля ви за малко енергийна помощ. Утре ми предстои хирургическа интервенция под пълна упойка. Много трудно излизам от упойки и ме е страх.
Страх ме е и от последващите резултати след тази интервенция. Дано да не се окаже нещо страшно. Моля се всичко да е наред, помолете се и вие за мен  Praynig

БЛАГОДАРЯ ви!

# 302
rainbow   Heart Eyes всичко ще мине по най добрия начин. Всичко ще е наред, ще ти стискам палци.

# 303
  • София
mama na iv, благодаря!

Страхът е много лошо нещо, но много се притеснявам  Sad

# 304
Всичко ще бъде наред rainbow! newsm51

# 305
  • в резерват
rainbow,  пращам ти Рейки и много подкрепа, дано всичко мине по най-добрият начин за теб  Peace

# 306
  • София
Арбанашка кокона,  Снежа63, благодаря ви!   bouquet

# 307
Здравейте! Всичко, което правите тук е наистина прекрасно!!!

От сърце ви моля за енергийна подкрепа за Георги от Варна. Той и цялото му семейство имат огромна нужда от подкрепа, ето защо се обръщам към вас.

Благодаря предварително от цялата си душа и изпращам чиста и прекрасна енергия на всички!  bouquet  bouquet  bouquet Praynig

# 308
за Георги от Варна и цялото му семейство  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 309
  • в резерват
Рейки за Георги и семейството му Peace

# 310
  • Бургас
Здравейте!
Не бях влизала в темата ви.Искам да попитам някакви специални умения ри трябва да притежава човек за да пише и изпраща послания?
 PraynigАз нямам такива,но Рейнбоу има цялата ми положителна подкрепа за операцията!

# 311
Здравей Славка,

благодаря ти за "включването" към rainbow.

някакви специални умения ри трябва да притежава човек за да пише и изпраща послания?

не са нужни никакви "специални" умения, освен голямо добро сърце и намерение да помогнеш със светла мисъл, молитва или каквото ти дойде отвътре.    Hug

# 312
rainbow, всички чакаме добрите новини от теб, мила!!! Grinning

# 313
  • София
Момичета, благодаря на всички ви за милите думи и положителните мисли!   bouquet
Вчера операцията мина добре. Надявам се, че няма да изникнат усложнения.
Знам, че това се дължи и на всички вас, които ми изпратихте положителната си енергия!

ОБИЧАМ ВИ И ВИ БЛАГОДАРЯ!   bouquet

След около 15-20 дни ще чакам да излязат резултатите. Дано и тогава всичко е наред!

Нека Георги и семейството му да получат и моята подкрепа!!!  Peace

# 314
Любов и Светлина за всички,които се нуждаят  Hug
Нека Бог е с вас  Peace

Общи условия

Активация на акаунт