Поискай Енергийна Подкрепа (3)

• 33 164
  • 761
  •   1
Отговори
# 315
  • в резерват
Любов и Светлина  Peace

# 316
  • София
Хайде аз пак тук...
Преди време бях помолила за подкрепа за осъществяването на една сделка и за здравето на свекър ми, е, сделката се сключи и това ще спомогне да се осъществи мечтата ни за собствено жилище /със сигурности мисля, че подкрепата в темата е помогнала/, но сега пак искам да помоля отново за подкрепа за здравето на свекър ми- положението е влошено, дано да се пребори и този път, моля, изпратете малко подкрепа за него Praynig.

# 317
 ral4e! имате моята подкрепа  Two Hearts

# 318
Според мен е добре да посочвате име,за да може да се насочи по точно енергията или молитвата  Peace

# 319
  • София
ral4e!, дано се оправи свекър ти! Имаш и от мен едни стиснати палци!  Hug
    Two Hearts newsm76 babydust7

# 320

Нека в тази тема се отправя искане за Енергийна Подкрепа за вас или за ваши близки - било то дистанционно Рейки & Co или изпращане на положителни мисли, Любов, Молитва, Енергия.

Нека не забравяме и Ho'oponopono - Съжалявам! Моля те, проси ми! Благодаря! Обичам те!    

Моля, пишете ИМЕ, ГРАД и кратко описание на проблема. Вярвам, че много от нас ще се включват, и ефектът ще е чудо-дейно силен.      

Благодаря ви!  Обичам ви!    

N A M A S T E!

# 321
Здравейте,

Искам да ви помоля за подкрепа за моята приятелка Виолета от София. Много е болничка и лекарите нищо конкретно не й казват, уж било грип, ама тя през 15 дни се разболява от септемеври месец, а сега е много зле Cry Благодаря на всички отзовали се.

# 322
Бързо възстановяване   bouquet

# 323
Здравейте на всички в този прекрасен форум!Моля Ви от цялото си страхливо сърце за енергийната Ви подкрепа-да преодолея паническото си разстройство и натрапливите мисли!Казвам се Кремена от Горна Оряховица!Благодаря Ви предварително!Радвам се,че попаднах тук при Вас!Смятам,че няма нищо случайно!

# 324
  • Добрич
Здравейте, момичета!

Имам нужда от положителна енергия за реализирането на една продажба. Първата дата за сделката беше 02.12.2011 год., но от тогава до сега се отлага многократно. Разчитам утре нещата да се наредят по най-добрия за всички начин и имотът да се продаде успешно. Моля ви за подкрепа, защото отлагането във времето има негативно действие върху отношенията между собствениците. За Радка, Весела и Мила от Добрич и за успешната продажба утре.  Praynig

Благодаря на всички за подкрепата!

Любов, светлина и много спокойствие за kikimimi.

Здравословна енергия за Виолета от София.

ral4e!, целебна енергия и успешно възстановяване и на твоя свекър.

# 325
Благодаря,Вела!Желая от сърце днес да продатете имота си по най-успешния начин!Ще чакаме да се похвалиш!

# 326
За Вела  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 327
Момичета, никога не съм писала тук, но сега се сетих за тази тема...

Моля ви да се помолите за оздравяването на една наша близка, мой духовен наставник, страхотен човек и приятел, леля Нели. Днес се обадихме, за да й честитим рожден ден, а синът й ни каза, че преди няколко дни е получила инсулт и животът й е в опасност в бургаската болница  newsm09

Моля ви, пратете малко енергия за нея, дано Господ да я закриля!

Благодаря!

# 328
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts  за  леля Нели.

# 329
  • в сърцето на държавата
Може ли да поискам подкрепа за  ПЕТКО  от СТ ЗАГОРА-да е успешно лечението и да не се стига до слагане на тазобедрена става!Свива ми се сърцето-какво ще каже професора...
 Всичко хубаво на всички!

Общи условия

Активация на акаунт